1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Kardeş son yapacagın yamada sakatlıkları da bi gözden geçirirsen iyi olur bence.Mesela FB'de Edu baya bi sakat.Semih,Özer,Topuz da bir süre sakatlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Kardeş son yapacagın yamada sakatlıkları da bi gözden geçirirsen iyi olur bence.Mesela FB'de Edu baya bi sakat.Semih,Özer,Topuz da bir süre sakatlar...
    Dediğin bütün oyuncuların sezonun başından beri sakatlıkları var.
    Edu' nun sakatlığı çok ciddi olduğu için o kadar uzun, ayrıca edu nun menejeri kasım dan önce iyileşmesininçok zor olduğu söylemişti.

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    Dediğin bütün oyuncuların sezonun başından beri sakatlıkları var.
    Edu' nun sakatlığı çok ciddi olduğu için o kadar uzun, ayrıca edu nun menejeri kasım dan önce iyileşmesininçok zor olduğu söylemişti.
    Anladım bende işte onu söylüyorum Onlara sakatlık ibaresi verilmemiş.Gerçekçi olabilmesi için verilmesi lazım diyorum bende.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

''Defoe'' sende çok fazla şey istiyosun diceksin ama ). serie C1A dan SerieB ye bu sene yükselen Padovayı unutmazsan çok sevinirim C1A da gözüküyor sanırım el atmamışsın oralara.... bu takıma karşı özel bi sempatim varda )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hrn View Post
    ''Defoe'' sende çok fazla şey istiyosun diceksin ama ). serie C1A dan SerieB ye bu sene yükselen Padovayı unutmazsan çok sevinirim C1A da gözüküyor sanırım el atmamışsın oralara.... bu takıma karşı özel bi sempatim varda )
    SeriB de deki düşen-çıkan takımları ve sıralamaları güncellerim fakat transfer konusunda söz veremem. Şuan da yunanistan ligiyle ilgilileniyorum. Fakat sıralamaları ve düşen-çıkan takımları ayarlıycam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    Şimdi indirdim yükledim ve oynuyorum gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık.Teşekkürler
    Eyvallah. Keyifli oyunlar dilerim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by medievil View Post
    Yamayı denemedım ama eminim çok başarılıdır. Emeğine sağlık
    Saolasın. Güncellemenin yeni versiyonunda bank asyanın tüm transferleri ve sıralamalar yapıldı. V4 te sizlerle olucak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahmetemre23 View Post
    Yapmış olduğun yama şu an için yayınlanan tüm sitelerdeki yamalar içinde en güzeli olarak gözüme çarptı.Ellerine sağlık

Ayrıca yunusgs link için çok saol.Zshare derdinden kurtuldum sayende
    Teşekkür ederim güzel yorumun için. Elimizden geldiğin bişeyler yapmaya çalışıyoruz ne mutlu bana sizlerde memnun kalıyorsanız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1905engin199 View Post
    Teşekkür ederim. Devamını Bekleriz.
    Eyvallah. Devamı yolda
    Last edited by *(DEFOE)* : 08.Ağustos.2009 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

defoe,biladerim ellerine emeğine sağlık gerçekten de..şu yaptığın olayla ne kadar iyi bir iş yaptığını fm oynarkenki ruh halimle oynamadığım zamanki ruh halim arasındaki farkı bilsen anlardın..ailemin refahına çookk büyük bi katkıda bulunuyorsun bu çalışmalarınla.. nerden nereye bak kilometrelerce uzağındaki bir evdeki 4 insanın yüzünde mutluluk ve huzurda o küçük ekranında yaptığın çalışmayla büyük bir paya sahip oluyosun..eyw....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eok View Post
    defoe,biladerim ellerine emeğine sağlık gerçekten de..şu yaptığın olayla ne kadar iyi bir iş yaptığını fm oynarkenki ruh halimle oynamadığım zamanki ruh halim arasındaki farkı bilsen anlardın..ailemin refahına çookk büyük bi katkıda bulunuyorsun bu çalışmalarınla.. nerden nereye bak kilometrelerce uzağındaki bir evdeki 4 insanın yüzünde mutluluk ve huzurda o küçük ekranında yaptığın çalışmayla büyük bir paya sahip oluyosun..eyw....
    Eyvallah eok kardeşim. Senin ve ailenin mutluluğun da bir nebzede olsun faydamız dokunuyosa ne mutlu bize. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
    Çaışmayı yapıp sunduğumda böyle olumlu bir tepkiyle karşılaşıcağım aklımın ucundan geçmemişti doğrusu.

Mesaj Yetkileri