Madem öyle bir kural var Beşiktaşın niye Formaları Hep Siyah Beyaz ?
Madem öyle bir kural var Beşiktaşın niye Formaları Hep Siyah Beyaz ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?
Ayrıca Beşiktaş'ın geçen seneki koyu gri-siyah formayı unutma. Koyu gri veya füme, o rengin adını tam bilemiyorum. Celtic tarzı yatay çizgili formaları var. O renk de bir haylı baskın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Emre. Aralık veya Ocak gibi düz kırmızı bir forma çıkacak. Uğur Karaoğlu, geçen seneki beyaz formamızı tutturmuş veya bizimkiler onu görüp yaptı. İnşallah yine Uğur abinin yaptığı düz kırmızı tasarıma yakın birşeyler çıkar.
Last edited by Clayman : 28.Temmuz.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[QUOTE=welet1905;1505506]Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?
QUOTE]
Nedir Sendeki bu alınganlık çabası ? Senin mesajından alıntımı yaptım ben ? O kuralı dünyaya yayan senmisin ? Ben kuralı koyana (Uefa'ya) Diyorum. Sen tam bilmiyorsan niye sana sorayım ? Alıngan olma sakin ol.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved