Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 213 sonuç

Konu: Anderlecht-Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sivas gecen yılda gidip basit bi takıma elenmişti avrupada.Belliydi böyle olacagı bi umut bekledik ama tecrübesizlik midir kötü hazırlanmamıdır anlamadım avrupada rezalet oynuyolar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maç başladı izlemeyi bıraktım 3-0 bitmiş ilk yarı. Bir kere de şaşırtın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas'ın neden Avrupa'ya gitmemesinin istenmesinin sebebi bu işte. Tecrübesizlik. Ama şöyle birşey de var, 3 büyükler dışındaki kulüplerin de Avrupa'da mücadele etmeleri lazım diyoruz da adamlar katıla katıla tecrübe kazanacaklar.

Olayın bittiği nokta ise bu tecrübe kazanma dönemini rezil olmadan, ülke puanına en az vererek atlatmalı takımlar.

Sivas da en üst düzey turnuvadan bu girşi yaptı, o kötü oldu. Elenirseler sanırım Avrupa Ligi'ne gidecek Sivas değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivasspor eğer Şampiyonlar Liginden elenirse Şampiyonlar Ligindeki reklam geliri hakları Beşiktaş'a kalıyor

Bu arada 4 oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper organize bir gol. 4-0.

Sivas bu kadar kötü oynamasaydı, 3-0'ken bir gol atıp turu Sivas'a taşıyabilir derdim ama onu da demiyorum. Geçmiş olsun Sivas'lılara...

katıla katıla tecrübe kazanacaklar... aklıma geliyorda biz de zamanında şimdi adını dahi duymadığımız rakiplerden fark yiyorduk. zamanla oturur yerine herşey sivas bu sene de lig de iyi şeyler yapar trabzon ve fenerbahçe'yi takip etmeleri avantaj sağlar ama avrupa konusunda şüphelerim var. bu takım bu oyunla avrupa liginde de iş yapamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sivasspor eğer Şampiyonlar Liginden elenirse Şampiyonlar Ligindeki reklam geliri hakları Beşiktaş'a kalıyor

Bu arada 4 oldu.

ayakbastı parası değil miydi o ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ayakbastı parası değil miydi o ?
    Ayakbastı parası farklı takım CL'de gruplara kalırsa verilen para ve takım başı sabit Sivas çıksada çıkamasa da Bjk'ya gidecek para değişmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayakbastı parası başka reklam geliri başka.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ayakbastı parası farklı takım CL'de gruplara kalırsa verilen para ve takım başı sabit Sivas çıksada çıkamasa da Bjk'ya gidecek para değişmeyecek.
    Ülkelere göre bölünen bir reklam geliri var ve Sivasspor elendiğinde Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı kalacağı için reklam gelirleri Beşiktaş'a gidecek Türkiye adı altında.Ancak Sivasspor elenmez ise reklam gelirlerinden üzerine düşen payı alabilecek.
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Temmuz.2009 at 03:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Geçmiş olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Petkovic tam bir hayal kırıklığı bu maç..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemler napıyor böyle yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivas gerçekten berbat oynadı ve oynuyor inanamadım...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

5 oldu.Bülent Uygun sözünde durdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi bir gol. 5 oldu. Bu arada Ömer Üründül de şov yaptı, Kamanan'a Kamaman diyerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Malesef görünen oldu.Sivas oynadığı hazırlık maçlarının birebir kopyasını oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

350 tane oyuncu gönderip 31236 oyuncu alırsan uyumu yakalayamassan sonu böyle olur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Frutos şahane vurdu. Böyle şişirme toplarla böyle bir gol de ilk defa gördüm...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

kaç kaç gidiyor maç

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:

Gerard böyle demiş hakikaten yokmuş
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

@ Mesajlar

5-0 kaybetti Sivas .. Geçmiş olsun..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun fazla gaza geldi takımın tertibini falan tam oturtamadı sivas ayağında top bile tutamadı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Bülent Uygun röportaj sırasında kendiyle çelişti. Suç bende diyor, bir yandan da defanstaki sıkıntılardan bahsediyor, bu dakikaya kadar transfer istemedim ama artık transfer lazım diyor. Şu maçtan bile ego peşinde ya ne diyim ben...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yalnız Bülent Uygun röportaj sırasında kendiyle çelişti. Suç bende diyor, bir yandan da defanstaki sıkıntılardan bahsediyor, bu dakikaya kadar transfer istemedim ama artık transfer lazım diyor. Şu maçtan bile ego peşinde ya ne diyim ben...
    sıkıntı demedi burada defanstaki bireysel hatalardan bahsetti genel olarak... benim yanlış cümlem oldu yani...
    Last edited by IcedEarth : 29.Temmuz.2009 at 03:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:

Gerard böyle demiş hakikaten yokmuş
    Aynen öyle yok

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Defansın yanında orta saha da berbat..Mücadele sıfır..Bilica'nın yerine Yasin işte sonucu..Çekebileceğin en iyi kurayı çekiyorsun,ilk maçı deplasmanda oynuyorsun artık gerisini halledecektin Bülent Uygun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.

Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.

Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.

ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sivas'ın neden Avrupa'ya gitmemesinin istenmesinin sebebi bu işte. Tecrübesizlik. Ama şöyle birşey de var, 3 büyükler dışındaki kulüplerin de Avrupa'da mücadele etmeleri lazım diyoruz da adamlar katıla katıla tecrübe kazanacaklar.

Olayın bittiği nokta ise bu tecrübe kazanma dönemini rezil olmadan, ülke puanına en az vererek atlatmalı takımlar.

Sivas da en üst düzey turnuvadan bu girşi yaptı, o kötü oldu. Elenirseler sanırım Avrupa Ligi'ne gidecek Sivas değil mi ?
    merak etme biz Avrupa'da yeterince tecrübeliyiz

Kendinizi dev aynasında görmenize gerek yok..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kendini dev aynasına görmek değiLdir bu. Adam doğru noktaya temas etmiş. Hemen ne gocunuyorsun onu anLamadım ben ? Ne yaran varda hemen tepki koyuyorsun.

Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?

Kızacak, gocunacak birşey yok. Herşey yavaş yavaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kendini dev aynasına görmek değiLdir bu. Adam doğru noktaya temas etmiş. Hemen ne gocunuyorsun onu anLamadım ben ? Ne yaran varda hemen tepki koyuyorsun.

Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?

Kızacak, gocunacak birşey yok. Herşey yavaş yavaş.
    bunu bir Bjki ile tartışacak değilim..En son Fb çeyrek Fİnal ondan önce Gs çeyrek final UEFA Kupası..Türk takımları nerde senelerdir ? Tecrübeyse emin ol bizde de var tecrübe..döktürme tarihimizi buraya..Anorthosis bir faciadır..Tromso ve Sigma Olomouc gibi..Sizde bunu kabullenin..Bizde 80 yıllardan beri oynuyoruz Avrupa'da bir fiil..Sizin galibiyet maglubiyet oranıyla Trabzon'un galibiyet maglubiyet oranına bak Avrupa'da öyle gel karşıma..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    80'li yıllardan beri ..
    Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fanatik duyguLar besLeyen adamLara açıkLama yapma gereği duymam ben. Karşımda Fanatik tavırLar sergiLemeyen adama açıkLama yaparım. Sana açıkLama yapma gereği hissetmiyorum.

GaLibiyet, biLmem ne yüzdeLerini hesap ediceğine kaç yıLdır Avrupa maçı oynamıyorsunuz onLarı saymayı dene derim sadece.

Konuyu daha da sapıttırmayaLım amacından.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri