1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.

Default Gabriç Resmen Trabzonspor'da!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayının Trabzonspor olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Şener, teknik direktör Hugo Bross'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabriç'i transfer ettiklerini belirtti.

Şener, Avrupa Ligi'ne büyük önem verdiklerini de ifade ederek, ''Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız. Bunun yanı sıra yarın oynayacağımız Sivasspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Gabriç de Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Transferim için çok uğraştı. Bunun karşılığını vermek istiyorum. Çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum'' dedi.

Hırvat oyuncu Gabriç, Avrupa maçlarında yer almamasının kendisi açısından olumsuz olabileceğini ama Trabzonspor'un çok başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını da kaydetti.

Konuşmaların ardından Gabriç, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.
    Barış 90 dogumlu ve Ersun Hoca çıkardı onu ön plana..Broos'ta bayagı şans verdi ona kampta..Bu sene onu kiralamayarak kullanacagınında işareti verdi aslında..Bence Barış'ı en az bir yıl daha beklemeliyiz..Fiziği yeni yeni oturuyor daha..Katetmesi gereken biraz yol var fizik anlamında..

Gabric'te Hırvatistan aday kadrosuna çagrılan bir oyuncu..Banko oynamıyor ama o kadroda olması iyiye işaret..Cale'de bize geldiğinde u-23'de şans buluyordu bir yılda değişilmezi oldu milli takımın..Hırvat milli takımının sol tarafını bizim oluşturmamız çok iyi..

Mesaj Yetkileri