-
07.Ağustos.2009, 23:43
Öncelikle bütün takımlarımıza Avrupa Kupalarında başarılar diliyorum ..Sion kötü bir sezon geçirdi.Ligi 7.ci bitirdiler ve kupadan Avrupa Ligi'ne geldiler.Sion'u daha önce Galatasaray ile yaptığı maçlardan tanıyoruz.2 maçı da kazanarak gruplara kalacağımızı düşünüyorum.Galatasaray'a rakip olan Levedia hakkında pek bir bilgim yok açıkcası.Ama Avrupa Kupalarında önemli bir başarılarının olmadığını,eleme turlarında Steua,Twente ve Kızılyıldız'ı elediklerini öğrendim.Deplasmandaki maç biraz sert geçebilir,ama yine de Galatasaray turu atlayarak gruplara kalacaktır.Trabzonspor'un Toulouse ile eşleşmesi bana 1-2 sene önceki Osasuna eşleşmesini hatırlattı.Toulouse çok diri bir takım,bu sene önemli isimleri başka takıma transfer olsa da yine onların yerine iyi takviyeler yaptılar.Temsilcimiz turu geçebilecek güçte,ama ne olur onu kestirmek güç.Çok zevkli 2 karşılaşma seyredeceğiz.Açıkcası beni en çok heyecanlandıran eşleşme bu oldu.Sivasspor için herhalde kura öncesinde hangi rakibi istenmediğini sorsalar çoğunluğun söyleyebileceği bir takım geldi.Son Şampiyon ŞL'de Poli Timioşora'ya süpriz bir şekilde elense de aynısı Sivas'a karşı geçerli olmayacaktır.Luce Türk futbolunu yakından tanıyan bir isim,Sivas'ın işi zor.Başarılar diliyorum.
Mesaj Yetkileri