1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Eskişehir Atatürk Stadı Açık Tribünü'nün Üstü Kapanıyor!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Thumbs up Eskişehir Atatürk Stadı Açık Tribünü'nün Üstü Kapanıyor!

Eskişehirspor'un kullandığı Eskişehir Atatürk Stadı'nın Açık Tribünü'nün üstü kapatılıyor.

Proje bugün onaylandı. 2.Yarı'ya yetişecek. Bakalım tribünler tamamen kapanınca nasıl olacak?

Bu konu ile ilgili haberleri, gelişmeleri bu linkte sizlerle paylaşacağım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kabataslak olarak belirlenmiş nasıl kapatılacağı tribünün üstünün:

Basın Açıklaması

Başkanımız Halil Ünal,Atatürk Stadyumu Açık Tribün üstünün kapatılmasıyla ilgili şöyle konuştu:

"Kar,yağmur,çamur demeden Eskişehirsporumuzu destekleyen büyük taraftarımızın sesine kulak vererek Açık Tribün üstünün kapatılmasıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ederek projemizi sunduk.Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ortaya koymuş olduğumuz projeyi beğendiğini,sıcak baktığını ,Ümit Karan'ın imza töreninde söz verdiği gibi kabullendiğini dile getirerek açık tribünün üstünü kapatacağını söyledi.

Büyük taraftarımız,camiamız,başkanı olduğum yönetim kurulum adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sayın Kazım Kurt'a sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Kaynak: www.eskisehirspor.org

Benim gözüme pek iyi gelmedi ya bakalım neyse. Gerçekte bundan çok daha iyi olacağını ümit ediyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yakışır Eskişehir'e

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kale arkaları da düzelse iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Büyükerşenin isminin verilmesi güzel olmuş bence .Benimde pek hoşuma gitmedi kaleye yakın taraflar yine yağmur güneş v.b. alacak gibi duruyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eğer bu görüntü hayaliyse

yanlarda kapatılırsa çok sağlam olur, hayırlı olur umarım Eskişehirspor için

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu stad yapısına göre iyi birşey bence güzel olur yapılırsa yanlız şu tribünlere inen ortadaki direkler olmasa çok iyi olur görüş açısını kapatır bir kısım bölümün

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu stad yapısına göre iyi birşey bence güzel olur yapılırsa yanlız şu tribünlere inen ortadaki direkler olmasa çok iyi olur görüş açısını kapatır bir kısım bölümün

O bölgede oturan taraftar maçı izlemiyor zaten pek. Sorun yaratacağını sanmıyorum.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri