1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: BURSASPOR'un BAŞARISI

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default BURSASPOR'un BAŞARISI

bursasporun başarısı bizi hep mutlu etti ve mutlu etmeye de devam ediyor.LEVENT KZIL ve RAŞİT ÇETİNER kaldı.EE bir superligte de niye başarı yakalamayalımm

Quote Originally Posted by bursa_mc
    bursasporun başarısı bizi hep mutlu etti ve mutlu etmeye de devam ediyor.LEVENT KZIL ve RAŞİT ÇETİNER kaldı.EE bir superligte de niye başarı yakalamayalımm
    vaayyy levent kızıl ile çetiner in kaldığını bilmiyorduımm bu habere sevindim. Artık BursayaGS nin maçlarına giderim.

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

bende katılıyorum arkadaşım bende bursadayım ve bursasporluyum raşit hocanın kalması ii oldu şimdide sergen i almak istiyolarmış

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

güzel transferler yapıyorlar. bildiğim kadarıyla ömer çatkıç ve ismail güldüreni aldılar. kadroları sağlamdı zaten. neden olmasın. bursaya başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Carlos_Kameni
    bende katılıyorum arkadaşım bende bursadayım ve bursasporluyum raşit hocanın kalması ii oldu şimdide sergen i almak istiyolarmış
    sergeni almayı vazgeçtiler sanırım

Diyarbakır düştüya artık hangı takım yukselırse yukselsın lıgımız daha güzel olucak. bu sene yukselen takımlarda çok iyi bursa antalya sakarya.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

hep samanyolu saka saka evet ya konu iyice dagildi neyse bursaya saygilar sevgiler super ligde basarilar..

bursaspor dan ben bu yıl süper lig de iyi şeyler bekliyorum. En azıondan ilk 5 e gireceğini düşünüyorum...

konuyu dağatan alakasız bütün mesajlar silinmiştir

Quote Originally Posted by hizlioglu
    bursaspor dan ben bu yıl süper lig de iyi şeyler bekliyorum. En azıondan ilk 5 e gireceğini düşünüyorum...
    en azından demek büyük beklenti olur bence, hala çözülemeyen maddi sorunlar war ve klüp başkanı ve teknik direktör kalmış olabilir ama kötü başlangıç herşei değiştirebilir

ben bursanın 6-10 arası bi yerde ligi bitirceğine inanıorm

bursa ilk 5 e grecektr levent kızıl da cok iyi bir baskan bnce

BuRsa çok iyi.. başaRıLı oLMasını isteRim şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ilk 7 arasına girermesse başarısız derim bursa için.çünkü çok kaliteli ve başarıyı hakeden bir takım.hep sevmişimdir bursasporu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla rivaldo yu alacaklar falan diolar dusgun transferle ilk 5 e girerler

Mesaj Yetkileri