1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe Devleri Solladı

Hybrid View

Nesil
    2006

Sizin işiniz sadece kötülemektedir. Hemen ezeli rakibinizin iyi bir sayı elde etsin, hemen iftiralara başlayın. Böyle futbola bakış olmaz.

Fenerbahçe borsada olan bir kulüptür, taraftar kart sayısınıda doğru bildirmek zorundadılar. Çünkü; bu karttan gelir elde ediliyor. Borsada olan bir şirketin hatalı bilgiler vermesi kanunen yasaktır. Gelipde burada iftira atmayınız.

Bende Fenerbahçe kartı daha almadım. Almayı düşünüyorum kısmet artık ne zamana gelirse...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sizin işiniz sadece kötülemektedir. Hemen ezeli rakibinizin iyi bir sayı elde etsin, hemen iftiralara başlayın. Böyle futbola bakış olmaz.

Fenerbahçe borsada olan bir kulüptür, taraftar kart sayısınıda doğru bildirmek zorundadılar. Çünkü; bu karttan gelir elde ediliyor. Borsada olan bir şirketin hatalı bilgiler vermesi kanunen yasaktır. Gelipde burada iftira atmayınız.

Bende Fenerbahçe kartı daha almadım. Almayı düşünüyorum kısmet artık ne zamana gelirse...
    Sizin degil , herkes kötülemiyor senin takımının kart sayısını. Mesela ben. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi bu kadar kart satmak kolay degil. Darısı diger türk takımlarının başına , zaten Fenerbahçe'nin ekonomik işleri epey iyi yürütülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

taraftar kartının rakamı yanlış belirtilmiş diye bir şey mi yazdım ben? haberim yok.

üstteki mesaja da;

daha fazla gülmek için, aynaya bir bak derim o zaman. bu konuda mesajlarımı okudun mu? ben fenerbahçe ye karşı kötü bir şey mi söyledim? aynı şeyi 100 kez tekrarlamam mı gerekiyor anlaman için? yoksa okumadan mı yazıyorsun?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sizin degil , herkes kötülemiyor senin takımının kart sayısını. Mesela ben. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi bu kadar kart satmak kolay degil. Darısı diger türk takımlarının başına , zaten Fenerbahçe'nin ekonomik işleri epey iyi yürütülüyor.
    Ben sana mı dedim?

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    taraftar kartının rakamı yanlış belirtilmiş diye bir şey mi yazdım ben? haberim yok.

üstteki mesaja da;

daha fazla gülmek için, aynaya bir bak derim o zaman. bu konuda mesajlarımı okudun mu? ben fenerbahçe ye karşı kötü bir şey mi söyledim? aynı şeyi 100 kez tekrarlamam mı gerekiyor anlaman için? yoksa okumadan mı yazıyorsun?
    http://www.futebolfinance.com/en/o-n...s-clubes-2009/

Verdiğin bu link bu haberi yalanlamak içindir, burada hangi kulübün ne kadar taraftar üyesi olduğunu gösteren bir sıralamadır.

Kısaca yazdığın her mesajda çelişkiye düşüyorsun, soğuk bir su içmeni öneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben sana mı dedim?

http://www.futebolfinance.com/en/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009/

Verdiğin bu link bu haberi yalanlamak içindir, burada hangi kulübün ne kadar taraftar üyesi olduğunu gösteren bir sıralamadır.

Ben de senin bi çay, kahve filan içmeni öneririm, malum uykuyu açar.
    Arkadaşın ilk mesajını almışsın, hala uzatıyorsun lüzumsuz lüzumsuz. Emir Serkan Abi'yle konuşmuş, nedir ne değildir belli bir fikirde anlaşılmış hala tartışma çıkarma çabasındasınız. Gözünüzü taraftarlık bürümüş yazık. Fenerbahçe hakkında en ufak olumsuz fikir belirteni gördüğünüzde saldırıyorsunuz. Hiç tamamen okuyayım ne demiş bu adam yok. Bunları biz yapınca küçük düşürücü mesaj olarak değerlendiriliyor ve ceza puanı alıyoruz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Arkadaşın ilk mesajını almışsın, hala uzatıyorsun lüzumsuz lüzumsuz. Emir Serkan Abi'yle konuşmuş, nedir ne değildir belli bir fikirde anlaşılmış hala tartışma çıkarma çabasındasınız. Gözünüzü taraftarlık bürümüş yazık. Fenerbahçe hakkında en ufak olumsuz fikir belirteni gördüğünüzde saldırıyorsunuz. Hiç tamamen okuyayım ne demiş bu adam yok. Bunları biz yapınca küçük düşürücü mesaj olarak değerlendiriliyor ve ceza puanı alıyoruz.
    Haberin yalan olduğunu söyleyip, yalan bir link verip yalandan yorum yapılıyorsa uzatırım.

Evet gözümü taraftarlık bürümüş, doğru düzgün yorum yapılmadığı için de bürümeye devam eder. Öyle gelip yalan bir mesaj yaz sonra herşeyi anlaşılsın ortaya çıksın. Eğer bir konu hakkında bilgin yoksa yorum yapıpda karşı taraftarı sinirlendirmeye kimsenin hakkı yoktur.

Eğer ceza almak istemiyorsan, bu tarz yorumlardan bulunmasın, eğer yorumlarını hiç beğenmediğin birisi var ise o kişi engeller mesajlarını görmessin, böylece sinirlenmezsin. Eğer o kişi ceza almayı hak eden mesaj yazmışsa şikayet edersin, haklı ise cezası verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haberin yalan olduğunu söyleyip, yalan bir link verip yalandan yorum yapılıyorsa uzatırım.

Evet gözümü taraftarlık bürümüş, doğru düzgün yorum yapılmadığı için de bürümeye devam eder. Öyle gelip yalan bir mesaj yaz sonra herşeyi anlaşılsın ortaya çıksın. Eğer bir konu hakkında bilgin yoksa yorum yapıpda karşı taraftarı sinirlendirmeye kimsenin hakkı yoktur.

Eğer ceza almak istemiyorsan, bu tarz yorumlardan bulunmasın, eğer yorumlarını hiç beğenmediğin birisi var ise o kişi engeller mesajlarını görmessin, böylece sinirlenmezsin. Eğer o kişi ceza almayı hak eden mesaj yazmışsa şikayet edersin, haklı ise cezası verilir.
    Ahaha yalan link mi? Linkin başlığını oku bence bi. Kulüp üyesi diyo. Taraftar kartı sayısıyla şu anda hiçbir ilgisi yok gerçekten de. He ilerde olacak yeni bir kararla, ama bunun için şimdiden konu açmak hepten komedi bir olay. Şampiyon olmadan şampiyonluk kutlamak gibi birşey

Bu dediklerini ben zaten bildiğim şeyler. Kaldı ki ne tipte yorumda bulunacağımı da senden öğrenecek değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sen sana karşı yazılan mesajları en ufak olumsuz fikri olarak görüyorsan hakikaten sıkıntı var.Sen görüş belirtmiyosun tahrik ediyosun.Kendi yaptıklarını başkası yapınca bu kadar cellalenmemen gerek.Biz yapınca diyip de bişeyler ima etmeye çalışmış yoruma gerek yok.Bu taraftar kart mevzusunda nasıl bir tartışma çıkabilir anlamam.Ama oluyor demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen sana karşı yazılan mesajları en ufak olumsuz fikri olarak görüyorsan hakikaten sıkıntı var.Sen görüş belirtmiyosun tahrik ediyosun.Kendi yaptıklarını başkası yapınca bu kadar cellalenmemen gerek.Biz yapınca diyip de bişeyler ima etmeye çalışmış yoruma gerek yok.Bu taraftar kart mevzusunda nasıl bir tartışma çıkabilir anlamam.Ama oluyor demek ki.
    Nasıl yorum yapacağımı kimseden öğrenecek değilim. Bu sitede 3 yıldır varım, hep efendiliğimi korumaya çalıştım. Ama bu dakikadan sonra efendiliği bi kenara bırakıp ben de sizin gibi sağa sola saldırma çabasında olurum.
    Benim kimseye celallendiğim filan yoktu. Ama siz olayı kişisel boyutlara taşıma çabasındasınız sürekli. Şu son yazdığın şey bile olayı kişisel boyutlara taşıyor. Fenerbahçe'ye en ufak toz kondurmuyorsunuz. Milyon kere anlattık işte. Taraftar kartından bahsedilmiyo habern orjinalinde. Kulüp üyeliğinden bahsediliyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu sizin için gerçekten?
    Bu yorumdan sonra hiçbir şey yazmak istemiyorum. Çünkü cidden forumdaki üyeliğimi sizin lüzumsuzluklarınıza harcamak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ben sana mı dedim?

http://www.futebolfinance.com/en/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009/

çelişki mi demiştin? hani nerde soğuk su?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Taraftar üye = taraftar kart < kongre üyesi

Nesil
    2006

Ne dediğini anlamıyorum.

Önce haber yapılıyor, Fenerbahçe'nin 162bin taraftar kartı olduğu yazılıyor.

Sonra sen çıkıp buna basının uydurması diyorsun, altına bir link veriyorsun ve bu sayıyı yalanlıyorsun.

Ben kalkıp Fenerbahçe bir şirket ve bu nedenle bu bilgileri doğru vermek zorunda olduğunu yazıyorum. Ardından ben bunu yalanlamadım diyorsun...

E?

Şimdi sorarım sen önce çıkıp 162bin sayıyı verdiğin link ile yalanlarken kalkıpda ben bunu yalanlamadım diyorsan zaten ben başka yorum yapmıyorum. Suyuna buz koymayı unutma... Havalar sıcak hemen ısınmasın...

Mesaj Yetkileri