Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
ilk 4de girer takım, çok akıllı transfer yaptılar başta kızıyodum ama devamı gelince hele zapo,ergiç tamam dedim.

Bu arada tugayın tekniği iyi geldi bana..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yapılan transferler şuan iyi gerçekten. Yönetimi taktir etmesemde tebrik ederim. Oynanan yol çok akıllıydı. Neden derseniz yasına ermiş maç tecrübesi olan oyuncuları aldılar. Burada izledikleri en akıllı yolda buydu. Genç oyuncuların yanına tecrube sahibi olgun futbolcuları getirip monte etmekti. Onuda basardılar. Çünkü herhangi bir disiplinsizlikte sırf gençlerden oluşan takım inflak edebilirdi. Ertugrul hoca tecrubesını konusturdu burada.

Transfer olsun diye yapılmış transferler değil. Gerekli bölgelere yaptılar. Yılın transferi İvan ERGİC dir. Kaliteli bir oyuncu.Bursaspora çok şey katacaktır.Sarptan 2 gömlek yukarıda.Fizik ve teknik var. Hep beraber göreceğiz.Battalla 2 forvet arkası oynuyacak büyük ihtimal yada orta sahada ergicin yanında,attıgı paslarla Sercan'a çok gol attırır. Batalla ORtega tarzı birisi,fizik yok ama teknik,türkiye ligi içinde fizik çok önemli, eger zekası iyiyse teknikle bunu en aşağı seviyeye indirir. Zapo cuk diye oturdu. Ergiç kadar o da çok iyi,Ertugrul sağlamı tanıdıgı için takım için elinden geleni yapacak. Ben çok ümitliyim. 3-4 haftada takım rayına oturacaktır.

Forvette sıkıntı cekmeyiz,orta sahada da. Ramazan böyle devam ederse defanstada problem olmaz. Bu sene ilk 5teyiz.Uefaya gidecez!!!!!!!!!!!

Sivas bitmiştir bu sene,takım afalladı. Bir çok oyuncularını sattılar

Kayseri Çok genç oyuncu aldı,tecrubeleri yok

Antepte gençlere yöneldi.

Biz uzun süredir gençlerle çalıstıgımız için kimin iyi kimin kötü oldugunu biliyoruz,aslında kötü oyuncu olmaz beceriksiz yada daha pişmemiş oyuncuları biliyoruz,alışım sürecide yok.

Geçen senenin 3.sü Trabzonspor küme mi düşürüldü yoksa ? Saymamışsın da İlk 5 deymişsiniz. 3 İstanbul takımı desek , Sivas Kayseri demişsin Antep demişsin , Trabzonspor'u baştan elemişsin demek. İlginç