Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Polat: "Yıldırım amacına ulaştı"

Default Polat: "Yıldırım amacına ulaştı"

Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın görevi bırakması ile ilgili bir soru üzerine ise önemli mesajlar verdi. "Sayın Yıldırım'ın kararı ciddi ise üzerinde konuşulur, yorum yapılır. Ama geri dönecekse bu gündem değiştirmekten başka bir şey değil. Hem kaçan şampiyonluklarının üstünü örttüler, hem de biz şampiyonluğun tadını çıkarmadan gündem değiştirmiş oldular" diyen Polat, "Olay gündem değiştirmek için yapıldıysa, başardılar,tebrik etmek lazım" şeklinde sözlerini tamamladı

POLAT "ROBERT'İN TÜRKİYE'YE GELECEĞİNDEN BENİM 2 GÜN ÖNCE HABERİM OLDU"
    Adnan Polat, İstanbul'a getirilen ancak anlaşma sağlanamayan Robert için ise ilginç bir açıklama yaptı. Bu oyuncunun geleceğinden sadece 2 gün önce haberdar olduğunun altını çizen Polat "Arkadaşlar şampiyonluğun heyecanından unutmuş olacaklar ki, bana bundan bahsetmemişler" dedi.

27.05.2006

Kaynak : DHA

niye gereksiz yere ortamı geriyorlar

Quote Originally Posted by sercan_cavdar
    kim ortamı geriyor .....

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by sercan_cavdar
    burda ortam geren birsey göremiyorum ben... adam dogrulari sölemis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

sölemiş ama aziz başkan bunları fener şampiyonluk yaptığındada yapmıştı. o zamanda yine aynı şekilde fb nin şampiyonluğu gölgede kalmıştı. kasten yapılmış bişi değil bu. Kendileri diyodu bunu "Öküz Altında Buzağı Aramasınlar"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Varan 1 "Rüzgar eken fırtına biçer" +
    Varan 2 "20:45 te Şampiyonuz" +
    Ve...Varan 3
    "Hem kaçan şampiyonluklarının üstünü örttüler, hem de biz şampiyonluğun tadını çıkarmadan gündem değiştirmiş oldular" Bu da +

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bunları nie yazdın ki anlamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sonunda galatasaraylının sesini duyuran bir yönetici olduğuna mı, bizi şampiyon yaptığına mı yoksa fbye karşı bu kadar ezici psikoljik baskı kurmasına mı teşekkür etsek bilemiyorum.ama adnan polatı yönetime getirmek ö.canaydının yaptığı en büyük icraat oldu.yine doğruları açıkça dile getirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Niye anlamadığını da ben anlamadım...
    Polat'ın söyledikleri işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

haa evet orsası öle tabi. bu arada dnymit önemli bi konuya değinmiş ama fb üstünde ezici bi psikoloji kurduğuna inanmıyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

arkadaslar lutfen ortami gerici msjlar yazmayalim surda guzel guzel yazismak varken neden birbirinizle tartisiyosunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ortam gergin değilki gayet sakin şu anda gayet dostahen yazışıyoruz biz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by enesao
    arkadaslar lutfen ortami gerici msjlar yazmayalim surda guzel guzel yazismak varken neden birbirinizle tartisiyosunuz...
    evet abi gelmen iyi oldu, bizde tam birbirimizi yiyorduk...
    ya Allah aşkına ne gibi bi tartışma gördün burada...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nart_susruko
    evet abi gelmen iyi oldu, bizde tam birbirimizi yiyorduk...
    ya Allah aşkına ne gibi bi tartışma gördün burada...
    eger ben yetismeseydim siz yicektiniz birbirinizi.. sizi önceden uyardim ben

Nesil
    2006

demekki aziz yıldırım galatasaryın şampiyon olamasından daha büyük bir insanki konuyu böylece değiştirdiler bence türkiyenin en önemli insanlarından birisi

ŞampiyonLuğu göLgede mi kaLmış ?? heheh KutLaması bitmedi mi bu adamın daha ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%100 katılıyorum doğru söylemiş
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

bunu yapmakta bı buyukluktur...gercı uefa kupası nı bıle doru durust kutlayamayan gsnın bu sampıyonlugu adam gıbı kutlayamaması normaldır..bızım kadar onlar da sokta nasıl sampıoyn olduk dıe )

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

büyüklük...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

uefayı nasıl kutlayamadık yapma allah aşkına herkez sokaklar adöküldü hatırlarmısın bilmem ama bi yeşil köy video su vardı onu hatırlarsan iş bite hatırlamadıysan ben hatırlatim

bir tarafta fener taraftarı kendi futbolcusunu döverken diğer tarafta bütün galatasaraylılar sokaklara dökülmüş ve gs otobüsünün etrafındalar otobüs gidemiyor

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

valla adnan polat sonuna kadar gercekleri söylemis aziz yildirim biz sampiyon olduktan 3 gün sonra istifa ettigini acikladi ve galatasarayin sampiyonlugu gölge altinda kaldi.zaten adnan polatda olmasa kim galatasarayi savunacak canaydin tutturmus fair-play.galatasarayin kapina kilit vursalar gene fair.play diyecek.bülent tulun vardi,ergün gürsoy vardi onlarda gitti zaten.fatih göksen bi öyle bi böyle.zaten 2. baskanimiz ortalarda yok ben onu secimden sonra hic görmedim..bunlardan sonra adnan polatta olmasa bizim halimiz yaman

Nesil
    2006

şuan türkiyede en iyi şampiyonluğu fenerbahce kutladı 3. yıldızı taktığımız zman stada yıldız bile havadann indirdiler kim nederse desin taraftar tesislerden stada yürüdü saatlerce bağdat caddesi kapandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tartıştığınız şeye bakın, biz UEFA Kupası'nı tam anlamıyla şölene çeviremedik ve kar kapısı haline getiremedik. Bu kadar basit. Şimdi Aziz Yıldırım şampiyonluk kutlamasını engelledi diye mi serzenişte bulunacağız. Geçelim bunları tez zamanda, önümüzde gidilecek uzun yollar var daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat'a hak veriyorum.Yaptığı açıklamalarda sonuna kadar haklı.

bırakın ortamı gersınler, bırakın gündemi değişsinler. Aziz yıldırımda geri gelirse tükürdüğünü yalar bir bakıma. bunlar reklam kokan şeyler Arkadaşlar. Şampiyon belli 2. Kim ?

kusura bakmayın ama allah için şampiyonluğu en iyi biz kutladık diye övünmeyin bence çok komik. En iyi de sabri dans etti sergen göbek attı gibi kıyaslamalarda çıkar artık... Bence aziz yıldırım geri dönmez dönerse o adama duyulan saygı azalır güven kalmaz

ooo konuya bak ya burada kiimin şampiyonluğunu daha iyi kutladığını mı tartışıcaz şimdi0...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Öküz Altında Ağlayan Timsah Arıyorsunuz!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaşırmaya gerek yok Aziz Yıldırım bunu hep yapıyor zaten yapmasaydı şaşardım.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

çok megaloman bir adam bu aziz. pohpohlanmak için yapmayacağı şey yok.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri