-
02.Ağustos.2009, 00:54
#1
Hakan Şükür: "Rijkaard Galatasaray'ı şampiyon yapar"
Tatilini Bodrumda sürdüren efsane isim, yeni sezon öncesi ligi ve Galatasaray'ı değerlendirdi.
Galatasaray'ın efsane ismi Hakan Şükür, yeni sezonda Rijkaard yönetimindeki sarı kırmızılıların zirveye oturacağını düşünüyor.
DHA'ya açıklamalarda bulunan Şükür, "Sivasspor'un son iki senedir yaptıkları, büyükleri yıldız futbolcu transferleri yapmaya zorladı. Ayrıca diğer Anadolu takımlarına da örnek oldu. Yeni sezonun geçen yıldan bile çetin geçeceğini düşünüyorum" dedi.
"Önemli olan turu geçmekti"
Galatasaray'ın Tobol ile oynadığı maçlarda zorlanmasına değinen eski futbolcu, açıklamalarını "Yaz aylarında olmamız ve sezonun henüz tam anlamıyla başlamamış olması nedeniyle, böylesine maçlarda zorlanmak normal. Önemli olan Galatasaray'ın tecrübesini kullanarak bir üst tura yükselmesiydi" şeklinde sürdürdü.
"Lincoln'ün gidişi iyi oldu"
Rijkaard'ın sarı kırmızıları zirveye taşıyacağını düşünen Hakan Şükür, sözlerini "Rijkaard Galatasaray'da başarılı olacaktır. Yapılan nokta transferleri çok beğendim. Lincoln'ün gitmesi bence faydalı olacaktır. Çünkü takımda huzursuzluk yaratıyordu" ifadelerini kullanarak bitirdi.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules