1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Galatasaray 2009-2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Madem öyle bir kural var Beşiktaşın niye Formaları Hep Siyah Beyaz ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    kuralın amacı renktaş takımların mücadelesinde yaşanabilecek sıkıntıyı ortadan kaldırmak..Beşiktaş ta sanırım beyaz forma bu konuda kullanılabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?

Ayrıca Beşiktaş'ın geçen seneki koyu gri-siyah formayı unutma. Koyu gri veya füme, o rengin adını tam bilemiyorum. Celtic tarzı yatay çizgili formaları var. O renk de bir haylı baskın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

3 Kaleci forması da harika

Bu arada aralık ayında kırmızı forma cıkacak deniliyor.
    Evet Emre. Aralık veya Ocak gibi düz kırmızı bir forma çıkacak. Uğur Karaoğlu, geçen seneki beyaz formamızı tutturmuş veya bizimkiler onu görüp yaptı. İnşallah yine Uğur abinin yaptığı düz kırmızı tasarıma yakın birşeyler çıkar.
    Last edited by Clayman : 28.Temmuz.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

[QUOTE=welet1905;1505506]Kuralı tam bilmediğimi söyledim. Son yıllarda çıkmış olabilir. Tam bilmediğimi söylememe rağmen nedir bu yalancı çıkarma çabası ?

QUOTE]

Nedir Sendeki bu alınganlık çabası ? Senin mesajından alıntımı yaptım ben ? O kuralı dünyaya yayan senmisin ? Ben kuralı koyana (Uefa'ya) Diyorum. Sen tam bilmiyorsan niye sana sorayım ? Alıngan olma sakin ol.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri