-
suvulun leeyn ben geldim...
kurandan iyi güzel ayetler yazıyorsun da aynı kuranda kadınlar tarlalarınızdır istediğiniz gibi girebilirsiniz,mirasda 2 kadının hakkı 1 erkeğe eşittir gibi şeylerde yazıyor.bunu da savunuyorsun yani.tamam bukonuyu geçelim ne deolsa din sorgulanamaz gibi bir maddeyle sizin sorgulama yetiniz köreltilmiş.
türbana gelince.nenelerimizin kullandığı başörtüsüyle karıştırmayın lütfen.trex adlı arkadaş türban yasaklansım dememiş gözünüzle okursanız sevinirim.sadece kamusal alanda yasak olmasını doğru buluyo laik bir türk vatandaşı olarak.ve laik bir ülkede yaşıyoruz her ne kadar şeriat isteyenler olsa da.e tabi her yerde tiz sesler çıkar böyle.ama unutmayın ki TÜRKİYE LAİK BİR ÜLKEDİR VE LAİK KALACAK.
eyy insanları giyim kuşamına göre değerlendirmeyen arkadaş...atatürkü cumhuriyeti sevmek zorunda değilsin tabiki ama bir ülkyi var eden seni bugünlere getiren o insana SAGI DUYMAK ZORUNDASIN.sen kimsin ki müslümanlık şeriatçılıktir diyorsun?biri de şuna cevap vermemiş ya.senin gibi yaşam forumlarına bu ülkede yediği ekmek helal değildir.senin bağımsız yaşamanı sağlayan insanın düşündüklerinin tam tersini savunup da şeriatı müslümanlığın gereği gibi gösteren insanların...neyse.
saçma sapan konuşuyorsun.12-13 yaşında kızlar fuhuşa sürükleniyo ve hristiyanlaşıyo güneydoğu öyle mi?sen ne biliyorsun hristiyanlık hakkında?hristiyanlarda 12-13 yaşına gelen kız or...puluk mu yapıyo yani?işte siz bu kadarsınız.allaha inanırsınız dinlere saygı göstermezsiniz.
16-17 yaşındaki çocuklar cinayet işliyor ve hristiyanlaşıyoruz öyle mi?e tabi kurtlar vadisi nesli.polatlar çakırlar bitmeyecek.bunlar örnek alınıyor el kadar bebeler cinayet işliyor bana racon kesenin kafasını kesrim diye binlerce emekle yetiştirilen çocuklar öldürülüyor ama biz poaltlaşmıyoruz hristiyanlaşıyoruz.sizin mantığınız sadece karşıyı kötü göstermek.ne biliyorsun hristiyanlık hakkında ya?tek ilahi din müslümanlık dimi?ama kime göre?müslümanlara göre.incilde yazıyo mu acaba öle bişey...bana kuranın değiştirilmediğini ispatlasın biriniz ya...hadi ya...
atatürkü sevmek zorunda değilim dedikten sonra atatürkün laflarını kullanman da süper olmuş.ayırca da şeriati savunan birisinin laikliği savunan birisine bölücü demesine gülerim ben.hem de ağzımla da değil.
ulan 6-7 yaşındaki kızın boynu gözükse ne olur be insanlığınızdan utanın.sizin gibilerin yüzünden dininden soğuyacak bu millet.
Rakı , şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana zararı İÇERİM!
İkimizde gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim!
Esir iken mümkünmüdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et
Senin gibi yav...ların yüzünden
Dinindende soğuyacak bu millet
İşgaldeki halini sakın unutma
Atatürk’e dil uzatma sebepsiz!!!
Seni anandan yine çıkatırdım amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz