sivas gecen yılda gidip basit bi takıma elenmişti avrupada.Belliydi böyle olacagı bi umut bekledik ama tecrübesizlik midir kötü hazırlanmamıdır anlamadım avrupada rezalet oynuyolar
sivas gecen yılda gidip basit bi takıma elenmişti avrupada.Belliydi böyle olacagı bi umut bekledik ama tecrübesizlik midir kötü hazırlanmamıdır anlamadım avrupada rezalet oynuyolar
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maç başladı izlemeyi bıraktım 3-0 bitmiş ilk yarı. Bir kere de şaşırtın..![]()
Sivas'ın neden Avrupa'ya gitmemesinin istenmesinin sebebi bu işte. Tecrübesizlik. Ama şöyle birşey de var, 3 büyükler dışındaki kulüplerin de Avrupa'da mücadele etmeleri lazım diyoruz da adamlar katıla katıla tecrübe kazanacaklar.
Olayın bittiği nokta ise bu tecrübe kazanma dönemini rezil olmadan, ülke puanına en az vererek atlatmalı takımlar.
Sivas da en üst düzey turnuvadan bu girşi yaptı, o kötü oldu. Elenirseler sanırım Avrupa Ligi'ne gidecek Sivas değil mi ?
Sivasspor eğer Şampiyonlar Liginden elenirse Şampiyonlar Ligindeki reklam geliri hakları Beşiktaş'a kalıyor
Bu arada 4 oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper organize bir gol. 4-0.
Sivas bu kadar kötü oynamasaydı, 3-0'ken bir gol atıp turu Sivas'a taşıyabilir derdim ama onu da demiyorum. Geçmiş olsun Sivas'lılara...
katıla katıla tecrübe kazanacaklar... aklıma geliyorda biz de zamanında şimdi adını dahi duymadığımız rakiplerden fark yiyorduk. zamanla oturur yerine herşey sivas bu sene de lig de iyi şeyler yapar trabzon ve fenerbahçe'yi takip etmeleri avantaj sağlar ama avrupa konusunda şüphelerim var. bu takım bu oyunla avrupa liginde de iş yapamaz...
Ayakbastı parası başka reklam geliri başka.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ülkelere göre bölünen bir reklam geliri var ve Sivasspor elendiğinde Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı kalacağı için reklam gelirleri Beşiktaş'a gidecek Türkiye adı altında.Ancak Sivasspor elenmez ise reklam gelirlerinden üzerine düşen payı alabilecek.
Last edited by LaigLeNoiR : 29.Temmuz.2009 at 03:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geçmiş olsun..
Petkovic tam bir hayal kırıklığı bu maç..
Hakemler napıyor böyle yahu.
Sivas gerçekten berbat oynadı ve oynuyor inanamadım...
Screw you guys, I'm goin' home
5 oldu.Bülent Uygun sözünde durdu.
Şaka gibi bir gol. 5 oldu. Bu arada Ömer Üründül de şov yaptı, Kamanan'a Kamaman diyerek.
Malesef görünen oldu.Sivas oynadığı hazırlık maçlarının birebir kopyasını oynadı.
350 tane oyuncu gönderip 31236 oyuncu alırsan uyumu yakalayamassan sonu böyle olur.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yalnız Frutos şahane vurdu. Böyle şişirme toplarla böyle bir gol de ilk defa gördüm...
kaç kaç gidiyor maç
Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:
Gerard böyle demişhakikaten yokmuş
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
@ Mesajlar
5-0 kaybetti Sivas .. Geçmiş olsun..
Bülent Uygun fazla gaza geldi takımın tertibini falan tam oturtamadı sivas ayağında top bile tutamadı...
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız Bülent Uygun röportaj sırasında kendiyle çelişti. Suç bende diyor, bir yandan da defanstaki sıkıntılardan bahsediyor, bu dakikaya kadar transfer istemedim ama artık transfer lazım diyor. Şu maçtan bile ego peşinde ya ne diyim ben...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sıkıntı demedi burada defanstaki bireysel hatalardan bahsetti genel olarak... benim yanlış cümlem oldu yani...
Last edited by IcedEarth : 29.Temmuz.2009 at 03:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Defansın yanında orta saha da berbat..Mücadele sıfır..Bilica'nın yerine Yasin işte sonucu..Çekebileceğin en iyi kurayı çekiyorsun,ilk maçı deplasmanda oynuyorsun artık gerisini halledecektin Bülent Uygun
Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.
Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.
Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.
ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kendini dev aynasına görmek değiLdir bu. Adam doğru noktaya temas etmiş. Hemen ne gocunuyorsun onu anLamadım ben ? Ne yaran varda hemen tepki koyuyorsun.
Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?
Kızacak, gocunacak birşey yok. Herşey yavaş yavaş.
bunu bir Bjki ile tartışacak değilim..En son Fb çeyrek Fİnal ondan önce Gs çeyrek final UEFA Kupası..Türk takımları nerde senelerdir ? Tecrübeyse emin ol bizde de var tecrübe..döktürme tarihimizi buraya..Anorthosis bir faciadır..Tromso ve Sigma Olomouc gibi..Sizde bunu kabullenin..Bizde 80 yıllardan beri oynuyoruz Avrupa'da bir fiil..Sizin galibiyet maglubiyet oranıyla Trabzon'un galibiyet maglubiyet oranına bak Avrupa'da öyle gel karşıma..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
80'li yıllardan beri ..
Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fanatik duyguLar besLeyen adamLara açıkLama yapma gereği duymam ben. Karşımda Fanatik tavırLar sergiLemeyen adama açıkLama yaparım. Sana açıkLama yapma gereği hissetmiyorum.
GaLibiyet, biLmem ne yüzdeLerini hesap ediceğine kaç yıLdır Avrupa maçı oynamıyorsunuz onLarı saymayı dene derim sadece.
Konuyu daha da sapıttırmayaLım amacından.