Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Dinarlılar Barca görmedik demesinler.Bu arada yine başladık Fenere 5 atıp Galatasaray'a kıyak geçme dönemlerine.Hocam Galatasarayada 5 çekte kıyak yaptığın belli olmasın

Valla GS'ye kıyak geçmiyorum yaw...2 hafta sonra da onlarla maçımız var şampiyonlugu istiyorsam onlara da yenilmemem lazım en azından

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    kura kötü olmuş hocam.
    tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın sözüne binayen bence tadını çıkar gitsin
    Barcelona adına üzgünüm... dediğin mantıkla davranırlarsa zevk alacaklar

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Başka bir şey mi isteseydim? Şom ağızlılık ettik heralde Eleyeceksin eminim.
    inşallah....

itiraf ediyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar da alınmasın ama hiçbir maçta dikkat etmediğim kadar en ince ayrıntılara dikkat ederek rakibin tüm oyuncularını kilitleyerek aldıgım bir skor bu Tabi bunda Massimo Neri'nin de payı büyük İnter deplasmanında da aynı şekilde önemsemiştim maçı...Normalde her lig maçında bu kadar çok oyalanmam ama rakip Fenerbahçe olunca hünerlerimizi konuşturmak adına vaktimizi ayırıyoruz...Şunu söyleyebilirim, kariyer boyunca rakibe top oynatmama adına en çok çaba gösterdiğim maç bu oldu ve sanırım sonucunu da aldık
    Last edited by nannar : 29.Temmuz.2009 at 15:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri