1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Maçta küfredenin taksisine binince

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu toplum psikolojisini kim oluşturuyor? Onu bi bulsalar bütün sorun çözülecek.
    Onuda hakemler oluşturuyor işte .Aynı hareketi X oyuncu yapınca veriyor.Z oyuncu yapınca vermiyor.38 m ofsaytı vermiyor.C Takımı olunca veriyor.Bu sefer trübün ne yapsın.Söverde meşalede yakar,koltuklarıda söker.her şeyi taraftara bağlamamak lazım.Hakemlerde kendilerinde suç aramalı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Togiii View Post

Onuda hakemler oluşturuyor işte .Aynı hareketi X oyuncu yapınca veriyor.Z oyuncu yapınca vermiyor.38 m ofsaytı vermiyor.C Takımı olunca veriyor.Bu sefer trübün ne yapsın.Söverde meşalede yakar,koltuklarıda söker.her şeyi taraftara bağlamamak lazım.Hakemlerde kendilerinde suç aramalı.
    Hiç sanmıyorum, iki yıl önce Beşiktaş maçındayım. O zaman ki adı Telsim üst olan tribünde ön safalarda bulunuyorum, üstünde sarı yağmurluk va dazlak olan birisi ne derse 5-10bin kişi aynısını söylüyordu. İşte toplum psikolojisini bunlar oluşturuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hiç sanmıyorum, iki yıl önce Beşiktaş maçındayım. O zaman ki adı Telsim üst olan tribünde ön safalarda bulunuyorum, üstünde sarı yağmurluk va dazlak olan birisi ne derse 5-10bin kişi aynısını söylüyordu. İşte toplum psikolojisini bunlar oluşturuyor.
    Onlara zaten bişey demiyorum.Öyle şeyler var.İki amigo çıkmış küfürlü tezahürat filan yapıyor gerçekten ayıp, ama bazende hakemler böyle değişik şeyler yapınca trübünleri haklı buluyorum

Mesaj Yetkileri