Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Honved Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Müsabakası

stadyumdan daha yeni geliyorum. Rakip çok güçsüzdü buna ragmen gökhan ile emre cok iyi mücadele ettiler . yeni brezilyalılar icin konusmak daha erken ama dos santos pas hatası yaptı baya. Önder de büyük maçlarda cok hata yapabilir pek güven vermedi...
    honved in tek korneri ön dierği geçti o da gol oldu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ilk yarı saydım Futbol Smart'ta TAM 40 saniyede bir altta reklam çıktı.Evet tamı tamına 40 saniyede bir reklam.Reklamlardan adam akıllı maç izleyemedim.

Birde seneye TSL'de D-Smartta.Ne yapacağız bilemiyorum.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaşlar ilk yarı saydım Futbol Smart'ta TAM 40 saniyede bir altta reklam çıktı.Evet tamı tamına 40 saniyede bir reklam.Reklamlardan adam akıllı maç izleyemedim.

Seneye D-Smart'da değilki TSL.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ligtv nin 2010-2011 sonuna kadar sözleşmesi var diye biliyorum

Nesil
    2006

Tek kelime ile mükemmeldi. Rakibi dağıttık, söylenecek söz yok. =)))

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

40 saniyede bir reklam mi olur yanlis saymissindir sen yada saymadan kafadan attin sanki Lig TV hic reklam vermiyor adamlar tribünün ortasina bile reklam koyuyor mac icinde

Nesil
    2006

İhale yapılacak, kim kazanırsa o alacak, NTVSpor'da alabilir. Ferit Şahenk bu ülkenin en zengin ilk beş iş adamından birisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İşler güzel gittiği için "Şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı" gibi yorumlar yapıp galibiyetin keyfini kaçırmayacağım 2 takımımız da isimlerine yakışır bir şekilde mücadele ettiler.İstediğimizi aldık. Eksikler yok muydu? Elbette vardı. Ama daha çok başındayız düzelir onlar da...

Tebrikler Büyük ülkenin Büyük takımları...

(Affınıza sığınarak aynı paragrafı iki takımımızın da topicine kopyalıyorum zamandan tasarruf etmek için.Şu an iki takımımız da bir ne de olsa )

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Güiza parasının hakkını vermeye başladı...
    Football is simple,but Football Manager is not

fener 5 atar bu takıma bekleniyordu ama emre , alex, güiza
    bu arka üçlü inş rijkaard, gullit, van basten imiz olacak

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Güiza parasının hakkını vermeye başladı...
    Bizim Türk futbolseverinin genel kanısı bu. Adam 3 gol atınca parasının hakkını veriyor, gol atamayınca veremiyor. Bu nasıl mantık?

Güiza hep parasının hakkını verdi zaten. Bir maçta 3 gol atması veya başka bir maçta gol atamaması durumu değiştirmez. Mücadele eden, bence faydalı da bir oyuncu, klas bir oyuncu, bir maçla silinemez, bir maçla göklere de çıkarılamaz.

Ben hep diyorum, Güiza iyi bir futbolcu, bu fikrim de Güiza geldiğinden beri böyle. Ne yazık ki bizim ülkemizde işler böyle. Oyuncu gol attı mı vezir, atamadı mı rezil. O yüzden zaten ne Anelka dayandı ne Enke ne de bir başkası.

Ne hocalara sabır var, ne futbolculara. Her şey bir anda olsun bitsin isteniliyor, adam çıksın atsın her maç 3 tane, istenilen şey bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu işler böyle Egemen bu basın ''Rijkaard Sınıfta Kaldı'' başlıgını atan bir basın tartısmak yersiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu maç kesinlikle ölçü olamaz. Ama takımdaki istek çok güzel. Durum 4-0'dı sanırım Önder'in Gökhan'ın topun önüne kendilerini siper etmeleri çok hoşuma gitti. Skor kaç olursa fark kaç olursa disiplinden kopmuyolar. Rakip 8-1-1 oynadı demişlerde yok yani onlar direk 9-1-0 oynadılar. Ama adamların tek birşeyini tuttum sertlikten kaçındılar. Çok fazla faul olmadı maçta.

Tek tek oyuncuları yazmak yersiz ama şunu söyleyebiliriz rahatlıkla Daum'un ve Koch'un gelmesi oyuncuları moral olarak yükseltmiş. Aragones'te böyle olmuyodu. Cristian beğendim 40 metre top attı 2-3 tane hepside çok tehlikeli oldu ve direk adrese teslim gitti sahada sırıtmadı. Maestro müthişti heryere koştu golde atsa süper olacaktı ama her topu yiyen kaleci Emre'nin şutunda Buffon kesildi

Deplasmanda as kadroyla çıkmayız umarım gençlerede avrupa kadrosunda şans verir Daum. Bu takımı Furkan - Onur çıksa yine 3ten aşağı atmaz. İkinci yarıda adam 20 metre depar attı sakatlandı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gûiza Fenerbahçeye gelen bence en iyi yabancı oyunculardan birisi.

belki golcü olarak arka planda kalıyor olsada o kadar para almasına rahmen canla başla mücadele ediyor, ben hiç görmedim böyle rakibi ısırcak defansa kadar gelecek bir topçu Fenerbahçe veya X kulübünde..

çok iyi paslar yaptık kahvede herkes diyor bu ne barca gibi pas yapıyor Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serhat o birazda rakiple alakalı yaa. Tamam bizde iyi oynadık falan ama rakibinde güçsüzlüğünü gözardı etmemek lazım. Maç sırasında spikerde dedi 15 dakika top çevirse Fenerbahçe basacak takım yok diye. Çokta doğruydu adamlar Cezasahasında beklemeyi defans yapmak sanıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi rakib kim olursa olsun şu inkar edilemezki Fenerbahçe Aragones döneminin en iyi maçında bile bence böylesine ayağa isabetli yerden olsun uzun toplar olsun

alıp soldan sağa çevirme olsun çok fazlalaştırılmış bir biçimde sezona başladılar ki daumun demesine göre bize daha 3 4 hafta var demişti şuanki durum bence sene başında böyleylese takım takım olmaya başladığında iyi işler çıkarırlar büyük ihtimal

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Deplasmanda as kadroyla çıkmayız umarım gençlerede avrupa kadrosunda şans verir Daum. Bu takımı Furkan - Onur çıksa yine 3ten aşağı atmaz. İkinci yarıda adam 20 metre depar attı sakatlandı
    Yedek kadromuz çıkarsa sıkıntı yaşarız.(elbette elenecek sonuç almayız ama; galibiyette alamıyabiliriz.) Bunun için mutlaka 5-6 as oyuncu ilkonbirde gerisi yedek olmalı, galibiyet ile dönemliyiz. Avrupa Puanı için bu galibiyetler gerekli.(Ön eleme maçı olduğundan sadece yarısı geliyor ama; o yarım puan bile bizim için önemli.)

TuNdRaLoWeR Misafir

Galiba pazar günü Carlos oynayamayacak.Maçtan önce arkadaşlarıma hep söyledim umarım yedeklerle çıkarız diye ama en AS kadro ile çıkmışız.Bir yerde iyi bir yer de kötü oldu.Honvéd tamamen bir "fesat, çirkef, kasap" havasındaydı.Futbolcuları öldürme arzuları vardı.Carlos'un sakatlanma sebebi belki Honvéd Kasapspor değildi ama Santos'a Kazım'a felan girişleri fenaydı, maça mı geldiler savaşa mı orası da ayrı bir soru işareti olarak kafamda kaldı, hâla cevabını bulmuş değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan Babacan
    Ali Bilgin
    Deniz
    Bekir
    Vederson
    Selçuk
    Abdülkadir
    Onur
    Mehmet Topuz
    Uğur Boral
    Furkan Aydın

Batuhan böyle çıksak bile yenemez onlar bizi. Yahu adamlar 2 pas bir arada yapamıyo. Almanya'da oynadığımız amatör takımlar Honved'ten daha iyi takımlardı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Volkan Babacan
    Ali Bilgin
    Deniz
    Bekir
    Vederson
    Selçuk
    Abdülkadir
    Onur
    Mehmet Topuz
    Uğur Boral
    Furkan Aydın

Batuhan böyle çıksak bile yenemez onlar bizi. Yahu adamlar 2 pas bir arada yapamıyo. Almanya'da oynadığımız amatör takımlar Honved'ten daha iyi takımlardı.
    Ali Bilgin'i ön libero oynatacak C.Daum. Böyle bir açıkaması vardı. Bencede yenemez bu isimler kendini kanıtlamak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre'nin yerine oynayabilir ALi Bilgin. Daum geldikten sonra performansı artan oyunculardan oda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    40 saniyede bir reklam mi olur yanlis saymissindir sen yada saymadan kafadan attin sanki Lig TV hic reklam vermiyor adamlar tribünün ortasina bile reklam koyuyor mac icinde
    Maçı 90 dakika izledim ve evet ilk yarı saydım tam 40 saniyede bir alt reklam verdi.Maçı Futbol Smarttan izleyenler bunu görmüşlerdir.

Ayrıca ben TSL'yi D-Smartta sanıyordum. Neyse zaten ihaleyi alacaklardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos’un adalesinde yırtık tespit edildi

Honved maçında attığı golden sonra sakatlanan oyuncumuz Roberto Carlos'un MR sonuçları Sağlık Kurulumuz tarafından incelendi. MR neticelerine göre sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Roberto Carlos'un 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ne şanssızlık yahu Daum Deivid i sol önde oynatmak gibi bi saçmalık yapmaz inşallah bu haberden sonra, Wederson geride önünde Santos idealdir pazar günü için.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yaa zaten defans ve kalecinin konsantrasyonu rakip ile ilgilidir. rakip zorlamadığı zaman konsatrasyon eksikliği olur elbet...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Maçı tribünden izledim iyi oynayanları zaten herkes görmüş onun için o iyi oynadı bu süperdi demicem.

Ben bilica'ya çok takıldım hiç beğenmedim dün akşam kendisini hiç bu kadar dağınık defans oyuncusu görmedim nerede duracağını bilemez bir hai vardı umarım bu sadece dünki maç için geçerli olur umarım diğer maçlarda böyle oynamaz
    Tarık abicim, bunu şöyle düşünmek lazım. Eğer rakip takım senin ceza sahana gelmiyor, geldiğinde pas bile yapamıyorsa maç sırasında oyundan soğursun ve top birden geldiğinde konsantre eksikliğinden verimli olamassın. Bu nedenle Bilica, Volkan vs maça konsatre olamadı yediğimiz golde bu yüzden geldi. Birden korner buldular, açtılar ortayı gol oldu. Eğer bu takım sürekli üstümüze gelse o korner gol olmazdı.

Sheriff Misafir

Alex'in golünde bişey dikkatimi çekti şimdi. Tekrarını izleyebiliyorsanız o golde Güiza'ya dikkat edin. Top kaleciden dönseydi eğer Güiza tamamlıycaktı. Ustaca ofsayttan kaçmış ve topun tam dönebileceği yere koşmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burak zaten Gûiza'nın özelliği o. Hep diyoruz Gûiza üzerine oynarsa takım, bu adam 20 golden aşağı düşmez diye. Duracağı yeri ve nasıl bitireceğini çok iyi biliyo.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Alex'in golünde bişey dikkatimi çekti şimdi. Tekrarını izleyebiliyorsanız o golde Güiza'ya dikkat edin. Top kaleciden dönseydi eğer Güiza tamamlıycaktı. Ustaca ofsayttan kaçmış ve topun tam dönebileceği yere koşmuş.
    Attığı üç golde öyle, topun geleceği yere geriden koşuyor. Defans'da bunu farketmeyince top filelere gidiyor.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri