Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Yüksek potansiyelli oyuncuları potansiyeline uğraştırmak çok zor ancak imkansız değil nasılmı oyuncu'yu kiralık gidemediği zamanlarda yani 15-16-17 yaşlarında kulüpte as takım oyuncuları ile ikili çalıştırarak CA'yı biraz yukarı çektikten sonra ve tabi bu süre zarfı içerisinde oyuncuyu ara ara son 5-10-15 dakika şans vererek geliştirebilirsin.Bu noktadan sonra oyuncu eğer takımda oynayabilecek kadar gelişmişse oynatarak bu kadar iyi değilse oynayabileceği bir kulübe kiralık göndererek gelişimine katkıda bulunabilirsin ta ki 22 yaşına kadar 22 yaşına kadar en azından potansiyelinin 190 ise 160-165 ini almış olması gerekir bu yaştan sonra gelişimi yavaşlıyor ve belli bi noktada çok çok az artıyor.

Ek olarak gelişime antrenman sahası ve antrenörlerde çok etki ediyor.Gerej bulunduğun kulüpte gerekse kiralık göndereceğin kulüpte bunlara dikkat etmek gerekir.
tamam dediklerin doğruda benim anlatmak istediğim şu potansiyeline asla ulaşamıyor ne yaparsan yap geniede bakıyorum otomatik 160 gelecek potu,değişmioyor yani birde regen olayı hakkında yorumlarınızı merak ediyorum bende almanya ıngiltere fransa ispanya italya hollanda arjantın brezilya açık large data base ama bahsettiğim gibi çıkan regenlerin statsları cok alakasız eski oyunları mumla arıyorum o bakımdan