Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
klube destek olmak içiin ille de mor forma mı almak gerekiyor? mor alacağıma 2 tane beyaz alırım veya 2 tane parçalı. veyahut başka store ürünlerine yönelirim. bu kadar basit.

uefa kuralı olayı da yanlış anlaşılıyor. bahane gösteriliyor sadece. turuncu, beyaz, siyah.. hatta gri.. bunlar da ana renkler değil ama bunları seçmek yerine mor u seçmek hatadır bence. uefa kuralıyla falan ilgisi yok.

bir de asy de bu formayı giyecekleri düşünemiyorum. mosmor hertaraf. ne güzel bir kareografi olur değil mi.

biz destek yaparken yönetim de bizi muhattab almalı. mor forma çıkarmak zorundalar sanki. bu klubün kullanmadığı, unutulmuş bir renk var galiba: SARI .. yıllardır bu renkte forma çıkmıyor, yoksa çıkıyor da biz mi hatırlamıyoruz?

en yakın zamanda store a gidip beğenirsem parçalı-beyaz dan birer tane , beğenmez isem kış koleksiyonu, diğer ürünler vs. iyi bir alışveriş yapacağım..

iyi günler..
az önce yayınlanan Futbol Gündemi adlı programda söylenilenlerin aynılarını yazmışsın..

kişisel olarak şunu eklemek isterim futbol artık önemli yatırımların yapıldığı bir sektör haline geldi ve bu dayatmada bu tarz ticari hareketler yapılabiliyor..ama dünkü tanıtımda 'lila' seçiminde yola çıkılan mantık ve tarihi benzerlik buna basit bir ticari amacın yanında güzel bi anlam katıyor bence..2288 olayından bahsediyorum..