Yarın sabah yolculuk yapacağım ve araba kullanacağım için uykumu almam lazım Yarın gittiğimizde ya geceye döneceğiz ya da 2-3 gün kalacağız... Ben gelene kadar ankete katılmanızı rica ediyorum Artık rakipler de belli...Bakalım taraftar neler düşünüyor ? İlk maçın kendi sahamda olması çok kötü oldu ama yapacak birşey yok..Valencia karşılaşmasında 4-1'in rövanşında 4 lü defans ama bekler önde, 2 MC , amr aml , 2 sc şeklince çıktım. 2-0 öne geçtikten sonra adamlar 2-2 yapınca mc'nin birini AMC'ye çektim ofsayt taktiği açıktı... savunmanın göbeğindekilerden biri hata yapıyordu,onu çıkardım hemen erkenden... ama dediğim gibi kanatlar falan hep ileri koşu şeklindeydi ve sürekli atak yaptık 2-2 den sonra... Bir de rakibin tüm oyuncularını (sonradan girenler falanda dahil) sürekli özel komutlarla kontrol altında tutmaya çalıştım...

Her zaman diyorum, verdiğiniz taktik mükemmel de olsa oyuncular gününde değilse sonuç kaçınılmaz oluyor..Burdaki 7-2 yi alanlarda benim oyuncular, deplasmanda 4-1 yenilenler de bunlardı menejer aynı menejer...orda da gereken taktikleri yapmıştık ama fiziksel ve zihinsel yorgunluktan mı kaynaklıdır bilmiyorum oyuncular kötüydü...kendi sahamızda ayaklarındaki prangayı sökecek bir taktikle sahaya çıktım... demekki kendilerine güvenerek saldırdılar ki Valencia gibi bir takıma 7 gol attılar...

İyi geceler millet... kariyere göz kulak olun...