Elano iyi çocuktur.
Gs resmi açıklama yapmadı. Ama Gs transfer yapınca meblağlar genelde düşük gösteriliyor ben buna gıcık kapıyorum ne yalan söyliyeyim. BBC olsun SUN olsun avrupalı hatta ingiliz kaynaklar direktman transfer için 8 milyon sterlin yani yaklaşık olarak kur hesabı yaparsak ayaküstü 17-18 trilyon verilmişken sen bana taksitten bahsediyorsun. Bir şekilde toplama vurulduğu zaman sözleşme bitiş tarihine kadar alacakları para gerçekten çok büyük. Ha elano'ya değer mi? Değer tabi ki adam 35 kere milli olmuş orda burda da değil ingilterede ter dökmüş. Üst düzey bir adam.
Manchester City parasını peşin alıyor gs borcu bankaya ödüyor bildiğim kadarıyla. Gerçekten gs artık başarılı olmazsa ne olacak bilmiyorum çünkü ekonomik açıdan tüm gelecek gelirlerini harcıyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Keita konusunda gelen açıklama resmi açıklamaydı..birkaç gün sonra Elano
transferinin boyutu hakkında da resmi açıklama gelecektir..ama 17 18 trilyonluk bir bonservis olacağını sanmıyorum..onu karşılayacak durumda değil şuan finansımız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bide 'Gs transfer yapınca meblağlar düşük gösteriliyor' demişsin de hangi transferden bahsediyorsun ?ortamı gerkem için değil kişisel bi merak olarak soruyorum
Last edited by erdemzorer10 : 30.Temmuz.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben Eren'e katılıyorum. Ağızdan çıkan açıklamayı dinlemedim ama açıklamalar yazılı gitmişse Sterlin ile Euro para birimi işaretleri hep karıştırılıyor. Göz göre göre parayı atacaklarını sanmam. Ama eğer açıklamayı bu şekilde sözlü olarak yaptılarsa da buna da açıklık getirmeleri lazım.
Bu arada hazır yedek parça satmışken sterlin/euro paritesi 1.17![]()
![]()
taksitlide olsa o para ödendigi için fiyatı odur bende elanonun sterlin kuruyla 8 milyon oldugunu düşünüyorum ama bahsedilen bu degil mesela fenerbahce bi transfer yapıyo medaya bonservisini taksitli pesin fark etmez sonra oyuncunun sözlesmesi bitene kadar alacagı parayı topluyo sonra diyo ki 20 milyon euroya mal oldu hatta daha da yüksek algılanmasını saglamak için bunu türk lirası hesabıyla söylüyo sonra fener para sacmıs gibi oluyo bu kasıtlı bi sekilde sadece fenerbahce transferlerinde oluyo sürekli.Ama elanoya bisey söylenmez cityden avrupanın elit kulüplerine gitmesini bekledigim bi oyuncuydu bunuda tartısma cıkartmak için söylemedim elitler işte milan inter barca real vs türkiyeye gelecegini düşünmezdim lig çok güzellesiyo
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Adnan Polat yönetimi geldiginden sonra yapılan sponsorluk anlaşmalarından büyük gelir elde ettik. En son yaptıgımız anlasma ülkerle ve 4 yıl için 27 milyon dolar. Türk Telekomla yaptıgımız sponsorluk anlaşması Türkiyedeki en büyük anlaşma zaten. Hatta Telekom'un Galatasaray'a kaynak yaratabilmek için voleybol şubesini kapattığı söyleniyor.
Yani kimse batmaz, herkes rahat olsun. Gecen senede öyle dendi; Baros, Kewell, Meira cok para harcandı, ŞLye kalınamadı ligde de sampiyon olunamazsa kulüp cok zor durumda kalır dendi. Ligi 5. bitirdik ne oldu? Hiçbirsey...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Öncelikle Galatasarayın Yeni Transferi Elano Tüm Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun Önemli Bir Futbolcu Geldi Ligimize
Nasıl Alındığı Biz Futbol İzleyicilerini İlgilendirmez Umarım Alındığı Paranın Hakkını Sahada Golleri Asistleri İle Verir
Tekrardan Hayırlı Olsun
Emre yorum harika olmuş.Bence de kuşlara özgürlük
![]()
Mert Aydın güzel yazmış Elano hakkında.Mert Aydın/Elano üzerine
Duran top uzmanı, dini bütün bir orta saha profesörü geldi. Yedek kalmayı sevmez, sert değildir ama yaratıcılığıyla taraftarı büyüler.
Galatasaray art arda bombalar patlatıyor transferde. Şimdi de Elano alındı. Aynı Galatasaray'ın eski kalecisi Claudio Taffarel gibi Alman kökenli bir ailenin oğlu Brezilyalı futbolcu. İşte Elano'nun avantajları ve dezavantajları:
AVANTAJLARI
1. Teknik kapasitesi, oyun görüşü mükemmel. Oyunu rahatlıkla yönlendirir. Doğru zamanda doğru pası verir.
Haberin devamı ↓
reklam
2. Frikik uzmanıdır. Hagi'den beri eksikliği çekilen adam denilebilir. En azından o varken Sabri'nin topun başına gelmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Durmayan toplara da iyi vurur. Hem de sert vurur.
3. Penaltı uzmanıdır. Yine Galatasaray'ın son yıllarda çok sık penaltı kaçırdığını hatırlarsak istikrarlı bir penaltıcının anlamını idrak edebiliriz (örneğin Baros'un Kocaelispor maçında kaçırdığı penaltı).
4. Brezilya Milli Takımı'nda oynamanın ağırlığı vardır. 2010 Dünya Kupası öncesinde Dunga'nın ondan vazgeçmemesi için performansını yükseltecektir.
5. Orta sahanın sağında da oynayabilir. 4-3-3'te ileri üçün sağına alternatif olabilir. Ama 4-3-3'ün orta üçlüsünün ortasında oynarsa yanına iki badigard gerekir.
6. Adı ve kalitesi, taraftarın güvenini arttırır. Yaşanabilecek bir sezon başı sıkıntısında taraftarın sabretmesine katkıda bulunur.
7. İsa'nın Atletleri grubunun üyesi. Dinine bağlı ve gece yaşamında fazla göremeyeceğimiz bir adam. Lincoln'den farklı olarak bu sayede Alex, Nobre, Bobo gibi oyuncuların başını çektiği İstanbul'daki Brezilyalı futbolcular kolonisinin bir parçası olabilir. Bu da uyum sürecini kısaltacaktır.
DEZAVANTAJLARI
1. İngiltere'de en çok eleştirildiği yönü orta sahada fazla mücadele etmemesi. Hatta bir forumda bir City taraftarı, "Onun sayesinde Fair-Play kontenjanından UEFA'ya katılmıştık. Orta sahada kimseye ayağını uzatmadığı için sarı kart bile görmedi" diyor. Ülkemizde de Alex gibi Lincoln gibi oyuncuların uğradığı bir eleştiri bu. Tabii Premier Lig temposu ile Turkcell Süper Lig arasında fark var. Ama yorumcularımıza yine gün doğacak gibi.
2. En iyi olduğu ve göklere çıkarıldığı Eriksson'un ilk döneminde bile hiçbir maçta 90 dakikayı tamamlayamadı. Fiziği 65-70 dakikadan fazlasına dayanamıyordu.
3. City taraftarlarının pek sevmediği bir yönü de milli takımda daha iyi oynaması. Sanki Brezilya Milli Takımı ile daha farklı oynuyor.
4. Yedek kalmaktan hoşlanmaz. Aslında kim hoşlanır ki? City'deki ikinci sezonu menajer Mark Hughes'la didişerek geçti. Robinho ve Shawn Wright-Phillips'in yedeği olarak oturmak çok koydu. Galatasaray'da yedek kalırsa, acaba kalır mı, Rijkaard'la tartışacak mı?
Bütün bunların ardından şunu eklemeden geçemeyeceğim. Galatasaray'ın ofansif gücü harika. Yetenekli ve iş bitirici bir hücum hattı var. Ama Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde başarı hayalleri Gökhan Zan, Servet, Emre Aşık, Emre Güngör ve Semih'le ne kadar gerçekleşir? Sert ve agresif bir savunmacıya ihtiyaç var. O da olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
http://www.dailymotion.com/relevance...freekick_sport
Gole bak ağla..![]()
Eski takım arkadaşından Elano'ya övgü
Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini, "Çok iyi bir transfer. Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı" sözleriyle değerlendirdi.
Galatasaray'ın Manchester City'den transferi Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer'e bir övgü de eski takım arkadaşı Darius Vassell'den geldi. Geçtiğimiz sezon Manchester City'de beraber oynayan ikiliden Ankaragücü'ne transfer olan Darius Vassell, Galatasaray'ın Elano'yu alarak büyük bir transfer yaptığını söyledi.
Elano'nun Türkiye'ye transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Vassell, "Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı. Çok iyi bir transfer. Elano, Galatasaray'a büyük katkı yapacak. Elano, çok özel bir futbolcu. Çok yetenekli. İki ayağını da çok iyi kullanır. Hızlı ve kıvraktır. Orta sahada oynamasına rağmen çok iyi bir golcüdür" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet.com.tr
Screw you guys, I'm goin' home
Dün akşam internet kafeden ayrılırken baktığım konu bu konuydu.Zaten Anıl ne yazdı acaba diye girdim baktım.Anıl'ın mesajı sayesinde sabah kalktıktan sonra Ntvspor'u açıp alt yazıdaki Elano haberini görünce şaşırmadım.Anıl o yazıyı yazınca işin içinde Haldun Üstüner faktörüde olunca beyinsel olarak kabullenmişim sanırım transferi geceden..
Neyse hayırlı olsun.Gerçekten iyi bir transfer.Galatasaray yönetimi o kadar borç söylentisine rağmen takır takır getiriyor takıma yıldız oyuncuları.Helal olsun ne diyelim..Transferi değilde Haldun Üstüner'i kıskanıyorum doğrusu..
![]()
So what?
Saike
Nonda gönderilip sağlam bir defans alırsak sorunumuzun kalacağını sanmıyorum![]()
Bu sabaha kadar deli gibi oyun oynadıktan sonra radyoyuda açayımda öyle sızarım dedim sanırım Power Fm'deydi gevezeyi dinliyordum bilenler bilir Elano 4 yıllık Galatasaray'da haberini duyunca kolpa basının kolpa haberidir diye önemsemedim pek sonra içime kurt düştü bi bakayım dedim ve uykum kaçtı resmen olmaz hala şoktayım teşekkürler Haldun Üstünel..
Herkezin yorumu aynı bakıyorumda ;
Defansa kaliteli biri gelirse inanılmaz işler yaparız..
Abi yanlız toplam 137,5M$ değil 164,5M$ Ülker reklamından 27M$ geliyor onu eklersek 164,5M$ eder yani $kurunu düz hesap olsun diye 1,50TL den alırsak-ki zaten bu civarda dolaşıyor- 246,75 Milyon TL eski parayla 246,75Trilyon olur ki 45Trilyonluk bir maliyeti bu paradan çıkarırsak geriye 200M TL para kalır...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İşte bu muhteşem oldu bravo Haldun Üstünel şimdi sıra ayağına hakim,topu oyuna sokabilen iyi bir stoper.. Bunu da hallettik mi inanılmaz işler yaparız.
6+2 var.Defans almak için Nondayı göndermeye gerek yok..1 kontejan boş,Carrusca eski takımına gitti.Eger nonda yerine iyi bir forvet alırsak nonda gider..Oda kesin degil..
.Leo franco
Kewell
Keita
Linderoth
Elano
Nonda
Baros
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Keita'ya verilen bonservis 4 yıl,Elanoya verilen bonservis 3 yıl vadelimiş..Anlasılan hersene bunların transfer taksit'ini ödeceyecegiz..Önümüzdeki sezon belki büyük para vererek transfer yapmayız..Geri'yi saglama alırsak iyi olacak..
Last edited by Emurafu : 31.Temmuz.2009 at 03:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi bir stoper şart Uğur Uçar sağlam olsun yeterli![]()
Ben böyle yabancıları ömrüm boyunca görmedim Galatasaray'da
Tabi Hagili-Popesculu-Tafolu zamandan sonra![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
taksiti bitmeden keitayı ve elonayu satma ımkanımız varmı![]()