Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Maccabi Netanya - Galatasaray UEFA Ön Eleme 3. Turu 1 Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Nonda'dan hiç bir şey o-la-maz yine net gol pozisyonlarını tepti...Beceriksiz dediğime başka arkadaşlar kızıyor ama beceriksizden başka hiç bir şey değil..Onun Gs'de neden hala durduğunu anlamıyorum..

Ayrıca 4-1 harika bi skor hak ederek aldık paslar süperdi..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

nonda girdi batırdı yine :@

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. yarı dagıttık.
    Arda takımı virtüöz gibi yönetti 3 asist yaptı macın adamı kesinlikle. Leo'da kalede güven verdi. Uzaktan etkilii şutlar cıkardı. Keita-Barış-Nonda paslasmasında Keita golü attı ama ofsayttı.
    Bu skor turu getirdi artık bize. Netanyaya one minute dedik Samiyende şov yaparız. Yalnız rakip 4 den sonra cok sertlesti. Buradaki macta da iddiaları olmadıgından sert oynayabilirler, dikkatli olmalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok güzel oynadık. Ama son 10 dk içindeki bütün atakları nonda bitirdi. Top ona ne zaman gelse anında kaybediyor böyle bir adamı çarşambaspor a versen orda bile oynayamaz.

Samiyende 2-0 alır üst tura geçeriz (tur bu grupmu bilmiyorum artık neyse )

Tribünlerde herkesin elinde türk bayrağı vardı en güzel olan buydu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sanırım bir rakiple daha yapıcağız gruplara geçmeden önce..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Galatasaray.

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Sanırım bir rakiple daha yapıcağız gruplara geçmeden önce..
    bunu elerseniz direk gruplara kalıyorsunuz diye biliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Tebrikler Galatasaray.

bunu elerseniz direk gruplara kalıyorsunuz diye biliyorum ben.
    Daha şampiyonlar liginden rakipler gelicek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bundan sonra bir tur dahamı var?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bundan sonra bir tur dahamı var?
    Bir tane daha olması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Şampiyonlar liginden elenenler gelmicek mi ?? yanlış mı biliyorum?

Nesil
    2009
    Yer
    Sinop / Gerze

Tebrikler Galatasarayımıza.Sırada biz varız iki takımımızda ilk maçdan turu garantiler umarım gerçi galatasray garantiledi
    Andre Dos Santos

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Play off var arkadaslar daha. Seri Başıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Aslanlar bir ara eyvah dedik ama sonuç rahatlattı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gollerin videosu falan bilen var mı ? izleyemedik bari golleri görsek
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henüz tam anlamıyla hazır olmamamız ve çok erkenden resmi maçlara başlamamız, bu tür ilk golü yeme, yer yer disiplinden kopma gibi dezvantajlar doğuruyor. Bu turdan sonra sanıyorum ki takım artık tamamen hazır ve kontrollü hale gelecek. Önemli olan kazasız bir şekilde hazırlıksız dönemi geçirmekti. Nitekim Tobol'u geçtik, Netanya deplasmanından 4-1 gibi net bir skor aldık... GS, Avrupa ve lig için gerçekten de umut veriyor. Zevkli bir sezon geçireceğiz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaray bu sezon Avrupa'ya damga vuracak buna gönülden inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu turdan sonra Play-Off turu var. Trabzonspor da oradan başlıyor.

Maça gelince...İlk yarı pek iyi oynadığımız söylenemez. Mustafa Sarp'ın bir hatası yüzünden gol yedik. Rakibin 11 numaralı oyuncusu Yampolsky çok tehlikeli ataklar başlattı ama Franco kalede çok iyiydi.

Attığımız golde de rakip o kadar kötü adam paylaştı ki kornerlerde kafa topuna çok sık çıktığını görmediğimiz Hakan Balta golü atıp beraberliği yakalattı.

2. yarı bambaşka oynadık. Mükemmel paslar, enfes ortalar sonucu 3 gol bulduk. Arda bugün de 10 numaraya ve bulunduğu mevkiiye yakışır, muüthiş bir oyun sergiledi. Bu kadar olgun, bu kadar olumlu oynayacağını hiç düşünmemiştim. Hakan Balta'nın golünden sonra organize gol atamayacağımız korkusuna kapıldım ki beni utandırırcasına Kewell, Sabri ve Baros harika goller attılar. 3 golün de hazırlanışı ders niteliğindeydi.

Aydın bugün çok istekliydi. Top sürme konusunda kendine biraz daha güvendiğini gördüm. Yaptığı asistte de top tam auta çıkacak derken bu kadar iyi bir orta beklememiştim. Baros, Kewell ve Ayhan çok çok iyi oynadılar.

Defans konusunda ise Gökhan Zan tam bir saatli bomba. Hiç güven vermedi bana. Sağlam bir stoper şart takıma. Mustafa Sarp ise hava toplarında çok kötü. İyi yükselemiyor toplara. Onun dışında Tobol maçında ilk 11 oyuncusu değil lafını yedirdi bana sanki. Mehmet Topal'ın eksik olduğu maçlarda Sarp'a güvenebiliriz.

Tobol maçında neden bu kadar zorlandığımız şimdi ortaya çıktı. O 2 maçta rakip ligin ortasında ve çok dinçti. Netanya ise bizim gibi yeni yeni kondisyon toplamaya başladığı için çok rahat oynadık. Ali Sami Yen'de de b maçtan farklı oynacağımız sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Gollerin videosu falan bilen var mı ? izleyemedik bari golleri görsek
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...66.asp?gid=229

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Direnci kırdık ve kazandık"
    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Maccabi Netanya galibiyetinden sonra takımının futbolundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tip maçlar genelde zor olur. Çünkü başlangıçta rakibe umut vermemeniz lazım. 1-0 rakibimiz öne geçtikten sonra biraz daha fazla çalışmak zorunda kaldık. Ama takımımız hemen toparladı ve genel olarak baktığımızda kazanmayı hakettik. İkinci yarıda attığımız gollerle rakip takımın direncini tamamen kırdık ve rahatladık. Küçük takımlara karşı oynadığınız zaman motivasyon problemi olabiliyor ama goller gelince oyunun şekli tamamen değişti."

Rijkaard, Elano transferiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Kulübümüz iyi çalışıyor ama dürüst olmam gerekirse bu tip konuları maçtan sonra konuşmak istemem."
    30.07.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

1-0 geriye düştükten sonra bende dedim yine kötü olucak ama Rijkaard takımı bu sefer iyi topladı kalite burda belli oluyor işte..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kewell ilk 11'de oynasın kafi , her yerden her şekilde golü deniyor çünkü. O tür oyuncuların maçın büyük bölümünde sahada olması gerekir.Anca yorulunca çıkar. Bu sene iki farklı 11 oluşturabiliyoruz ama defansa bir kişi denildiği gibi şart.Ve bu merkez oyuncunun muhakkak daha çevik ve hızlı biri olması lazım. Çünkü 2 kulemiz var yanına 3. bir kule almaya gerek yok.

Her geçen gün üstüne konuldukça bu takım çok daha güzel ve göze hoş gelen top oynar. Elano'da katılınca tadından yenmez.

Kalecimiz güven verdi ama bu maçta anlamıştır ki bizim oyunculara duran topta güven olmaz. Bu tür hataları bütün takımlarımız yapıyor malesef ve hala da devam ediyor.Ama Rijkaard bunu çözecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu akşam 2.yarıdaki Galatasaray fizik-kondisyon olarak zihinsel olarak baya iyi bir Galatasaray'dı.İkinci yarıdaki futbol çok hoşuma gitti.

Turu deplasmanda %75 geçmemiz ve Ali Sami Yen'e bırakmamamız sevindiriciydi.Zira Tobol maçında biraz zorlandık.Ayrıca sıcak havanın etkisi bugün de hissedildi.

Arda yine mükemmeldi bugün Maşallah.3 Asist yaptı yine sırtladı takımı.

Leo Franco kurtarışlarıyla bana güven verdi.Morgan'dan çok daha iyi bir kaleci.

2.yarı defanstaki uyum dikkat çekti.Her maç 2.yarıdaki gibi oynarsak zor pozisyon veririz.

Gitgide takım düzeliyor.Bu sezon gerçekten çok keyif veren bir Galatasaray izleyeceğimize inanıyorum Elano da katılınca harika olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Harika oynadık genelde farklı skor aldık kassak 7-8 olurdu olsun buda yeterli diye düşünüyorum yalnız Gökhan Zan muhtesemdi bugün , Leo ise cok iyi bir kaleci fakat çok çok önde duruyor.

Tebrikler Aslanlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu Kewell ilk 11den kesilmez arkadaş. Adam muhteşem. Gol haricinde ilk yarıda topu önüne alıp vurdugu bir şut vardı ki, kaleci son anda cıkardı. Rijkaard'ın işi zor Ama bunlar güzel zorluklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca bugün Aydın da daha istekliydi diğer maçlara nazaran.Bir de asist yaptı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

çok sağolasın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel maçtı.İlk yarıda rahat 4 gol bulabilirdik.Çok gol kaçırdık.Güzel,zevkli maçtı.Tebrik ediyorum takımımızı.Şu Sabri'yi tam kötüliycem adam telafi ediyo Başka maçta artık.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Güzel maçtı.İlk yarıda rahat 4 gol bulabilirdik.Çok gol kaçırdık.Güzel,zevkli maçtı.Tebrik ediyorum takımımızı.Şu Sabri'yi tam kötüliycem adam telafi ediyo Başka maçta artık.(:
    Çok değişik bir oyuncu Sabri,Aygün aslında çok yetenekli ama kullanmasını bilmiyor.

Sabri ne güzel gol atmış yahu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Sabri ne güzel gol atmış yahu
    uzaktan olsa yine tribüne gidecekti ama yakından 90 a girdi bizim sabri de böyle bir insan işte arada üzüyo arada sevindiriyo

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri