Originally Posted by
eXcitinG
ŞöyLe bir yoL izLeyin. O zaman hiç sorun kaLmayacaktır.
1-Takımınızda ki kiLit adamLarı beLirLeyin.
2-Oyuncunuza tekLif geLmeden önce başka kuLüpLer iLk önce oyuncunuzu izLemeye aLırLar, ya da menajerLer sizin oyuncunuz hakkında sürekLi iyi şeyLer söyLeyip onLarı favori personeLine girerLer ve ondan sonra tekLifi yaparLar. Ve siz bu tekLifi redettiğiniz anda da oyuncu üzüLür. B
3-ÜzüLen oyuncudan bir daha verim feLan aLamazsınız. Ben kim oLursa oLsun direk satarım ve yerine aLternatif ararım. Çünkü mutsuz adam verim vermez ve sizin Takım MutLuLuğunu da düşürecek ve bütün oyuncuLarın performansına etki edicektir.
4-Bu noktada yapmanız gereken, bir oyuncunuzu rakip bir takım takip etmeye başLadığı anda ona hemen uzun vadeLi bir kontrat önermek. Bu kontratı daha yoLun başında tekLif ederseniz oyuncunuz kabuL edecektir ve mutLuLuğu üst seviyeye uLaşacaktır. Kontratı kabuL ettikten sonra ki yapıLan tekLifLeri direk redetseniz biLe oyuncunuzun üzüLmediğini göreceksiniz.
5-Gerekirse en iyi yıLdızınıza her sezon sonunda yeni kontrat yapın. Maaşını 100 veya 200 bin doLarak arttırarak yapıLan yeni kontratLar da yeterLi oLacaktır. Ondan sonra bütün sezon rahat oLursunuz.
6-Ve en önemLi nokta karşı menajerLer oyuncunuzu övmeye başLadıktan sonra ikinci kez yine oyuncunuzu övdüğünüzde öven menajer hakkında sert demeçLer verin, yine devam ederse yine verin, o övdüğü zaman oyuncunuzu sizde övün ki menajer oyuncunuzun favori personeLLeri arasına girmesin.
Ben Everton kariyerimde Yobo, Lescott, CahiLL, JagieLka, Baines gibi isimLeri Barca, Manu, CheLsea gibi takımLar sürekLi istemesine, sürekLi demeçLer vermesine rağmen eLimde tutmayı başardım. Ve oyuncuLarımın hiç birisi bir kez oLsun üzüLmedi. Dikkat ediLmesi gereken doğru zamanda dedikLerimi uyguLayarak onLarı ufak artışLı kontratLar iLe mutLu ederek üzüLmeLerini engeLLeyebiLirsiniz.