Sayfa 93 / 1204 İlkİlk ... 438391929394951031431935931093 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kewel alternatif olacak...

Arda şuanda eksiklikten orada oynatılıyor...

Elano ve benzeri bir oyuncu geldiği taktirde Arda kesinlikle kanada geçer...

M.Topal banko...

Göbekte Barış,Ayhan,Linderoth,M.Sarp diğer alternatifler.Bunlardan biriside banko oynar...

Yeni gelecek oyuncu böbekteki üçlüyü tamamlar...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Kewel alternatif olacak...

Arda şuanda eksiklikten orada oynatılıyor...

Elano ve benzeri bir oyuncu geldiği taktirde Arda kesinlikle kanada geçer...

M.Topal banko...

Göbekte Barış,Ayhan,Linderoth,M.Sarp diğer alternatifler.Bunlardan biriside banko oynar...

Yeni gelecek oyuncu böbekteki üçlüyü tamamlar...
    m.sarp, m.topal dan sonra dmc nin müdavimi olacak. hazırlık maçlarında ve tobol elemesinde belliydi bence bu. kewell olayını bilemiyorum ama rijkaard arda dan bir mc oluşturma peşinde, gibi geliyor bana..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Xavi'nin defansı kötü demedim. Xavi doğru düzgün koşmuyor bile maçlarda AMC den daha farklı oynamıyor kendisi.
    xavi ortalama her maç en çok koşan 1-2 ismin başında geliyor emin misin koşmadığından?xavi zekasıyla oynayıp alan daraltıyor çok aşırı gattusoluk yapamasına gerek kalmıyor.xavi dünyanın en tam teşkkülü mclerinden birisidir bence en iyisi hatta, kimse ona dmc veya amc diyemez ama onların görevi kadar etki yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elano Galatasaray'a doğru
    29 Temmuz 2009

Beşiktaş ile Galatasaray'ın almak için yoğun uğraşlar verdiği Brezilyalı yıldızı sarı-kırmızılı kulüp kaptı.

Medyaspor.com'un haberine göre; Adebayor, Santa Cruz, Bellamy ve Tevez gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Manchester City'den kopma noktasına gelen Elano'yu Galatasaray kaptı.

Beşiktaş'ın daha sonradan devreye girdiği oyuncu ile el sıkışan sarı kırmızılı camia, uzun pazarlıkların ardından Manchester City ile 7.5 Milyon Euro bonservis bedeline anlaşma sağladı.

ELANO KİMDİR

Hızının yanı sıra doğru koşuları ve uzaktan sert şutlarıyla dikkat çeken Elano, 2007 sezonundan beri Manchester City forması giyiyor. City formasıyla 62 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu 14 gol kaydetti. Öte yandan Elano Blumer'in Brezilya Milli Takımı'yla da 27 maçta 4 golü bulunuyor.

Futbola Guarani'de başlayan ardından Inter de Limeira'ya geçen Elano, profesyonel futbol hayatına Santos'ta başladı. 4 yıl Santos forması giyen ve 131 maçta rakip ağları 33 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, 2005 sezonunda Shaktar Donetsk'e transfer olmuştu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu da gün içerisinde yaptığı açıklamada, "Galatasaray her an her türlü sürprizi yapabilir, geçmişte olduğu gibi" demişti.

Doğum tarihi: 14 Haziran 1981

Ülkesi: Brezilya

Mevkisi: Ofansif orta saha

Kaynak: Hurriyet.com.tr

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...75.asp?gid=229
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok artık ya ELANO'yu mu almışlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Resmi sitede haber yok yalandır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    xavi ortalama her maç en çok koşan 1-2 ismin başında geliyor emin misin koşmadığından?xavi zekasıyla oynayıp alan daraltıyor çok aşırı gattusoluk yapamasına gerek kalmıyor.xavi dünyanın en tam teşkkülü mclerinden birisidir bence en iyisi hatta, kimse ona dmc veya amc diyemez ama onların görevi kadar etki yapar.
    İşte sende diyorsun zekasıyla defans yapıyor ben Xavi'nin hiçbir zaman bir maçta agresif olduğunu defansa kadar koşarak yardım ettiğini görmedim. Müthiş oyun zekasıyla hallediyor zaten bunu. Barcelona o kadar hızlı oynuyorki koşmaya gerek kalmıyor oyuncuların.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hareketlensin buralar. BBC Elano büyük ölçüde Galatasaray'da demiş. Haydi iyi geceler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Arkadaşlar saat 3te transfer açıklanacakmış.. tabi işin şakası bu yatın uyuyun..İnanasım gelmiyor ama gelirse de sevinirim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca;

Yine transfer peşinde koşuyor Haldun Üstünel. Burada bahsi geçen her oyuncunun, Galatasaray’a transferi söz konusu olan her oyuncunun transfer olacağına dair bir kaide yok tabii ki. Biz sadece medyadan hariç, gerçekten konuşulan, gerçekten istenilen, gerçekten anlaşma zeminlerinin arandığı futbolculardan bahsediyoruz. Satırlar arasında kaybolduğumuz bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyoruz bir yandan da. Bu maddi koşullarda, yönetimin özellikle finansal yapıda neler istediğini biliyor, ekonomik olarak çok sıkmayacak, ama üst düzeyde performans verebilecek oyuncuları da bir şekilde iletiyoruz. Eğer anlaşma gerçekleşmezse, neden gerçekleşmediğine dair de net bilgiler yayınlıyoruz, sizleri bilgilendiriyoruz, ki bu transferde de böyle olacak.

Elbette yedi sülalesinin ikna edilmeye çalışıldığı, türlü türlü teminatların istendiği her transferde olduğu gibi bu transferde de ciddi bir süpriz çıkabilir. Lakin bu kez iş daha da ciddi. Ama bu kez şifre yok. Nereden geldiği, nereye gittiği, nasıl olduğu hiç önemli değil. O, gerçekten beklentilerinizi, hem isim, hemde performans olarak karşılayabilecek bir orta saha oyuncusu, bir milli takım oyuncusu.

Bu kez ne isim var, ne kod var. Transfer ya olumlu, ya da olumsuz ( ki yüzde 90 oranında anlaşma sağlandığına dair net bilgilerimiz var) tamamen sonuçlanıncaya kadar da bu ismi açıklamayacağız. Bunun için bir sürede vermiyoruz. Bizler sabrediyoruz ve çılgınlar gibi kutlamak için bekliyoruz, sizlerden de sadece sabır diliyoruz. Galatasaray yönetimi en iyisini transfer etmek için gerçekten çok çaba sarfediyor. Bizlere beklemek, havalimanına inince de canı gönülden kutlamak düşer.

Saygılarımızla

ScoutGS Yönetimi
    Last edited by Oghuse : 30.Temmuz.2009 at 03:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gel de uyu şimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    elano değil sanırım . milli takım oyuncusu diyor . elano oynuyo mu brezilya'da tam hatırlamıyorum .
    Last edited by King_91 : 30.Temmuz.2009 at 04:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    gel de uyu şimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    elano değil sanırım . milli takım oyuncusu diyor . elano oynuyo mu brezilya'da tam hatırlamıyorum .
    Konfederasyon kupasında oynadı ondan öncede oynamışlığı var yanılmıyorsam..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Elano çağrılmıştı diye hatırlıyorum Estonya maçına.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hareketlensin buralar. BBC Elano büyük ölçüde Galatasaray'da demiş. Haydi iyi geceler
    Emre Haberin linki var mı ben bizzat siteye girdim ve hiç bir haber göremedim de..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Elano 23 milli maç oynamış bir isim. Çoğu zaman çağırılıyor yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elano oynuyor arkadaşlar milli takımda ben zaten 3'e kadar buralardayım bi bakar yatarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tahincioğlu: Transferde her an her türlü sürprizi yapabiliriz

29.07.2009 - Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları İsrail’in Maccabi Netanya takımını eleyerek, bir üst tura çıkacaklarını iddia etti.

Sarı-kırmızılı kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen için düzenlenen anma töreninden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tahincioğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Maccabi Netanya ile yapacaklarını karşılaşmanın kolay olmayacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Karşılaşma sıcak havada geçecek. Havanın sıcak olaması bizim için dezavantaj. Onlar zaten bugüne kadar o şartlara alışmışlar. Ama biz de orada çok rahat bir maç olacak düşüncesiyle sahaya çıkmayacağız. Zorlanacağız ama Galatasaray’ın bilindiği gibi bazı akıllı taktikleri vardır. O taktiklerden birisini bu maçta uygulayacaktır. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantajdır. Geri döndüğümüzde bu avantajımızı burada da kullanacağız. Biz bu turu geçeceğiz, öyle bir problemimiz yok."
    -TRANSFER ÇALIŞMALARI
    - Mühtaz Tahincioğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini de dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray her gün transferle ilgili çalışma yapmakta. Galatasaray her an her türlü sürprizi yapabilir, geçmişte olduğu gibi. Bunu yalnız bugün için söylemiyoruz, gelecekte de böyle olacak. Galatasaray’ın ruhunda sürekli çalışan bir sistem var. Galatasaray’ın içinde 365 gün çalışan bir ekip var. O ekip, her gün bir şeyler yapmak ve sürprizlerde bulunmak için çalışıyor. Galatasaray’ın ihtiyacı olan ve kendi imkanları içinde alacağı insanlar vardır. Onlarla çok daha fazla birebir konuşulmakta." -
    DENETLEME KURULUNDAKİ İSTİFALAR
    - Galatasaray Kulübü Denetleme Kurulu’ndaki istifaların sorulması üzerine Tahincioğlu, şunları ifade etti: "Kendileri her toplantıya çağrılmadıklarını ifade ediyorlar. Denetleme kurulunun her toplantıda olacağına dair bir kural ve kanun yok. Denetleme kurulunun görevi, yönetim kurulunun yaptıklarını denetlemektir. Ama bunu fiilen her toplantıda bulunarak yapacaktır diye bir kural yoktur. Kendilerine göre haklı olabilirler. Biz onların istifalarını değerlendiriyoruz. Yedekleri vardır, bu durumda yedekler devreye girecektir."

Kaynak: Milliyet.com.tr
    Last edited by E.Cartman : 30.Temmuz.2009 at 04:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    gel de uyu şimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    insaf bea 35 kez oynamış milli takımda oynuyor adam odur ogelsin mor formalı elano formasını alayım hemen

@gerrard
    bu şekilde pek uzlaşamayacaz xavi her maç sahanın en çok koşan 2-3 oyuncusundan biri oluyor genelde alves ve iniesta ile birlikte bir daha ki sefer daha dikkat edersinyazarak olmuyor böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Emre Haberin linki var mı ben bizzat siteye girdim ve hiç bir haber göremedim de..
    Aynen öyle Oğuz bende bulamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Arkadaşlar 3 olayını tamamen şaka söyledim herhangi bir bilgi yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

@Lionel Andres Messi

Bir istatistik var mı acaba bununla ilgili. Şahsen Xavi'yi dm ye koysam hiçbirşey yapamaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Arkadaşlar 3 olayını tamamen şaka söyledim herhangi bir bilgi yok..
    Vallaha ben istanbul'a geldiğimden beri her gece mesai yaptığım için 3'te falan yatıyom PC'mi özledim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konumuz Galatasaray Transfer Haberleri

ve suan bir transfer bekliyoruz bir bilgi bekliyoruz yemişim Xavisini ya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle Oğuz bende bulamadım.
    TVde söylemiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Konumuz Galatasaray Transfer Haberleri

ve suan bir transfer bekliyoruz bir bilgi bekliyoruz yemişim Xavisini ya
    Xavi geliyo olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

@Lionel Andres Messi

Bir istatistik var mı acaba bununla ilgili. Şahsen Xavi'yi dm ye koysam hiçbirşey yapamaz diye düşünüyorum.
    dmye koysan tek başına varlık göstereemz bencede ama bu çok koşmadığı anlamına gelmez xavi de fizik kalıp yok ama çok dirençli biri hiç yorulup oyundan bezdiğini hatırlamıyorum her pozisyonda bu adamın parmağı var desem yeridir arı gibi çalışkan. istatistik bulabileceğimi sanmıyorum nette.

elano gelirse keita transferini bile gölgede bırakabilir daha kollektif çok yönlü bir oyuncu milli takımdada oynuyor sürekli.7.5 bence ucuz elano için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet xavi geliyor bizde onu tartışıyorduk bizde iş yapar mı diye
    Last edited by Lionel Andres Messi : 30.Temmuz.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

man city elanoyu satmamalı onlar için.
    gs alırsa büyük iş, takdir ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    Birleştirilen Mesaj:
    evet xavi geliyor bizde onu tartışıyorduk bizde iş yapar mı diye
    Xavi bize uymaz abi bence Messi'yi alalım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Medyaspor'un haberine bakabilirsiniz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Xavi ve Elano yu aynanda getiriyoruz belkide o zman cosarım ben iste

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    Xavi ve Elano yu aynanda getiriyoruz belkide o zman cosarım ben iste
    Xavi'nin kramponları gelse bile coşcak bi hava yakaladık aman arkadaşlar dikkat

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Xavi'nin kramponları gelse bile coşcak bi hava yakaladık aman arkadaşlar dikkat
    Xavi gelsin razıyım ama fm icin elano da gelsin adam satıp parada gelsin fm icin iyi olur

Mesaj Yetkileri