Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı Kim Alır?

Voters
61. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

22 36.07%
  • Fenerbahçe

39 63.93%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 274 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [ Türkiye Süper Kupa 2008 - 2009 ]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fotosunu bulsam onuda koyardım.Mesajları okursan o pozsiyon hakkında da yorumumu yaptım.Çok farklı pozisyonlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fink ve Guiza topa koşup aynı anda birbirlerine omuz atıyor ve Fink ayakta kalıyor.

Bence penaltı yoktu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yusuf'un pozisyonunda da penaltı yoktu..Omuz omuza mücadelede ayakta kaldı..Neyse zaten olup bitmis mac pozisyonları fazla irdelemeye gerek yok fazla..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Hakem iki taraf adınada kötü kararlar verdi ancak Yusuf'un pozisyonu kesinlikle penaltı değil bence.İkili mücadele..
    Kötü maç oldu iki takımda kötü oynadı kupayı az hakeden çok hakeden diye bişey yoktu bence maçta şans ve Sivok bizimle oldu kilidi açtık ardından Beşiktaş'da yine bi kıpırtı beraberlik çabaları olmadı bana göre beklediğimden kötü ve sönük bir maç oldu..
    İlerde Güiza çoğu pozisyonda yine tek kaldı arkadan destek azdı..Oda beklenene tempodan uzaklaştırdı bizi.
    Fox tv ninde müthiş uğraşları sonucu kötü bi maç izledik..

Cristian ve Güiza yı beğendim takımım adına bu maçta..

Ne olursa olsun sezona kupayla başlamak güzel,o kupayı Beşiktaş'ın elinden almak daha bi güzel..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

FOX zaten reklam konusunda doktora falan yapmış .Bence organizasyon mükemmeldi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Belki küfürlü tezahürat vardır veya öyle anlaşılmıştır/zannetmişlerdir.

Sonuçta sen de kabul ediyorsun kameraların Fenerbahçe tribünleri tarafında olduğuydu.Bir arkadaş tersini söylemişte o yüzden bende açıklama yapmak istedim.
    Bunu kabul edilmeyecek bir yanı yok, tribünlerde Beşiktaş seyircisi gözüküyorsa, kameralar Fenerbahçe taraftarındadır. Ama ses alıcıları nerede onu bilemeyiz. Kameralar ile ses alıcıları farklı yerde olabilir.

Nesil
    2006

Ses alıcıları isterse heryerden olsun ama fb taraftarı spikerin olduğu tarafta olunca doğal olarak onların sesi daha fazla açık oluyor. Cunku her zaman spikerin mikrofonunun sesi daha çok açık olur ve fb taraftarı oraya yakin olunca onların sesi daha çok geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her neyse ya.Ses az olmuş çok olmuş farketmez.

Yusuf'un posizyonuna ben hala bir karar veremedim penaltımı değilmi diye.

Fazla konuşmayada gerek yok olmuş bitmiş.Fenerbahçe kupayı almış tebrikler...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Anilton, maçta bir birine benzer o kadar çok pozisyon oldu ki ben şahsen takip edemedim.

Bilica-Yusuf, Güiza-Fink, Nihat Bilica, Alex-Sivok.

hakemin Fener alehine de çaldığı bir sürü düdük var, hep kendi alehinize olan pozisyonları eklemişsin.

Beşiktaş'ta öyle ahım şahım futbol oynamadı, maç ortadaydı sen benim takımımı hakem yaktı diyebiliyorsan burada kimseyi değil kendini kandırırsın başka bişey değil.

Gelelim taraftar olayına, 75 dakika şov yaptık demişsin sen tribünden daha iyi görmüşündür herşeyi kabulümdür ama Televizyona Fenerbahçeli taraftarların daha çok sesi geliyordu. -ki nitekim senin deyiminle televizyonda da gösterdi çoğu kişinin oturmasına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet bence Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın futbol olarak pek bir farkı yoktu.Golden sonra koptu sadece oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bende onu diyorum zaten, direk hakeme sallamalar başladı. Sivok hata yapınca insan bu hata yapar deniliyor, hakem hata yapınca görecekti kardeşim onun orada işi ne. robot mu bu hakemler ? Sivok'ta hata yapmasaydı da takımına 2 gol yedirmeseydi yapmayacak o zaman o da hata o formanın üstünde işi ne diye sorgulayan var mı ? yok. her maç hakem tartışmaktan hakemi karalayan yorumlar görmekten ben sıkıldım.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mehmet Çok Güzel Yazmış Harfi Harfine Katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar gerçekten maçı izlerken bu tartışmanın çıkacağını biliyordum.Ses alıcıları bize yakınmış.

Neden hiçbir maç size yakın olmuyorda bu maçta bize yakın oluyor anlayabilmiş değilim.

Bütün maç Stad'da Fenerbahçe taraftarının sesi vardı.Maça giden Fenerbahçe'li bir arkadaşım aynen bunu söyledi.

Bilicayı ve önder hiç iyi gözükmüyorlar.Bilica bülent korkmazında dediği gibi canlı bomba hakketten.Ne yapacağı belli olmuyor.2 takımında stoperleri çok adam kaçırıyor arkaya.Maç hakkında ise beşiktaş daha organizeydi ve bence daha iyi oynayan taraftı ama sivok'un 2 hatası gol oldu.Tebrikler fenerbahçe demekten başka bişede düşmüyor bize.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Anilton, maçta bir birine benzer o kadar çok pozisyon oldu ki ben şahsen takip edemedim.

Bilica-Yusuf, Güiza-Fink, Nihat Bilica, Alex-Sivok.

hakemin Fener alehine de çaldığı bir sürü düdük var, hep kendi alehinize olan pozisyonları eklemişsin.

Beşiktaş'ta öyle ahım şahım futbol oynamadı, maç ortadaydı sen benim takımımı hakem yaktı diyebiliyorsan burada kimseyi değil kendini kandırırsın başka bişey değil.

Gelelim taraftar olayına, 75 dakika şov yaptık demişsin sen tribünden daha iyi görmüşündür herşeyi kabulümdür ama Televizyona Fenerbahçeli taraftarların daha çok sesi geliyordu. -ki nitekim senin deyiminle televizyonda da gösterdi çoğu kişinin oturmasına rağmen.
    Ben biz mükemmel oynadık falan demedim...

İlk 30 dakika bariz üstündük.Daum'da söyledi bunu.İlk yarım saat Beşiktaş çok agresif pres yaparak bunalttı bizi oyuna giremedik dedi.30 ile 75 dakikaları arasında maç ortada geçti.75'ten sonrada F.Bahçe üstünlüğü eline aldı...

Ortada hata varsa tabi ki söyleyeceğim.Tekrar söylüyorum ben "adalet" istiyorum başka birşey değil.Yusuf-Bilica pozisyonuna çalmadın,Guiza-Fink pozisyonuna da çalmadın...

Sivok'un pozisyonuna çaldın,Bilica'nın pozisyonunada çalacaksın.Bu kadar basit...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yusuf ilk yarıda çok iyi işler yaptı bence.Yusuf oyundan alındıktan sonra Beşiktaş biraz bocaladı gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anilton ; bence çok büyütüyorsun, çalmadıysa çalmadı artık bunun geri dönüşü yokki sanki geriye dönüş varmış gibi konuşmaların bence biraz abartı kaçıyor yav

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İyide Sivok'un eliyle Bilica'nın hareketinin alakası yok..Biri ellerini olabildigince acmıs digeri yüzünü korumak icin tutmus..Aralarında akla kara kadar fark var..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tekrar Tebrikler F.Bahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    İyide Sivok'un eliyle Bilica'nın hareketinin alakası yok..Biri ellerini olabildigince acmıs digeri yüzünü korumak icin tutmus..Aralarında akla kara kadar fark var..

Resime iyi bak Yüzünümü koruyo topumu engelliyo ? Halen yüzünü koruyo diyosan Bişey demicem

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

zıplarken elini ne yapsın ? Ve yahut Bilica Sivok gibi barajı bozup topun üstüne mi atlamışta bariz el oluyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O topta eline gelmese kaleye gidiyo.Belki gol olcak.Bu nasıl olcak peki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben sivok pozisyonuna Penaltı degil diye Bişey demedim Bariz bir penaltı Ama veriyosan öbürünede vericeksin.

Elini ne yapsın diye bişeymi varya kaleye giden topu eliyle kesiyo daha ne olsun. Sivok pozisyonuna bisey demiyoruz sizin bu pozisyonla ne alıp veremediginiz var Penaltı işte ne yoruyosun kendini, Ama maç bitti o ayrı mesele zamanında verse belki bu skor olmıcaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post

Resime iyi bak Yüzünümü koruyo topumu engelliyo ? Halen yüzünü koruyo diyosan Bişey demicem
    ALLAH için bir mantıklı düşün o adam kafayı yere doğru eymiş nasıl bir elle oynama olabilir orda bana mantıklı bir cevap verirmisin ya?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

siz sanki Sivok pozisyonu gibi net oldu sanıyorsunuz.Biz ekran başında 2-3 tekrarda zor anlıyoruz.Yani o pozisyon sivok'un ki ile aynı değil bence.Onu veriyorsan bunuda ver demek ne kadar doğru onu anlatmaya çalışıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    ALLAH için bir mantıklı düşün o adam kafayı yere doğru eymiş nasıl bir elle oynama olabilir orda bana mantıklı bir cevap verirmisin ya?
    Bişey demiyorum kafayla vurmuştur dogru. O Pozisyonu hale o resmi görüpde elle dokunmamış diyen adama cevap vermek istemiyorum

siz sanki Sivok pozisyonu gibi net oldu sanıyorsunuz.Biz ekran başında 2-3 tekrarda zor anlıyoruz.Yani o pozisyon sivok'un ki ile aynı değil bence.Onu veriyorsan bunuda ver demek ne kadar doğru onu anlatmaya çalışıyorum...
    2-3 Tekrarda zor felan görülmüyor, Siz zorla Penaltı yok dediginiz için halen tartışıyoruz. Yukarda dedigim gibi Resmi görüp Halen Elle dokunmamış Diyosan Bişey demiyorum.

Şaka gibisiniz Sadece

Nesil
    2006

Penaltı ise penaltı, hakem çalsaydı, çalmadıysa bizim suçumuz yok, kupa Fenerbahçe'nin. Baraja çarpacak topun önüne Sivok atlasın elleri ile kessin, Alex son dakika bomboş kalıp gol atıyorsas, Beşiktaş önce bunları düşünsün.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kupa Fenerbahçe'nin sırada Honved var...İyi aksamlar...

TuNdRaLoWeR Misafir

İyi güzel Beşiktaşlı arkadaşlar (sözüm meclisten dışarı, hepsi demiyorum) 1 resim bulmuşlar koyuyorlar aynı şeyleri yazıp duruyorlar.Bir zahmet (gene aynı arkadaşlara diyorum) tabii zahmet olacak ama, ya da işinize gelmeyecek ama bizim 2-3 kez tam atağa kalkacağımız vakit hakemin orasına burasına çarpıp atağın engellendiği pozisyonları konuşsak?

Olaya objektif bakan Fenerli Galatasaraylı hatta Barcelonalı adama bile saygım vardır ama 1 resim bulup tüm gün onun hakkında yorum yapmaları yanlış nokta.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    İyi güzel Beşiktaşlı arkadaşlar (sözüm meclisten dışarı, hepsi demiyorum) 1 resim bulmuşlar koyuyorlar aynı şeyleri yazıp duruyorlar.Bir zahmet (gene aynı arkadaşlara diyorum) tabii zahmet olacak ama, ya da işinize gelmeyecek ama bizim 2-3 kez tam atağa kalkacağımız vakit hakemin orasına burasına çarpıp atağın engellendiği pozisyonları konuşsak?

Olaya objektif bakan Fenerli Galatasaraylı hatta Barcelonalı adama bile saygım vardır ama 1 resim bulup tüm gün onun hakkında yorum yapmaları yanlış nokta.
    Bu pozisyonu iyi hatırlattın, Beşiktaş tam baskı kurmuş, kontra atak ile çıkıyoruz, top hakeme çarpıyor, çarpmassa belki skor değişebilir.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri