1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Honved Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Müsabakası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Cristian hoşuma gitti garanti oynuyor Emre ve Guiza'ya geçen seneye göre süper Kazım Santos G.Gönül onlara laf yok zaten süperler. Önder ve Bilica'yla bu iş yürümez Lugano'sız bir hiçiz şuan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Cristian'ın mevkisi gereği tam nasıl olduğunu anlayabilmemiz için rakibin biraz sert ve güçlü olması lazım. Ama kumaş olarak iyi gözüktü, beğendim.

Rakip çok zayıf eğer Fenerbahçe ikinci yarı maçı rölantiye almazsa 6-7 olur.
    Kaan Abi fazla atağa çıkmaması iyi Daum iyi düşünmüş her maç böle olucak pasları garanti
    Last edited by HooijDonk07 : 31.Temmuz.2009 at 02:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Cristian hoşuma gitti garanti oynuyor Emre ve Guiza'ya geçen seneye göre süper Kazım Santos G.Gönül onlara laf yok zaten süperler. Önder ve Bilica'yla bu iş yürümez Lugano'sız bir hiçiz şuan.
    .
    .
    .

Kaan Abi fazla atağa çıkmaması iyi Daum iyi düşünmüş her maç böle olucak pasları garanti
    Öyle abisi. Ben atağa çıkmasından çok rakibi karşılaması açısından dedim. Daum o tür bu oyuncu hep sever zaten. Eğer bu oyun dışında zorlu ataklara karşı da bir direnç olarak ön plana çıkarsa tam yerinde transfer diyebilirim. Neticede bunlar da insan.Daha dün gelip hiç tanımadıkları insanlarla hiç yaşamadıkları bir ülkede maç yapıyorlar. Zaman vermek lazım . Keita bile oyuna girdiğinde ilk 5-10 dakika ben nerdeyim havasındaydı sonra ritmini buldu.

Güzel bir galibiyet geliyor. Artık o bir gol de nazar boncuğu olsun. Tebrikler Fenerbahçe.

Mesaj Yetkileri