Bir beke göre fizigi zayıf ama iyi bir alternatif olabilir.
Bir beke göre fizigi zayıf ama iyi bir alternatif olabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne var yahu fiziği zayıfsa zaten 2-3 yıl banko oynaması söz konusu değil.Body ve gerekli egzersizlerle cılızlığını atabilir.
"Aurelio ile ilgilenmiyoruz"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İsveçli futbolcu Linderoth'un bir ay içerisinde takıma katılacağını, Manisaspor'lu Ufuk ve Sezer için son tekliflerini yaptıklarını, Aurellio'nun gündemlerinde olmadığını söyledi.
Radyospor'a Galatasaray'da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Sezgin, önemli açıklamalar yaptı.
Yeni sezonda en büyük isteklerinin sakatlıkların olmaması olduğunu söyleyen Sezgin, “İyi ve uyumlu bir kadro kurduk. En büyük beklentimiz geçen yıl yaşadığımız sakatlıları bu yıl yaşamamak” dedi.
LİNDEROTH BİR AY İÇİNDE DÖNECEK
İsveçli futbolcu Linderoth'un başarılı bir ameliyat geçirdiğini, bir ay içinde sahalara dönebileceğini söyleyen Sezgin, “Linderoth çok şanssız bir futbolcu. Eski sakatlığı ile ilgili bir sıkıntısı yok. Bu kez menisküs ameliyatı oldu. Bu futbolcuyu göndereceğimiz yolundaki iddialar doğru değil. Sağlam bir Linderoth'a her zaman ihtiyacımız var. Bir ay içerisinde takımdaki yerini alacak düzeye gelecek. Sağlam olduğu takdirde bizim için çok önemli bir futbolcu” diye konuştu.
SEZER VE UFUK İÇİN TAKLİFİMİZ KABUL EDİLMEDİ
Manisasporlu Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan ile ilgilendiklerini ifade eden Sezgin, “Manisaspor'dan Ufuk ve Sezer için gerekli girişimleri yaptık. Son teklifimizi kulübe yaptık ancak kabul edilmedi. Bu iki futbolcunun transferi için görüşmeler durdu. Yaptığımız teklifin üstünde yeni bir teklif yapmayı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.
AURELİO İLGİLENMEDİK
Son olarak Real Betis'te oynayan Aurellio'nun Galatasaray'a geleceği iddialarını da yanıtlayan Sezgin, bu transfer iddialarına ilişkin net konuştu: “Auerellio ile ilgilenmedik. İlgilenmiyoruz da. Galatasaray'ın gündeminde Aurellio yok.”
Radyospor.com / Aydın CİNGÖZ
09.08.2009
Screw you guys, I'm goin' home
Lyon Arda'yı istiyor
10 Ağustos 2009 Pazartesi * 22:17
Fransa Ligi'ni üst üste domine eden ancak geçen sezon düşüş yaşayan Olympique Lyon, yıldızımız Arda Turan ile ilgileniyor.
Footmercato internet sitesinin Alman medyasına dayandırdığı habere göre;
2011'de Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Arda Turan'ı Avrupa'nın büyük takımları takip ederken, eski günlerini arayan Lyon da transfer ücreti 15-20 milyon Euro arasında tahmin edilen Arda için, en kısa sürede harekete geçip Galatasaray Yönetimi'nin kapısını çalması bekleniyor.
Forvet bölgesinde futbolcu sıkıntısı olan Lyon bugüne kadar yaptığı transferler için 72 milyon Euro harcadı.
Kaynak: DHA
Adnan Polat aylardır, yıllardır söylüyor, bu oyuncunun kariyer planlamasını ben yapacağım, gerektiği zaman Avrupa'da oynayacak diye. Arda, Lyon'a felan transfer olmaz.
Gecenlerde Arda'nın menajeri sporxe konuştu. "Bize gelen teklifler var ama kulüp ile anlasılması lazım." dedi. Adnan Polatın planlaması oldugunu da söyledi. Zamanı gelince gidecektir avrupaya ama bu sezon olmaz diye tahmin ediyorum. Belki gelecek sezon.
Bana kalırsada gelecek sezon gidecek diye düşünüyorum. . .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence gelecek sezon %45 gider ama sonraki sezon tutulabileceğini sanmıyorum...
Ve sanırım bu sezon kendisi ile sözleşme uzatılacak. Yoksa 2011'de sözleşmesi sona eriyor.
Kariyer planlamasını Sn. Adnan Polat yapıcam diyor heryerde, ve avrupada kupa kaldırmadan kimeseyi bir yere göndermem gibi bir sözü de var sanırım.
Arda için ne kadar geçerli bu söz bilemem ama, bana göre bu sezon ve gelecek sezon takımda kalacak. 3. sezonu göremez![]()
Bence büyük hedefleri varsa Manchester'a felan gitmeli. Lyon veya Bayern'e felan gitmemeli. Daha büyük takımlarda oynamalı.
c.ronaldoya 94 milyon euro verildiği riberye 70 milyn euroluk teklifler yapıldığı zamanda 15-20 e ardayı satmak angutluk istemek yüssüzlüktür artık 30 milyon eurodan aşağı satılmamalı.bu yaşta bu yetenek ve zeka kaç kere elimize geçti ki?
Eminim Arda Brezilya lı frasa lı veya portekizli olsaydı ve Adıda Cristiano Arda, Karim Ardamı, Franck Arda, Lionell Arda veya da Dimitar Arda felan olsaydı şimdiye 35 milyon € vermişlerdi Man u felan..
Ola ki Arda topladı valizini çekti gitti... İzlemem sezonun geri kalanını, o kadar açık konuşuyorum.
Ne Kewell ne Keita ne Baros ne Elano !..
Ben Arda' yı izleyecem birader. Bu takımın yıldızı o. Hikaye anlatmasınlar bana.
Ya kaptanımızı tutsunlar bu takımda. Beceremeyeceklerse Adnan Polat şirketini satsın, Messi' yi getirsin !
Arda 30 milyon Euro etmez. Sebebi yetenek değil, yetiştirilme tarzı. Arda ile bahsi geçen isimler aynı yetiştirilmiyor. Onların altyapıları bizimkileri 100'e katlayacak düzeyde. Bu yüzden adamlar da haklı olarak gidip Ronaldo'yu Ribery'i alıyorlar. Arda da Messi gibi Barcelona altyapısında yetişmiş olsa Barcelona'nın sol kanadında Arda sağ kanadında Messi oynuyor olurdu.
her ne kadar yetiştirilme tarzları farklı olsada bir insana 100 milyon euro verilmez. Bence C ronaldo da o kadar etmez. Hele hele ribery e istenen rakam tamamen ronaldoya verilen paradan ibaret. Bu verdikleri paralar zaten abartı. Arda da etmese bile 30 milyon euro belki çok fazla ama verilebilir. 25-28 felan..
30 etmiyor ama 28 eder diyorsunkomik bence
Modric'in 22 m avro ettiği piyasada Arda Turan 25m avro eder.
30 Milyon Euro etmez şöyle mesela marketlerde olurya 9.99 lira onun gibi. Yanıltıcı.30 etmiyor ama 28 eder diyorsunkomik bence
Bence eder ama etmez. Çünkü bir adama 2 el 2 ayak 30 milyon euro fazla. Ama piyasaya bakınca Arda gibi bir yetenek 25-28 arası gidebilir. 30 a ise çıkmaz.
Yıllar önce Arsenal'in H.Şaş'ı 1 milyon euro yüzünden almaktan vazgeçtiğinide hatırlatırım![]()
Arda belki atiyorum, Portodan yada Lyondan yada Sporting Lisbondan ciksa 25 30 teklif gelebilirdi, ama Turk ve Turkiyeden Yurt Disina cikislardaki talep azligi sebebiyle gitse gitse su formuyla ve su anda 10 ile 20 arasinda bir degere gider.
Son yillara bakin , hangi Turk futbolcuya 10 a yakin bir bedel verilmis Avrupadan? Arda gelecekte Son yillarda Avrupaya giden turklerden daha yetenekli olabilir ama buda ciksa ciksa maximumun maximumu 20 ye cikar.O bile zor. Ancak Gokdeniz ve Fatih Tekke ornegi gibi Rusya yada Ukrayna olursa olabilir ki Ardanin oraya gidecegini dusunmuyorum.
Ornegin Son yillarin en basarili oyunculardan Tugayin bonservisini bile hatirlamiyorum, Nihat Kahveci 5 m dolara,Tuncay bedavaya,Emre ve Okan bedavaya, Ilhan Mansiz 5 m dolara...
Mehmet Topal'a 8 - 10 m avro civarında teklifler geliyordu sanırım. Dediğinizi anlıyorum ama bu sene ben takımımdan umutluyum son transferler dahilinde uefa'da iyi bir sıralama alabilirsek arda 25 m avrodan rahatça gider.( Şuanki performansına göre, 5 maç 2 gol 8 asist )
Bende önceki mesajımda senin bu söylediğini söyledim. Arda Cristiano olsaydı adı 25 -30 a giderdi dedim. Çünkü Tr'den oyuncuya vermiyorlar. Hele 30 dedimmi hiç vermezler. Ancak olağanüstü şeyler yapması lazım. Ben birazda şaka maksatlı söyledim. 30 Milyon Euro dedimmi adam direk düşünür. 20 küsürlerde söylersen belki verebilir. Hani 24-27 felan o civarlarda ama o da zor. Arda CL'de kendini göstermeli ayrıyetten milli takımda.Arda belki atiyorum, Portodan yada Lyondan yada Sporting Lisbondan ciksa 25 30 teklif gelebilirdi, ama Turk ve Turkiyeden Yurt Disina cikislardaki talep azligi sebebiyle gitse gitse su formuyla ve su anda 10 ile 20 arasinda bir degere gider.
Son yillara bakin , hangi Turk futbolcuya 10 a yakin bir bedel verilmis Avrupadan? Arda gelecekte Son yillarda Avrupaya giden turklerden daha yetenekli olabilir ama buda ciksa ciksa maximumun maximumu 20 ye cikar.O bile zor. Ancak Gokdeniz ve Fatih Tekke ornegi gibi Rusya yada Ukrayna olursa olabilir ki Ardanin oraya gidecegini dusunmuyorum.
Ornegin Son yillarin en basarili oyunculardan Tugayin bonservisini bile hatirlamiyorum, Nihat Kahveci 5 m dolara,Tuncay bedavaya,Emre ve Okan bedavaya, Ilhan Mansiz 5 m dolara...
Daha önce bu konuda defalarca yazdım;
Türkiye'den hiç bir futbolcuya 20-30 milyon € verip almazlar.Haklılarda bence bizim Türk futbolcusunun Avrupa ve Dünya futbolunda karizması yok bir kere.Bir Nihat'ımızla,bir Tugay'ımızla övünüyoruz.Bunların dışında bir elin parmaklarını geçmez Avrupa'da tutunmuş ve istikrarı yakalamış Türk futbolcu.Türkiye'nin en büyük yıldızları diye gönderdiğimiz oyuncular bile tutunamamış,adapte olamamış(Emre,H.Şükür,Okan,Oktay,Arif,İ.Mansız,H.Ü nsal,Hami vb)...
Örneğin bir Modric'e Hırvat liginde D.Zagreb gibi bir takımdan 30 milyon Dolar verip alabiliyorlar.Arda Hırvat liginde H.Split'te ve Hırvatistan milli takımında göstermiş olsaydı bu performansını 2 sene önce 20 milyon €'ya transfer olurdu...
En büyük örnekte Tuncay;F.Bahçe'de hem ligde hem Avrupa kupalarında hemde Milli takım maçlarında gösterdiği performans ortada.Bir sene önce sözleşmesi devam ederken yok Milan 20 milyon € veriyor,öbürü şunu veriyor.Tuncay boşa çıktı.Teklif yok Tuncay'a.Şaka gibi Türk futbolunun en önemli yıldızı bedava,ama Premier Ligde kümeye oynayan takıma gidebiliyor sadece.Hani 20 milyon € veren Milan'a ne oldu?Adamların kıstas alabilecekleri bir futbolcumuz yok ki he bu adamlar yetenekli,Avrupa'da tutunabiliyorlar deyip rahatlıkla para sayabilsinler.Anca Rusya'dan verirler...
Arda 15'e giderse öpüp başına koysun G.Saray...
Zhirkov'un 21 milyon €,Aquilani'nin 20 milyon €,Valencia'nın 18 milyon €Motta'nın 15 milyon €,Gourcuff'un 15 milyon € ettiği piyasada Arda bana göre şuanda rahatlıkla 20 milyon € ve daha fazlası eder ama durum yukarıda anlattığım gibi...
Konu dışına çıkacak ama şunu beLirtmek isterim. Biz kendi oyuncuLarımızı yüksek fiyatLara satmak için önce ufaktan üç-beş başka oyuncuLarı para iLe yurtdışına gönderebiLiyor oLmamız gerek. Avrupa piyasası için Türkiye bedava aLınacak oyuncuLar konumunu içerir. Bu gün Avrupa da bir takım Türkiye de bir oyuncuyu beğendiği zaman onu uzun süreLi takibe aLıyor, daha sonra boşa çıkmak üzere iken gidip oyuncunun akLını karıştırıp, bedeLsiz oLarak transfer ediyor. Biz bugün Avrupa ya gönderdiğimiz kaç oyuncudan para kazandık. Emre-Okan-Hakan gibi yıLdızLarımızdan para kazanamadık. Zaten Avrupa ya sevk ettiğimiz oyuncu sayısı da ortada. Biz kendi üLkemizde oynatacak oyuncu buLamaz iken Avrupa ya hangi şartLarda oyuncu satarız orasıda muamma. Bırakın kendi oyuncuLarımızı miLyon doLarLar ödeyerek aLdığımız yabancı oyuncuLarı satarken biLe para kazanamadan satıyoruz. Türkiye de bu şartLar değişmediği sürece kimse kusura bakmasında Arda 50 miLyon Euro da ediyor oLsa en fazLa serbest oLarak gider Avrupa ya.
Ha şimdi herkes diyecek ki Arda takımını satmaz, o para kazandırmadan gitmez. Görürüz bakaLım, Arda ya sürekLi tekLif yapsınLar, GaLatasaray yönetimi sürekLi yüksek ücretLer istesin, Arda ya serbest kaLmak üzere iken MiLan tekLif yapsın, gidermi ? gitmez mi bunuda görürüz. Mecbur kaLacak gidecek.
Tuncay,Emre,Okan bu adamLar çok severek çok para kazandırmadan mı gitmek istedi ? Hayır sadece baktıLar para iLe gidemeyecekLer en sonunda kariyerLerini kurtarma adına bastıLar gittiLer. Bu işLer Türkiye de maaLesef böyLe işLemekte.
Ha Arda yı yarın GaLatasaray ciddi paraLara satar, bir öncüLük başLar bizde artık kendi oyuncuLarımızı yavaş yavaş para karşıLığı göndermeye başLarsak bir değişim başLarsada harika oLur. Ama ben NasıL bir Türk takımının ŞampiyonLar Ligini kazanacağına yıLLarca ihtimaL vermiyorsam bir Türk oyuncusununda MiLyon EuroLara Avrupa nın ciddi bir takımına transfer oLacağına ihtimaL vermiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu sene Arda Galatasaray'da kalacak. Muhtemelen seneye de kalacak ama bir sonraki sezon Galatasaray'da izleyemeyeceğiz Kaptan'ımızı.
Adnan Polat, Arda'nın kariyer planlamasını ben yapacağım dedi. Muhtemelen 2011/2012 sezonunda Arda, Avrupa'da forma giyecek. Asıl önemli olan nokta şu, Arda'nın gideceği takım ve lig.
Hepinizin bildiği üzere Arda teknik bir oyuncu, bunda hemfikiriz. Hızı da fena sayılmaz. Ama bir gerçek de var ki Arda'nın fizik gücü üst düzey değil. Bu nedenle, İtalya ve Almanya gibi üst düzey dayanıklılık, güç vb. özellikler gereken liglerde Arda'nın tutunması imkansız nerdeyse. Fransa'da oynayacak olursa Arda vasat bir oyuncuyu geçmez diye düşünüyorum. Hele İngiltere'de oynayacak olursa Arda'yı orada har-car-lar.
Geriye hangi lig kaldı ? Tabii ki İspanya. Arda'nın oyun stiline en uygun lig bana ve birçok kişiye göre İspanya sanırım. Arda, Latin futboluna yakın bir futbol oynuyor. Teknik kapasitesi olan bir oyuncu. İspanya'da banko oynayabilecek kapasitesi var. Ligden sonra önemli olan oynayabileceği bir takıma gitmesi ki o da Adnan Polat ve Arda'nın kararıdır.
Fiyata gelince 15m €'ya satarsa Galatasaray öpüp başına koysun tarzı yorumlar gelmiş. Bütün Avrupa'nın gözü Arda'nın üzerinde ve eminim ki onun neler yaptığını görüyorlardır. Bu takımlar dediğiniz gibi Modric, Gourcuff, Motta gibi düz oyunculara, hiçbir ekstra özelliği olmayan oyunculara o paraları rahatlıkla verebiliyorlarsa Arda için hayli hayli verirler, siz rahat olun![]()
Kendi futbolcumuzun Avrupa'ya büyük miktarlarla gitmeyeceğine inanmıyoruz. Bu da kendi oyuncularımıza güvenmediğimiz anlamına gelir. Ya da bu durumlar, Türk futbolunun günden güne Avrupa ve Dünya'da adından söz ettirdiğine inanmak istememizden kaynaklanıyor olabilir. Yanlış anlamayın, inanmak istemememiz derken iyi anlamda söyledim![]()
Madem gözLer üstünde de Neden bu gün parası boL oLan ve Arda gibi bir adama ihtiyacı oLan MiLan çıkıpta MiLyon doLarLar vererek aLmıyor Arda yı ?
Kariyer pLanLamasını Adnan poLat yapacakmış. 2011 de satacakmış vs. Şimdi yarın A KuLübü Arda ya 20 miLyon euro verse Adnan poLat hayır arkadaşım satmıyoruz mu dicek ?
Bahsettiğimiz oLayLar bu şekiLde. Yoksa Tottenham çok saf bir kuLüp mü ? Neden Modric gibi sıradan bir oyuncuya 20 küsür miLyon doLar veriyor da ondan daha yetenekLi oLan bir Arda ya bu parayı vererek aLmıyor.
Keşke senin dediğin şekiLde yürüse bu işLer. Bizde böbürerek gezeriz Avrupa da .
Yahu bu nasıl bir üsluptur. Senin o saydıkların hepsinin extra özellikleri varFiyata gelince 15m €'ya satarsa Galatasaray öpüp başına koysun tarzı yorumlar gelmiş. Bütün Avrupa'nın gözü Arda'nın üzerinde ve eminim ki onun neler yaptığını görüyorlardır. Bu takımlar dediğiniz gibi Modric, Gourcuff, Motta gibi düz oyunculara, hiçbir ekstra özelliği olmayan oyunculara o paraları rahatlıkla verebiliyorlarsa Arda için hayli hayli verirler, siz rahat olun![]()
Arda yetenekli,hatta Türkiye'de en beğendiğim futbolcu, hayranlığım var kendisine vs. Ama abartmaya hiç gerek yok.
Anıl'a çok çok katılıyorum 15'e giderse öpüp başına koysun.
Ayrıca bana göre maksimum 10 m € eder Arda.
Serkan'a kesinlikle katılıyorum Arda Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri olabilir ama öyle çok abartılacak bir futbolcu değil ayrıca gourcuff gibi lyon'un hegemonyasını sonlandırıp , takımını şampiyon yapmış bir oyuncuya düz diyorsan bravo sana =)
Konu iyice amacından sapmaya başLadığından, Arda dan Mehmet Topuz a geçmeye başLadığından mesajLarı siLdim. BeLLi oLdu biz tartışamayacağız deyip bu konuyu burada kapatmanızı rica ediyorum.