Teşekkürler abi yorumun için.İstemen yeterli.Hiç kendi taktiğim diye paylaşmaktan çekinmem bazıları öyle yapıyo
Bu sene her sene ya da herkesin yaptığı aynı dizilişler yerine biraz farklı bişeyler yapalım diye düşündük.Tabi belki bu dizilişi kullananlarda vardır aramızda ben pek takip etmiyorum taktikleri falan.Taktik tamamen kendi yapımım olup 19 Maçtır yenilgi yüzü görmedi.
Tabi bu taktikde önemli olan WBL ve WBR lerimizin çift yönlü olması hem Top kapmaları hemde orta açmaları önemli.Srna ve Zhirkovda bu iş için en uyumlu kişiler diye düşünüyorumetkili bir hücum hattına sahip olduğumuz için sıkıntı çekmiyoruz ama önemli maçlarda srna ve zhirkova verdiğim okları gol bulduktan hemen sonra çekiyorum ki atak yemeyelim.Başarılı da olduk bu taktikle bakalım şu anda namağlup devam ediyoruz ve tabi birde eklemek istediğim defansımızda hava toplarında etkili oyuncuları kullanırsak orta sahadan yüksek gelen tüm topları karşıladığımız için direk bir karşı atak şansına dönüşüyo ki bu da çok gol atmamıza neden oluyor.
Kadroda Richards'ı as oynatıyorum normalde dizilişte yok ama Dunne'ın yerinde o oynuyor.