Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
kariyer güzel başlamış ligi bekliyorum hayırlısı ile hedef ne ??
Teşekkürler.Hedefim Avrupa Kupalarına katılmak ve İspanya'dan bir kupa alabilmek.(İspanya Kupası vb..)

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Kardesim Güzel Transferler Yeni Sezonda Başarılar Dilerim
Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
Hazırlık maçları güzel bakalım ligde neler olucak
Teşekkürler Anıl yorumun için..

1.HAFTA - ESPANYOL V BETİS

Liga BBVA'nın ilk haftasın da evinde Real Betis'i konuk eden Espanyol sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.Bol şut ve atak oyun üzerine kurulu bir sistem ile sahaya çıkan Espanyol'un gollerini ise 45+1.dakika da Nené, 54.dakika da penaltıdan Luis Garcia kaydetti.İlk haftaya galibiyet ile başlayan Espanyol cephesinde yüzler gülüyor.

2.HAFTA - NUMANCİA V ESPANYOL

Ligin ikinci haftasın da Numancia deplasmanına konuk olan Espanyol'un tek golü 57.dakika da golcü oyuncu Luis Garcia'dan geldi.Oyunun hakimiyetini elinde bulundurmasına rağmen Numancia'nın katı defansını rahat geçemeyen Espanyol tek gol ile yetindi ve taraflar puanları paylaştı.

3.HAFTA - REAL MADRİD V ESPANYOL

Ligin üçüncü haftasın da Santiago Barnabéu deplasmanına giden Espanyol takımı sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi.Oyunun hakimiyeti Real Madrid takımın da olsa da Espanyol takımı güzel paslaşmalarıyla sahadan beraberlikle ayrılmayı başardı ve bu maçtan Espanyol'un puan alabilmesini sağlayan en önemli isim ise şüphesiz kaleci Kameni idi.

4.HAFTA - ESPANYOL V RECREATİVO HUELVA

Lig de dördüncü hafta geri de kalırken Espanyol evinde milli futbolcumuz Ersen Martin'in formasını giydiği Recreativo Huelva takımını 61.dakika da kaptan Tamudo'nun golüyle mağlup etmeyi başardı.Maçta bol pozisyon yaratmaya çalışan Espanyol amacına ulaşabildi ancak taraftarlar bu istatistikler karşısın da daha bol gol beklediklerini de saklayamadılar..

5.HAFTA - VALENCİA V ESPANYOL

Ligin beşinci haftasın da Mestalla'da Valencia'nın konuğu olan Espanyol rakibinden kaptan Tamudo'nun son dakika golüyle puan almayı başardı.Alınan bu puanın ardından yönetim Voxtrot isimli genç menajere teşekkür dileklerini iletti.

5 HAFTA SONUNDA LİGA BBVA

Lig ikincisi ile aramız da sadece 1 puan var.Ayrıca Madrid, Valencia gibi maçları da hesaba katarsak 5 hafta sonun da fena bir yerde değiliz.Ben memnunum açıkçası.