1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...

Anıl bence Bobo'nun yaptığını -belkide daha fazlasını- Batuhan yapabilir. Ben 10-11 maç izledim toplasan belki Batuhan'ı çıplak gözle. TV'den izlediklerimi saymıyorum. Ancak bu kadar baskın, bu kadar özgüveni yerinde, bu kadar kendinden emin bir futbolcu daha izlemedim koca sezon boyunca. (Forvetler anlamında söylüyorum, Türkler arasında) Bence mantıklı bir strateji olur bu...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 06.Ağustos.2009 at 17:00 Reason: 5-6 az oldu yahu :D
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anilton View Post

Bekleyip göreceğiz...
    Katılıyorum sana Anıl Abi,bu dediğin strateji çok daha mantıklı olur bencede...

Mesaj Yetkileri