fenerbahce arastırmasında neden arda tuncay ve gokhan kıyaslamasına girdik anlamadım yani ilk başlatan fenerbahceli bi arkadas sanırım bence gerek yoktu ardanın ismini burda yazmaya yani "gökhan gönül en iyi 10 sag bek arasındadır dünyada" bu yorum olur ama "arda ilk 30daysa gökhan ilk 10dadır" demek tartısma baslatır.Tabi öncesini bilmiyorum okudugum ilk bu mesajdan sonra baslamıs sohbet.
kişisel fikrimi gelince zambrotta arbeloa grygera ve yukarda söylenen bi kac oyuncu daha sadece büyük takımlarda oynadıkları için abartılıyolar bence gökhan bu üçündende iyi oyuncudur zambrottayı cok begenirdim ben o da çok gerilemiş maalesef.Bizim gökhanın eksiklerine gelince top kontrol edemiyo bence yeteri kadar teknik degil yani zambrotta teknigi yoktur kendisinde mesela ama cevikligi kademelere bi anda girisi hızı gücünü cok iyi kullanabilmesi falan ilk 10u bilmem tartısılır herkesin ilk 10u farklı olabilir ama ilk 20ye girer kesinlikle
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly