transfermarkt'a bi baktım da tek tek güncelleme yapmanın imkanı yok arkadaşlar ! Hangi biriyle uğraşacaksınız . Umarım eylül ayı içerisinde tüm kıyıda köşede kalmış transferler dahil bir yama çıkar ...
transfermarkt'a bi baktım da tek tek güncelleme yapmanın imkanı yok arkadaşlar ! Hangi biriyle uğraşacaksınız . Umarım eylül ayı içerisinde tüm kıyıda köşede kalmış transferler dahil bir yama çıkar ...
Elimden geldiği kadarıyla bütün transferleri yapmaya çalışıorum fakat dünyada gerçekleşen bütün transferleri eksiksiz yansıttığımı iddaa edemem.. Gerçekten çok zor.
Transfermarkt yardım aldığım bir site ordan yüzlerce transferi yansıttım özellikle yeni versiyon çıktığın açıklamada görüceksiniz avrupanın önde gelen ve bunlardan sonra gelen birkaç ligin bütün transferlerini yapmaya çalıştım ama yinede ufak tefek eksikler olabilir.
Sizler güncellemeyi denediğinizde karşılaştığınız yanlışlık ve eksiklikleri belirtirseniz bende son versiyonda bunları düzeltme şansım olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah...
Last edited by *(DEFOE)* : 29.Temmuz.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)