-
29.Temmuz.2009, 16:11
#32
526 Celtic - Dinamo Moskova /Tahmin:1 /Oran: 1.65
Celtic, Şampiyonlar Liginin gediklisi bir takım ve bu turda, güçsüz rakibi önünde elenerek başlamıyacaktır. Ekonomik nedenlerden çok fazla oyuncusunu gödersede, Şampiyonlar Ligi arenasında Celtic'i etkilemez, unutmadan, Celtic son beş yılda evinde sadece Barcelona'ya yenildi.
528 Sporting Lizbon - Twente /Tahmin:1 /Oran 1.50
Hollanda'da son yıllarda çıkış yakalan Twente, Avrupa sahnesinde Lizbon'a rakip olacağını düşünmüyorum. Lizbon Portekiz ekolü ile evinde ki maçta gülerek ayrılacaktır.
530 Beşiktaş - Porto /Tahmin: 2 /Oran: 2.10
Ne kadar hazırlık turnuvasıda olsas, prestiji yüksek bir turnuva ve verilecek para ödülüde çok güzel, ilk maçı kazanan Porto bu avantajını kaybetmeyip bir üst tura yükselecektir, daha öncede Beşiktaş'a karşı iki kez üstünlük kuran Porto bu yıl yaptığı genç oyuncu transferleri ile gündeme oturmuştu. Mutlaka bu genç oyuncular ile sonuca gidip Avrupa'ya mesaj yollayacaktır.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules