1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe Devleri Solladı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aynaya ne gerek var sen buralarda olduktan sonra
    Basına giydirir gibi yapıyorsun Fenerbahçe'nin haberini baltamak amacıyla.Haber yalan şu bu falan fıstık..
    Gs ile ilgili bu tarz haberler cıkınca görüyoruz orda gs hakediyor
    basın melek bize gelince üçkağıtcı basın..
    Objektif olarak yorum yapmayacaksan Fenerbahçe konusuna yazma derim.

Her ülkenin klup üyesi kıstasları farklıdır ülkemizde en zor prosedürleri Gs dedir.Fenerbahçe Galatasaray'a nazaran daha kolay klube üye alır.Zaten kuruluştan beri vardır bu muhabbet,Fenerbahçe halkın Galatasaray aristokratların takımıdır diye.

Fenerbahçe'nin taraftar kart sayısının bu sıralamaya alınmasında bi sakınca yok bana göre sonucta oy kullanmasada her dönem; kart statsüne göre değişen miktarlarda klube parasını yatıran maddi anlamda destek olan kişilere taraftara veriliyor bu kart..
    Klup üyeliğinin aidatları daha yüksek o ayrı ama sonuçta bu taraftar kartta klupte öncelikler tanınan takımına maddi destek sağlayan kişilerden oluştuğu için,sıralamada yer alabilir normal bana göre,haber yalan değil.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aynaya ne gerek var sen buralarda olduktan sonra
    Basına giydirir gibi yapıyorsun Fenerbahçe'nin haberini baltamak amacıyla.Haber yalan şu bu falan fıstık..
    Gs ile ilgili bu tarz haberler cıkınca görüyoruz orda gs hakediyor
    basın melek bize gelince üçkağıtcı basın..
    Objektif olarak yorum yapmayacaksan Fenerbahçe konusuna yazma derim.

Her ülkenin klup üyesi kıstasları farklıdır ülkemizde en zor prosedürleri Gs dedir.Fenerbahçe Galatasaray'a nazaran daha kolay klube üye alır.Zaten kuruluştan beri vardır bu muhabbet,Fenerbahçe halkın Galatasaray aristokratların takımıdır diye.

Fenerbahçe'nin taraftar kart sayısının bu sıralamaya alınmasında bi sakınca yok bana göre sonucta oy kullanmasada her dönem; kart statsüne göre değişen miktarlarda klube parasını yatıran maddi anlamda destek olan kişilere taraftara veriliyor bu kart..
    Klup üyeliğinin aidatları daha yüksek o ayrı ama sonuçta bu taraftar kartta klupte öncelikler tanınan takımına maddi destek sağlayan kişilerden oluştuğu için,sıralamada yer alabilir normal bana göre,haber yalan değil.

....

kişisele girmemek için bazı yazdıklarını göz ardı ediyorum.

siz mesajları okumadan garip garip yargılara varıyorsunuz. site yöneticisi ile ikili konuşmuşuz, bi sonuca varmışız, sonra gelip yine tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz. hele bir okuyun yazılanı da.. sonra düşünün ne yazacağınızı.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    taraftar kart 50-100 euro gibisinden tutarlarda ve herkes tarafından satın alaınabilecek bir şey diye biliyorum. fenerbahçe tüzüğüne göre, her taraftar kart sahibi üye olabiliyorsa onu bilemem. ama öyle birşey sanmıyorum. zira, mesela galatasarayın son günlerde çıkardığı bir tüzük taslağı var.(ilgilenecekler için : http://www.galatasaray.org/files/kulup/galatasaraySK_YeniTuzukTaslagi_052008.pdf) sıradan birinin üye olması için 10001 türlü şart aranıyor. hem de öyle kolay şartlar değil. kısacası üye olmak o kadar kolay olmasa gerek, diye düşünüyorum. en azından toplumumuzda bu böyle, şartlar bunu gerektiriyor. yalnız tekrar ediyorum, "taraftar karta sahip her kişi üye olabilir", diye bir durum varsa bilemem.(ki dediğim gibi bu uçuk birşey bence biraz)

ama; sorun,

henüz üyeliği gerçekleşmemiş kişileri, sırf taraftar kart sahibi diye klüp üyesi olarak göstermek. ve hiç kaynak vs. belirtmeden. yani en azından tam doğru olanı yayınlasalardı daha iyi bir haber olmaz mıydı? kanıtlarla mesela?

neyse. dediğim gibi klüp tüzüğünü vs. bilmiyorum. ama bana çok mantıklı gelmediği için, haber de değiştirilmiş bir haber olduğu için bunları yazdım. herkese iyi günler..

daha yazmama gerek var mı?

Mesaj Yetkileri