1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe Devleri Solladı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sizin işiniz sadece kötülemektedir. Hemen ezeli rakibinizin iyi bir sayı elde etsin, hemen iftiralara başlayın. Böyle futbola bakış olmaz.

Fenerbahçe borsada olan bir kulüptür, taraftar kart sayısınıda doğru bildirmek zorundadılar. Çünkü; bu karttan gelir elde ediliyor. Borsada olan bir şirketin hatalı bilgiler vermesi kanunen yasaktır. Gelipde burada iftira atmayınız.

Bende Fenerbahçe kartı daha almadım. Almayı düşünüyorum kısmet artık ne zamana gelirse...

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben sana mı dedim?

http://www.futebolfinance.com/en/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009/

Verdiğin bu link bu haberi yalanlamak içindir, burada hangi kulübün ne kadar taraftar üyesi olduğunu gösteren bir sıralamadır.

Kısaca yazdığın her mesajda çelişkiye düşüyorsun, soğuk bir su içmeni öneririm.
    çelişki mi demiştin? hani nerde soğuk su?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Taraftar üye = taraftar kart < kongre üyesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ne dediğini anlamıyorum.

Önce haber yapılıyor, Fenerbahçe'nin 162bin taraftar kartı olduğu yazılıyor.

Sonra sen çıkıp buna basının uydurması diyorsun, altına bir link veriyorsun ve bu sayıyı yalanlıyorsun.

Ben kalkıp Fenerbahçe bir şirket ve bu nedenle bu bilgileri doğru vermek zorunda olduğunu yazıyorum. Ardından ben bunu yalanlamadım diyorsun...

E?

Şimdi sorarım sen önce çıkıp 162bin sayıyı verdiğin link ile yalanlarken kalkıpda ben bunu yalanlamadım diyorsan zaten ben başka yorum yapmıyorum. Suyuna buz koymayı unutma... Havalar sıcak hemen ısınmasın...

Mesaj Yetkileri