1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    defoe kardeşim eline sağlık ama ilk sayfaya v3 ün hangi sayfada olduğunu yazarsan indirecekler için klaylık olur. bu benim şahsi fikrim sadece tekrardan eline sağlık yeni güncellemeni bekliyoruz eğer kayda değer bir transfer hareketliliği olursa.
    Saolasın.
    İlk sayfaya yönetim onayında sonra düzenleme yapılamıyor maalesef.
    Güncellemenin 1. Sayfası açıldığında => 1 sayfanın 5 sayfasıda 2009-2010 güncelleştirmesi V3
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by IceX View Post
    V4 çıkarmayı düşünüyormusun Defoe ? Onu bekliyelimmi ? Bu arada bu emeklerin için teşekürler...
    Ağustosun sonunda son versiyonu yayınlıycam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by answer3 View Post
    emeğine sağlık dostum ellerin dert görmesin
    Saolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aslankral35 View Post
    öncelikle ellerine ve emeğine sağlık indirdim oynuyorum bence güzel olmuş. tff 2 lig i de inşallah diğer yamanda güncellersin (özellikle göztepe yi ) )) araştırdım biraz tff2 lig transferlerini tumspor ve tribundergi diye sitelerde bu transferlere yer veriliyor sanırım. şimdiden allah kolaylık versin yeni yama yı sabrsızlıkla bekliyorum sanırım ay sonundan sonra çıkar demi ??
    Beğendiğine sevindim. Yeni versiyonda Bank Asya1. Ligi güncelleştirildi. TFF2. ligi için önerdiğin sitelere bakıcam orda varsa yanstırım. Yeni güncelleme transfer dönemi sonlandığın yayınlanıcak.
    Last edited by *(DEFOE)* : 10.Ağustos.2009 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri