Premier League 11.HAFTA

Baya çabaladık.Hatta maçıda hakettiğimizi düşünüyorum ama olmadı işte

Premier League 12.HAFTA

Güzel oyunla hakettiğimiz bir galibiyet.Santa Cruz'un iyi formunun başlangıcı

Carling Cup 4.Tur

Aston Villa -neden olduğunu bilmiyorum- bana çok ters gelen bir takımdır.Gene onların karşısında zorlandım.Ama kazanmasını bildik.

Carling Cup 5.Tur Eşleşme

Hala turnuvada kalan 2.lig ekipleri olsa bile bu eşleşme ile biz 3 tur üst üste Premier Lig ekipleriyle karşılaştık.Fakat hala çok güçlü, bizi yenebilecek bi takımla eşleşmediğimizi düşünüyorum

Premier League 13.HAFTA

İlk yarıyı oynadığımız iyi futbolla 2-0 önde kapattık.2.yarı yüklenen Wigan karşısında zor dayandık ama 3 puan ile evimize döndüğümüz için mutluyuz.

Premier League 14.HAFTA

Ortada geçen maçın hakkı beraberlikti öyle oldu.Şu sıralar puan kaybeden ManU'a yaklaşma şansımızı elimizin tersiyle ittik.

Premier League 15.HAFTA

Beraberlikten sonra gittiğimiz Everton deplasmanında son dakikalara kadar direndik.3 dakika içinde gelen 2 golle geriye düşüp yenilgiyi kabullenmiştik ki penaltı sayesinde beraberliği yakaladık.Maçı hakeden taraf başton sona Everton olsada bu oyunla beraberlik bulduğumuz için kendimizi şanslı saymalıyız.

FA Cup 3.Tur Eşleşme

O kadar takımı arasından gitti Arsenal geldi.Şanssızız.

Carling Cup Yarı Final Eşleşme

Eşleşmeden memnunuz.Finali hatta şampiyonluğu düşünüyoruz.

Premier 16.Hafta

Beklediğimiz gibi 3 puanı farklı şekilde alıyoruz.Bütün forvetlerimiz gol sevinci yaşadı.

Lig Tablosu

ManU'ın 4 maçlık beraberlik serisini değerlendiremedik.Bizimde puan kaybetmemizi fırsat bilen Chelsea iki zirve yarışçısı olan biz ve ManU'ı geçmeyi bildi.Ligin ilk yarısının bitmesine 3 hafta kala zirvede yarış sürüyor.Neyin ne olacağı şu anda hiç belli değil.