olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar, pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım
geçen yıl Cluj, AaB gibi takımla gruplara kalma başarısı gösterdiler. Sivas niye yapamasın?!
bu akşam alacakları bi gollü beraberlik turu getirir. Güveniyorum Bülent Uygun ve öğrencilerine![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Akşam maçı izleyememe ihtimalimiz var, TRT, Belçika'da ki yayıncı kuruluş ile anlaşamamış. Belçika'da ki yayıncı kuruluş TRT'ye gösterim hakkı vermiyor.
Anderlecht'in kadrosu Sivas'a oranla çok daha iyi ancak elenmeyecek bir ekipte değil...
Sivas'ın geçen seneki oturmuş kadrosu bozulmasaydı ben eleme ihtimalinin daha yüksek olacağını düşünürdüm...
Yeni transferlerde çok önemli ancak aşırı derecede değişiklik oldu.Umarım bu bir dezavantaj oluşturmaz...
Sivas orta sahayı iyi tutmalı.Kaptığı toplarrı en iyi şekilde kullanarak hızlı atağa çıkmalı.Bunu yapabilecel oyuncular mevcut...
----------------------Petkovic-------------------
Abdurrahman----MBamba-----Yasin------Hayrettin
-----------------------İbrahim-------------------
-----------------Cihan--------Murat--------------
Agbetu/Musa--------------------------------Erman
-----------------------E.Martin-------------------
Anıl Abi Mbamba Oynamaz Sanırsam Mbambanın Yerine Sedat Oynar Cihanın Yerinede Onuru Görebiliriz Sahada
Ama Kurduğun Düzende Oynarız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Şekilde Oynayacakmışız
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman - Ersen Martin
Mbamba-İbrahim-Onur Üçlüsü Ortasahada Musa-Erman Kanatlarda Ersen Tek Forvet![]()
Last edited by bugra 1905 : 28.Temmuz.2009 at 16:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mbamba zaten çok tecrübesiz topa nasıl gireceğini kestiremiyo. Kamanan sakatlıktan çıkmış bu akşam oynayacak. Agbetu yerinede Musa olur büyük ihtimalle.
Sol kanat oyuncuları van Damme takımdan ayrılacağı için maçta oynamayacakmış. Bu sevindirici ama Deschacht olmaz umarım. Onun defansı sağlam ofansı zayıf. Uğur ve Musa o kanadı çok zorlar.
Bülent Hoca Mbamba'yı oynatır diye düşünüyorum ama Sedat'ta oynasa olur...
Yine Onur'da oynasa Cihan'da oynasa ferketmez.Hatta Murat yerine Onur oynasa göbek Onur-İbrahim-Cihan olsa çok daha sağlam olur ama Murat'ı kesmez Bülent Hoca...
Bence Onur'un yerine Cihan'ın oynaması lazım bu maçta.
Cihan daha ofansif ama oda koşuyor,mücadele ediyor.Onur'un daha çok koştuğu,mücadele ettiği doğrudur ama onunda tekniği iyi...
Zaten Bülent Uygun orta sahada koşmayan,mücadele etmeyen oyuncu oynatmaz...
Sezer Badur'u böyle çok iyi noktaya getird.Mohammed'e bile savaşmasını öğretti...
Sergio Pacheco sırf bu yüzden tutunamadı...
Bugün Sezer Badur Sakat Olmasa Bizim İçin Çok İyi Olurdu Gerçekten Ortasahamızda Önemli Bir İsimdi Cihan Yılmaz Daha Ofansif Bir İsim
Onurun Bir Eksikliği Maçlarda Aşırı Heyecanlanması Ama Hırsı Azmi Ve Koşması Rakibe Sürekli Basması İle Bu Açığını Kapatıyor Herşeyin Hayırlısı
2 Gecedir Bu Maç İçin Uyuyamıyorum İçimde Öyle Bir Heyecan Ve Gurur Varki Tarif Edemiyorum Umarım İyi Bir Skorla Ayrılırız
Buğra kendini fazla kaptırma ki sonra hayal kırıklığı olmasın.Kendimden biliyorum...
Heyecanlanma,rahat ol...![]()
Bülent hoca dedi ya Dualarla kazanacağız diye..
inşALLAH olacak ya hayırlısıyla sakatsız bir şekilde eğer ordan en kötü bir 1-0lık galibiyet alırsak burda onları bunaltırız..
____________petkovic____________
a.dereli_____sedat___yasin___hayrettin
________ i.dağaşan___onur_________
agbetu_____musa_______erman__
__________e.martin_____________
böyle bir kadroyla çıkacağı söyleniyor Bülent Hoca nın..
Mbamba ortasahada oynamalı en azından ibrahim ve onura göre daha garanti paslar atabılıyo.....sıvas keske ortasahaya 2 oyuncu alabılseydı ibrahimle onur avrupa maclarını kaldırmazlar saçma sapan paslar artıyolar....agbetu ve erman hızlarıyla etkılı olabılır
omotoyossinin oynama ıhtımalı varmı?
En başından beri rakip olarak anderlecht i istiyodum.. İnş avantajlı dönerler ordan
Yok Be Kardeşim Omotoyossi Transferi Metz Kulübünün Yaptığı Fiyat Yükselme Sebebiyle İptal Edildi Omotoyossi Oynayamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANDERLECHT
Proto
Van Damme
Juhasz
Deaxschacht
Wasilewski
Boussoufa
Biglia
Polak
Chatelle
Suarez
Frutos SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat (Yasin)
Mbamba
Hayrettin
Kamanan
İbrahim
Musa
Agbetu
Erman
Ersen Martin
Galiba Kesin 11Ler Bu
Last edited by bugra 1905 : 28.Temmuz.2009 at 23:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gelecek en kolay rakip ANDERLECHT'di ama yinede ben berabere kalırız diye düşünüyorum..
Omotoyossi'yi alamadı mı Sivas? Eğer öyleyse çok üzülecek Sivaslılar.
Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:
Sivasa başarılar diliyoruz ama hazırlık performanslarına bakarsak işleri çok zor birde tabi kadroyuda bozdular
Screw you guys, I'm goin' home
Kadroyu bozmaları önemli değil sistemi değiştiriyor Sivasspor..Kabuk değiştiriyor..Hazırlık maçlarındaki performans tabiki olmaz..Oyuncular çok daha istekli olacaktırlar ve bence Anderlecht'ten daha motive olacaktırlar..
----------------------Petkovic-----------------
Abdurrahman----Sedat----Yasin-----Hayrettin
-------------M'Bamba------İbrahim-----------
----------------------Onur-------------------
Musa-----------------------------------Erman
--------------------E.Martin------------------
Maça 7 dakika kaldı Buğranın verdiği 11Ler kesinleşen 11ler..