Quote Originally Posted by Nicolasanelka View Post
Süper bir kariyer helal olsun ne diyim nerden nereye Barca'yada bir ders verirsin hem senin genclerinin barca'nınkilerden ne eksigi var :P

teşekkürler de benim gençlerin Barcelona'lılardan çok eksiği var yaw Adamlar İspanya'da bizimkiler Dinar'da yaşıyor Onlar boğa güreşlerini izleyerek ,tango yaparak büyüyorlar,bizimkiler pancar tarlasında pancar sökerek herşeye rağmen mücadelemizi yapacagız...

Quote Originally Posted by 2pac View Post
galatasaray galibiyeti süper olmus

FB maçına yorum yok mu?

Quote Originally Posted by hissiz View Post
asıl FB galibiyeti süper olmuş diyecemde zaten benim kariyere yazan 3-5 kişi var onlarda fenerliyse antipati toplamayalım
Quote Originally Posted by hissiz View Post

avrupada daha kötü bir kura çekemezdin, taktik falan işlemiyoki adamlara
barcelona maçı için herkes gibi bende iyi moral verdim demi
kura kötü, rakip güçlü, kadrolar dengesiz ama herşeye rağmen teknik direktör faktörü belki bir sürpriz izletir bize başarılar...

çok moral verdin sağol

FB ve GS maçlarına gelince , benim son günlerde kariyerin izlenme oranlarının düşmesinde antiFB olmamın ne kadr etkisi vardır yaww? ama herşeye rağmen ben FB kariyerleine bile girip "başarısızlıklar dilerim" yazıyorum yorum yapıyorum yani GS'liyim ama onu da yendim bak şaka bir yana da forumda (üzülerek söylüyorum,yani onların adına üzülüyorum ) Fenerbahçeli olmalarına ragmen , sekopej,mertcan,ümit,İlkerist,notts county,mourinho ,yozgatgfb vs vs bir sürü sevdiğim kardeşim var Allah başka dert vermesin kardeşlerime