Quote Originally Posted by ridvanv View Post
besiktasli arkadaslarim allahinizi severseniz daha elinizi ve beyninizi yormayin

neyin tartismasini yapiyorsunuz, bende yapmaya calistim ama baktim ki objektiflikten uzak insanlarla tartisiyorum biraktim.

baksaniza super kupayi aldilar, sanki turkiyedeki en onemli iki kupayi onlar almis gibi yuzlerce kupa resmini koydular.

hayir arkadasim ben anlayamadim bu resim koyma olayini,

burasi forum dimi? evet

bu mac topigi degilmi? evet

istersek sabaha kadar 100 sayfa hakemide macida kimin iyi oynadigini da tartisamazmiyiz? evet

daha ne tartismayin artik geri mi gelicek diyip diyip kupa resimlerini koyuyorsunuz.

kupa resimlerinide tabiki koyabilirsiniz, ama ben 10 kere ayni mesaji her sayfaya post etsem sizde yeter dersiniz.

yok besiktas kotuymus, yok fenerbahce iyiymis bunun neyini tartisiyoruz.

biz demiroren zamaninda bundan once 2 kere turkiye kupasi alip super kupa oynadik, hatta delgadonun geldigi ilk sene galatasarayi yenip kupayida aldik ama noldu yine sampyion biz degildik.

gecen sene super kupada yoktuk bile, ama noldu cifte kupayi biz aldik.

bu super kupanin onemi hic yok, onemli olan takimlarin nasil oynadigi.siz besiktasimizi begendiyseniz sizene onlar isterse begenmesin. sene sonunda yine herkes hakettigi yerde olucak gecen sene gibi.

Ben sadece adaletli lig istiyorum, benim icin Superlig degil, TEMIZLIG onemli gerisi yalan. ben Besiktasima guveniyorum
Rahatsız oluyorsan, buton var basarsın şikayetini belirtirsin. Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi resmi koyuyorsun, Fenerbahçe'ye gelince resmim yok, kusura bakma o zaman o resmide koyacaksın. Çünkü; burası taraftar sitesi değil, öyle sadece kendi takımının penaltısından durmadan bahsedemessin. Bizim Güiza'nın penaltısı verilmedi. Ama kalkıpda durmadan resmini koyup yayınlamıyoruz. Eğer; sen bir takımın hakkını düşünüyorsan diğerinide düşünüp resmini koyacaksın. Yok eğer o resmi bulmuyorsan diğerinide koyamassın burası Çarşı forumu değil. Eğer siz durmadan penaltı verilmedi, hakem kötü derseniz bizde o kupa fotoğraflarını koyarız.