Kardeş son yapacagın yamada sakatlıkları da bi gözden geçirirsen iyi olur bence.Mesela FB'de Edu baya bi sakat.Semih,Özer,Topuz da bir süre sakatlar...
Kardeş son yapacagın yamada sakatlıkları da bi gözden geçirirsen iyi olur bence.Mesela FB'de Edu baya bi sakat.Semih,Özer,Topuz da bir süre sakatlar...
''Defoe'' sende çok fazla şey istiyosun diceksin ama). serie C1A dan SerieB ye bu sene yükselen Padovayı unutmazsan çok sevinirim C1A da gözüküyor sanırım el atmamışsın oralara.... bu takıma karşı özel bi sempatim varda
)
SeriB de deki düşen-çıkan takımları ve sıralamaları güncellerim fakat transfer konusunda söz veremem. Şuan da yunanistan ligiyle ilgilileniyorum. Fakat sıralamaları ve düşen-çıkan takımları ayarlıycam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah. Keyifli oyunlar dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın. Güncellemenin yeni versiyonunda bank asyanın tüm transferleri ve sıralamalar yapıldı. V4 te sizlerle olucak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Elimizden geldiğin bişeyler yapmaya çalışıyoruz ne mutlu bana sizlerde memnun kalıyorsanız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah. Devamı yolda![]()
Last edited by *(DEFOE)* : 08.Ağustos.2009 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
defoe,biladerim ellerine emeğine sağlık gerçekten de..şu yaptığın olayla ne kadar iyi bir iş yaptığını fm oynarkenki ruh halimle oynamadığım zamanki ruh halim arasındaki farkı bilsen anlardın..ailemin refahına çookk büyük bi katkıda bulunuyorsun bu çalışmalarınla.. nerden nereye bak kilometrelerce uzağındaki bir evdeki 4 insanın yüzünde mutluluk ve huzurda o küçük ekranında yaptığın çalışmayla büyük bir paya sahip oluyosun..eyw....