Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 292 / 422 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
8,731 ile 8,760 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

koy gsnın bjknın ortasahasına oynasın arsenala veya everton a gitmesi daha iyi olur kariyeri açısından.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter kolay kolay satmaz Maiocun'u Bu paralar çok az ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nereida aşkım ya bu kadının fanıyım ama bu Karaktersiz böyle bir kadına nasıl bunları yapabiliyor hayretler içerisindeyim.Karaktersiz Ronaldo.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Nereida aşkım ya bu kadının fanıyım ama bu Karaktersiz böyle bir kadına nasıl bunları yapabiliyor hayretler içerisindeyim.Karaktersiz Ronaldo.
    Koptum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Koparsın tabi sıkı tutun.Nereida çok süper bir top model.Yani böle bişi nasıl yapıyor ben anlamıyorum.Hilton dediğin kimdir ince dal gibi bişey.Valla anlam veremiyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Adama hem karaktersiz diyorsun hem de bunu nasıl yapar diyorsun Tolga çok normal değil mi? Ronaldo yetinmeyi bilmiyor anlaşılan..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Abi ben her iki lafımdada Ronaldo'yu aşşalamaya çalışıyorum .Yani Nereida gibi bir top modele yaptıkları ayıp be .

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Karaktersiz Ronaldo

Bilmediğimiz bişey söyle Nereida.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Default Barcelona'nın Bruno Alves aşkı bitmiyor

Shakhtar Donetsk'ten Chyhyrnskiy transferinde sorun çıkması halinde, Barcelona'nın yeniden Porto'lu Alves için girişimlere başlaması bekleniyor
    Portekiz basınında, Barcelona'nın, Porto'nun defans oyuncusu Bruno Alves için yeniden girişimlere başlayabileceği iddia ediliyor.

A Bola'da yer alan habere göre, yaz başında 27 yaşındaki futbolcudan Porto'nun 30 milyon avro istemesi üzerine vazgeçen Barcelona, teknik direktör Guardiola'nın ısrarı üzerine yeniden bu oyuncuyu gündemine aldı.

Ancak Barcelona'nın ilk alternatifinin Shakhtar Donetsk'in 22 yaşındaki oyuncusu Dmytro Chyhyrnskiy olduğu biliniyor. Hatta bu futbolcu için, Başkan Laporta'nın Ukraynalı takımın yöneticileri ile görüştüğü söyleniyor.

Chyhyrnskiy transferinde bir problem çıkması halinde ise Bruno Alves için yeniden düğmeye basılması bekleniyor.

Bu yaz defansını Inter'den Maxwell'i alarak güçlendiren Barcelona Teknik Direktörü Guardiola'nın, bu bölgeye bir takviye daha yapmak istediği belirtiliyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Barcelona kalitesinde bi oyuncu değil..

Real Madrid'in yaptığı olağanüstü transferlere rağmen ben yine Barça'yı favori olarak görüyorum bu sene şampiyonluk için.

Kaka,C.Ronaldo,Benzema,İbrahimovic .. La Liga bu yıl daha keyifli olacak ..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Show Başlıyor....
    Az Kaldı Sabır Sabır....

Karaktersiz Ronaldo
    bimioduk........

Default Ronaldo'nun İki Ayağı 90M Pounda Sigortalandı

Ronaldo'ya inanılmaz ücret!

Ronaldo'yu transfer eden Madrid'den yıldız oyuncuya transferi kadar ücret ama nasıl?

Cristiano Ronaldo'nun iki ayağı Real Madrid tarafından 90 milyon pounda sigortalandı..

İspanyol devi, 80 milyon euro gibi rekor bir fiyatla transfer ettiği Ronaldo'yu garantiye almak istiyor. Realm Madrid, uzun süreli bir sakatlığa karşı önlemini bu şekilde alıyor.

Ronaldo'nun transferinden sonra strese giren başkan dizinden sakatlanmasıyle iyice tedirgin oldu. Oynadığı 3 hazırlık maçında toplam 34 kere foule maruz kalan Ronaldo, Madrid tarafından tam 90 milyon pounda sigortalandı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Görmemişin Topçusu Olmuş Diyesin

Ronaldoya çok fazla ilgi gösteriliyor.Takımda Ronalda kadar yıldızlar var onları olumsuz etkilemez inşallah.Ayrıca yanlış bilmiyorsam messiyle ibrahimovicinde ayakları sigortalı ama kaç paraya yapıldı bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Vay be adamların sadece ayaklarındaki sigortaları bu kadar para.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sigortalı olması ne işe yarar ki?ben anlamadım bu işi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Görmemişin Ronaldo'su olmuş tutmuş ayaklarını sigortalatmış
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    sigortalı olması ne işe yarar ki?ben anlamadım bu işi.
    Yarın bir gün Ronaldo yada messi yada başka bir futbolcu futbola devam edemeyecek bir şekilde bacaklarından sakatlanırsa sigorta imzaladığın firma sana tazminat ödüyor.Perezinde korkusu bu,çok sert oynuyorlar ronaldoya karşı birşey olursa verdiğimiz para bi yerimize girmesin diye yaptırdı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gündemde kalmak için yaptırmıştır

Default Casillas: "İyi ki Eto'o gitti"

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Zlatan Ibrahimovic-Samuel Eto'o takasından sonra Samuel Eto'o, Inter'in oyuncusu olmuştu. Real Madrid kalecisi Iker Casillas da Kamerunlu oyuncunun gitmesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Barcelona'da forma giydiği süre zarfında 100'den fazla gol kaydeden Eto'o'nun İtalya'ya gitmesi birçok La Liga kalecisi gibi Casillas'ı da rahatlatmış gözüküyor.

Yaptığı basın toplantısında bu konuya değinen başarılı file bekçisi, "Eto'o gittiği için mutlu bile sayılabilirim. Benim için tam bir kabustu. Gittiğine seviniyorum"

"Hem Eto'o, hem de Ibrahimovic çok kaliteli oyuncular ve İsveçli golcünün da Barça'ya çok şey katacağına eminim" diye konuştu.

Bu arada İspanyol basınında çıkan haberlerde, Salgado ile yolların ayrıldığı iddia edilmişti.

Bu konuya değinen başarılı file bekçisi, "Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı ve bizim de herhangi bir bilgimiz yok. Ama eğer bu söylenti doğruysa, bugüne kadar bize kattıkları için ona teşekkür etmeliyiz" dedi.

İspanyol kaleci, Barcelona'nın geçen sene elde ettği başarıyı, bu sene yakalayabileceklerini düşünüyor.

Sözlerine devam eden Casillas, "Florentino Perez, çok güçlü ve başarılı olacak bir kadro kurdu. Bu sene daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu kadroyla üç kupa için biz de mücadele verebiliriz" diyerek konuşmasına son verdi.
    Goal

Default Barça'da Evans Sesleri

Barcelona, Sir Alex Ferguson'un gelecek umut vadeden oyuncularından Jonny Evans için Manchester United'a 14 milyon avroluk teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

İngiliz The Daily Mail gazetesi, savunmasını güçlendirmek isteyen Barcelona'nın 21 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgilendiğini belirtti.

Bu arada Juventus'un da Katalan ekipte forma giyen Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres'i kiralamak için devreye girmiş olması, Evans transferinin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Yazın başlarında çıkan haberlerde, Barcelona'nın Nemanja Vidic ile ilgilendiği söylentileri dolaşmış fakat Sırp oyuncu, United'ta kalmak istediğini söylemişti.

2006-07 senesinde Sunderland'de kiralık olarak görev yapan Evans, geçtiğimiz sezon United formasıyla sık sık forma şansı bulmuştu.İngiliz ekibinden son olarak Gerard Pique, Barcelona'ya transfer olmuştu.

Goal

Default Xabi Alonso Real'de

Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez’in elde tutmak için çabaladığı Xabi Alonso için İngiliz kulübü Liverpool ile İspanyol Real Madrid anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde Alonso'nun Real Madrid'e resmi imzayı atması bekleniyor
    Goal

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

merak etme ibra senin rüyalarına girecek yakında.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gelen gideni aratacak emin olabilirsin. Ömründe yemediğin goller yiyeceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

34 milyon pound biraz fazla geldi bana daha öncedende yazmıştım yanında gerrard xavi gibi oyunu çift yönlü oyuncular olduğunda iyi işler yapan bir isim.ortadaki ikiliyi kimle oluşturacak o da çok öneml onun performansı için.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

İbrakadabra Yapacak Yapacağını Sende Bakacaksın...
    Eto'o 'ya Gitme Diyeydim,Açeydim Gollerimi,Tutaydım Yakasından,Gal Diyeydim,Göndermeyeydiiiiimmmmm Diyeceksin
    Bi An Babam Ve Oğluma Dalış Yaptık Ama Neyse

Artiz Casillas. Hiç bir zaman Buffon kadar olamayacaksın gözümde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real Madrid için çok iyi transfer O bölgede oyuncuya ihtiyaçları vardı . Artık transfer yapmazlar heralde Bundan sonraki kısım oyuncu gönderme işlemi En az 4 5 oyuncuyu iyi bonservislerle göndermeleri lazım

Mesaj Yetkileri