Ahmet abinin dediğini yapacağım Turğay abiPrince2005 Kardesim Dünya Klüpler Kupası Güzel OLmus.
Ligdede Güzel gidiyosun
Ş.L De Tottenhamı Havada KArada Elersin![]()
4. olup Uefayıda müzeme götüreceğim
![]()
Ahmet abinin dediğini yapacağım Turğay abiPrince2005 Kardesim Dünya Klüpler Kupası Güzel OLmus.
Ligdede Güzel gidiyosun
Ş.L De Tottenhamı Havada KArada Elersin![]()
4. olup Uefayıda müzeme götüreceğim
![]()
yahu salla uefayı
büyük kupa dururken bu kücük kupa sevdası neden![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
maksat gönüller bir olsun abi![]()
maksatını bosver sen en büyük kupaya gözünü dik
![]()
senin için alıcam abi![]()
Portuguese League Cup 3rd
Bu maçla bir üst tura çıkmayı garantiliyoruz.
Liga Sagres
İyi oynadığımız maçta galip geldiğimiz için mutluyuz.
Portuguese League Cup 3rd
Formalite maçında ezeli rakibimizi deplasmanda yendik.
Portuguese League Cup
Yarı finalde ezeli rakibimizi eledik. Akinfeev'e teşekkürleri borç bilirim
Yorumlarınızı bekliyorum..
Herkesi Yeniyosun Seneye Seni Avrupada Görmek iStiyorum![]()
Internacional maçında Akinfeev'e teşekkür etmeyi unutmuşsun benceLig cepte sanırım
Kupayıda saymıyorum.Geriye ŞL kalıo.Herkezle aynı fikirdeyim, Tottenham'ı geçersin
Çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyoruz şimdiden
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İstifa mı edeyim abiPrince2005 Herkesi Yeniyosun Seneye Seni Avrupada Görmek iStiyorum![]()
O zaman şimdi teşekkür edeyimLim11 Internacional maçında Akinfeev'e teşekkür etmeyi unutmuşsun benceLig cepte sanırım
Kupayıda saymıyorum.Geriye ŞL kalıo.Herkezle aynı fikirdeyim, Tottenham'ı geçersin
Çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyoruz şimdiden
![]()
Akinfeev iyi ki varsın
Lig ve kupa dediğin gibi cepte. Tottenham'ı geçeceğiz. Bize rakip olacak güçte değiller
İnşallah bu sene de müzemize götüreceğiz kupayı.
gonuller bir olsun diyosun ama turğay a da tamam senin icin gozumu buyuk hedeflere dikicem demisin ne istakimin ii gittigini soylememe gerek yok heralde
![]()
Çok başarılı devam ediyorsun tottenham sana rakip bile olamaz onu geçersin ve şlyi alısın gibi....
Portuguese Cup 5th Round.
Güçsüz rakibimizi Bruno Alves'in 3 golüyle devirmeyi başardık ve adımızı bir üst tura yazdırdık.
Liga Sagres
Bruno Alves...
Liga Sagres
1 puana razı olduk.
Portuguese Cup 6th Round
Söylenebilecek pek fazla şey yok..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kimseyi kırmak istemiyorum abi o yüzdenahmetokur29 gonuller bir olsun diyosun ama turğay a da tamam senin icin gozumu buyuk hedeflere dikicem demisin ne istakimin ii gittigini soylememe gerek yok heralde
![]()
Teşekkürler öncelikle.. Tottenham'ı eleyeceğiz. Başka bir şey düşünmüyoruz.cemre29 Çok başarılı devam ediyorsun tottenham sana rakip bile olamaz onu geçersin ve şlyi alısın gibi....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir son dakika gelişmesi!
Turgutcan Gürer Fildişi Sahilleri Milli Takımında göreve başladı. Bu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Gürer "Beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Halkımız güzel günler görecek." dedi.
Last edited by tugycan : 08.Ağustos.2009 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni gorevinde basarılar![]()
Sağol abiahmetokur29 yeni gorevinde basarılar![]()
![]()
başarılar yeni takımında
Diego Porto'da!
Kendisiyle 4 yıllığa anlaşmış bulunuyoruz. Werder'e ise €13MN verdik. Hayırlısı olsun.
güzel transfer
Sağolasın kardeşimTuTh güzel transfer
F.d.s Güzel Secim oLmus Diegoda Süper Transfer![]()
diego geri donmus ha guzel transfer ama sampiyonlar liginde oynayabilcek mi ki ?
Diego cok iyi transfer olmus.
TariboWest
Abi oyunla ilgili bir problem çıktı bende save etmemiştim Fildişi gitti. Ganayla anlaşacağım. Diego da iyi oldu dediğin gibiPrince2005 F.d.s Güzel Secim oLmus Diegoda Süper Transfer![]()
Oynayamayacak Ahmet Abiahmetokur29 diego geri donmus ha guzel transfer ama sampiyonlar liginde oynayabilcek mi ki ?
Sağolasın AbiÜmit Diego cok iyi transfer olmus.
HeheheGit Bakalım Ganaya