Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
PcGamer nikli kardeşim

AMD işlemi kötülemiyoruz ama bir intel varken AMDyi tercih etmek pek akıl karı değil.

AMD işlemcilerin nekadar ısındıgı bilmeyen yok. O yüzden tercih ederken insanlar bu özelliğe dikkat ediyor. Belkide fiyattakı farklılıklar insanları buna yönlediriyor

Yani sen bunun ısınmadıgını iddaa ediyorsun ve iddalısın, şaşırtıcı. Daha 2 gun önce PC muhendısı bir abim AMD alınmaz diyordu. Demekki o yıllardır aksini iddaa ediyor.

Extra olarak Sylar yazdıkları doğrudur bide konuşmaya çalısıtıgın SYlar PC muhendisi dipnot alırsın defterinin altına

Bence yazıyı okumalısın, AMDye 10 uzerınde 4 verirken İntele 9 verirsin..

Y
Pc mühendisi arkadaşınıza sorsanızza bu zamanın f/P işlemcisi nedir diye.Çok merak ediyorum ne dicek.Amd'ler artık ısınmıyor ben idda etmiyorum tüm dünya biliyor.Türkiye forumlarında kalmayın.Sponsorluklar ve bazı firmalarla(exa, nova vs) anlaşmaları var.Bu yüzden 1 i farklı söylerken diğeride farklı söylüyor.Fazlasıyla okuyorum merak etmeyin.Ama türkiye'deki forumları değil.Laptop'lar söz konusu oldumu Amd'de inteL'de ısınır.Ama alt kapağa soğutucu takarsanız 2 side sorun yaratmaz.Masaüstü ısınıyor diyorsanız, amd x3 720 Be işlemcim oda sıcaklığı 36 derecede şu an 29 derecede çalışıyor.

İnsanlar Amd'den kaçıyor doğru.Çünkü halen eski takoz Amd sanıyorlar.Yok artık öyle değil bir rakibi var İntel'in..Dua edelim Amd hep olsun.Yoksa İntel tekeline katlanmak zorunda kalıcağız.