Teşekkürler umarım..Tabii daha bu sene olamaz böyle bir şey Avrupa Kupalarında yokuz ancak seneye..
Teşekkürler Anıl.Grafik işleriyle de uğraşıyorum.
Teşekkürler Şampiyon beğenmene sevindim.
Teşekkürler sizleri sıkmayan bir kariyer için elimden geleni yapıyorum.
SON TRANSFERİMİZ "AMUSAN" - TRANSFERLERE GENEL BAKIŞ - HAZIRLIK KAMPI
Adewlae Sunday Amusan
Kimdir Amusan?
Ad: Adewlae Sunday
Soyad: Amusan
Boy: 1.62 CM
Mevkii: Forvet
Doğum Tarihi: 12.06.1989
Uyruk: Nijerya
2.Uyruk: YOK
Ödenen Ücret: 250 K
Transfer Profilleri
Leandro Gioda
Daniel Parejo
Vaclav Kadlec
Vincent Acapandié
Adewlae Sunday Amusan
Gördüğünüz gibi genç oyuncu almaya önem veren biriyim.Takımın yaş ortalaması benim için önemlidir.Tamudo gibi tecrübeli elemanların yanı sıra Amusan ve diğer transfer ettiğimiz arkadaşlar gibi genç ve potansiyelli elemanlara da ihtiyacımız var.1-2 seneye gelişimlerini tamamladıkları takdir de sağlam elemanlar olurlar.Zaten Gioda şu an banko oynuyor.Forvete ihtiyacımız vardı Tamudo ve Luis Garcia dışında ki forvetlerimiz (zaten 1-2 tane vardı) iş görmez.Amusan ve Acapandié hiç yoktan alternatif niyetine geldiler bu sene.Çok zorda kalırsak Kadlec'imiz var tabii.Parejo'da orta sahada bir aksilik olduğunda ilk forma alacak isim.Ayrıca Zuculini 1 Ocak 2009'da takımımıza katılacak.Botafogolu Eduardo'nun da takımımıza katılma ihtimali yüksek, son gelişmeleri tekrar eklerim.
Hazırlık Maçlarımız
Skorların hiç bir önemi yok.8 attığımız takımdan 8 yemiş olsaydık ne sinirlenir ne de kızardım.Hazırlık maçların da kondüsyon toplamamız bana yeterli gerisi boş.Tabii futbolcuların performansların da bakarız.
Lig de İlk 5 Hafta
İlk maç Real Betis ile kendi stadımızda oynuyoruz.
İkinci maç Numancia deplasmanına gidiyoruz.
Üçüncü maç ise Real Madrid deplasmanındayız.
Dördüncü maç evimiz de Recreativo'yu ağırlıyoruz.
Ve beşinci maçımız da Mestalla'da Valencia'nın konuğuyuz.