Sayfa 162 / 896 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
4,831 ile 4,860 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki sayalım o zaman. Ben Kılıç çekmedim. Diğer takımlara göre en çok Fenerbahçe'de transferler tutuyor demek istedim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tekrar diyorum Burak iyi oyuncu ve kiradan geldikten sonra akıllı olursa oynayacak kapasitede. Burak isabetli bir transfer. TSYD'de gösterdiği performans çok süperdi..
    Last edited by SAİT71 : 11.Ağustos.2009 at 01:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abicim Bilicayı Yedeğe Çekeceğinize Bir Yıl Bize Yollayın
    Yedeğe Yabancı Stoper Alınırmı Ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alınır neden alınmasın ki? Lugano ile yolların ayrılacağı belli değilken Bilica'nın geleceği belliydi.

Aykut Kocaman'ın açıklamalarına bakarsak Edu'nun gitme ihtimali yüksek, bu durumda doğan yabancı hakkını da defans ile dolduracaktır Fenerbahçe. Ya yedek oturmayı, zaman zaman oynamayı kabul edecek bir yabancı alınacak ya da iyi bir yabancı alınıp, mecburiyetten Bilica yedeğe geçecek.

Cristian yedek olabilir diye düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla kulübeye geçmez. Diğer yabancıların da geçeceğini hiç sanmıyorum, Vederson iyi performans sergilese belki Carlos geçebilirdi ama o ihtimal de yok. Bende Bilica'nın Önder ile beraber devam etmesinden yanayım ama yabancı sınırı nedeniyle en zayıf halka eğer kaliteli bir isim alınırsa Bilica oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yabancı bir isim alınırsa Bence Önder ile Bekir rotasyonla ligde götürürler aradada bilica oynar onların yerine ve yeni gelecek bir stoper garanti oynar. Bu 3 isimde Yeni transferlerle Ligde rotasyonlu oynar. Ama AVrupa'da Bilica oynar gibi Önder'de oynayabilir. Aslında Önder'in CL tecrübesi yüksek. Daha önce oynadı ve fena da değildi. Bence Bilica olmasada Bekir ve Önder ile olabilirdi savunmamız ama dediğiniz gibi yedek beklemeyi kabul edecek ve zaman zamanda oynayacak oyuncu bulmak zor..

Nesil
    2006

Zdenek Grygera transferi gündemde, Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe Kulübü 4 milyon € teklfi etmiş, Juventus ise 6 milyon € istemiş eğer böyle bir transfer gerçekleşecekse 6 milyon € kabul edilebilecek bir ücret.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fanatik'te de vardı bu haber.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...
    Fenerbahçe yönetiminin Edu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, takıma geri dönüşü tartışılan Lugano, ülkesi Uruguay'da "Radio Globo"ya yaptığı açıklamada "Avrupa'da bir takimla anlastim. Sözleşme imzalamak için hafta başında Avrupa'ya uçacağım. Benim düşüncem bir kaç yıl daha Avrupa'da oynamak" dedi.

Lugano'nun menajeri Juan Figger adına açıklama yapan yardımcısı Christian ise çarşamba günü oynanacak milli maçın ardından, Lugano'nun yeni kulübünü açıklayacaklarını söyledi.
    ...

Ligtv.com.tr

Hayırlı olsun. Umarım iyi bir takıma gider.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    ...
    Fenerbahçe yönetiminin Edu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, takıma geri dönüşü tartışılan Lugano, ülkesi Uruguay'da "Radio Globo"ya yaptığı açıklamada "Avrupa'da bir takimla anlastim. Sözleşme imzalamak için hafta başında Avrupa'ya uçacağım. Benim düşüncem bir kaç yıl daha Avrupa'da oynamak" dedi.

Lugano'nun menajeri Juan Figger adına açıklama yapan yardımcısı Christian ise çarşamba günü oynanacak milli maçın ardından, Lugano'nun yeni kulübünü açıklayacaklarını söyledi.
    ...

Ligtv.com.tr

Hayırlı olsun. Umarım iyi bir takıma gider.
    Anlaştıgı takım fenerbahçe çıksın da görün isterdim..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Lazio'ya gitmistir kesin.

Yolun acik olsun Tota..Seni unutmayacagiz..

Edu ile belli ki yollar ayrılıyor, NTV Spor da yazdı bugün. Bence yönetim stoper konusunda yanlış bir rota çizdi. Ya baştan Bilica'yı almayacaktın ya da Bilica ve Önder'e güvenip yola devam edecektin. Ben Önder-Bilica ikilisiyle devam edilmesinden yanayım. Yeni alınacak stoperle birlikte Bilica kulübeye çekilirse bu bence hata olur, o halde yedek otursun diye niye Bilica'yı 2.5 milyon Euro + Yasin karşılığında satın aldın? Yasin de iyi bir yedekti, yani hangisi yedek oturacak dersen Yasin'i tercih ederim, zira daha genç. Bilica'nın yedek oturmasına kesinlikle karşıyım kısacası. Yedek bekleyen adama bu kadar para verilmez, üstelik oyuncu da verilmez. Kulübede ha Yasin ha Bilica yedek oturmuş. O yüzden Bilica-Önder devam etsin veya Bilica-Yeni Stoper olsun ama bu sefer de kontenjan sorunu oluyor. Yeni stoper alınması halinde mecbur Bilica yedek kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dediğim gibi Bilica gereksiz bir transferdi. Ama durum şuan Bilica nın yedek kalacağını gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Aklıma gelmişken yazayım yeni transfer Christian'ı beğenen varmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben beğendim. Fena futbolcu değil. Fakat yorum yapmak için bir sezonun ikinci yarısını ve derbi maçları beklemek gerekir bence. birde avrupa maçlarını felan.. ama şuana kadar normal bir oyun sergiledi..

Nesil
    2007
    Yer
    34

3 Maçlık performansına göre yorum yapıyorum erken bir yorum olabilir fakat Christian topla yeteri kadar buluşmayan, boşa kaçıp pas almıyan bir oyuncu. Hele şu son denizli maçında ismini çok nadiren duydum desem yalan olmaz. Aldığında olumlu kullanıyor fakat bölgesine göre daha çok top alması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet 3 maça göre normaldi eksikleri vardı ama aurelio nun tr ye ilk geldiği gibi biraz daha zaman lazım. En azından geçen seneki 2 yabancıdan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Aklıma gelmişken yazayım yeni transfer Christian'ı beğenen varmı ?
    Bende beğeniyorum ve çok umutluyum.
    3 Maçlık performansına göre yorum yapıyorum erken bir yorum olabilir fakat Christian topla yeteri kadar buluşmayan, boşa kaçıp pas almıyan bir oyuncu. Hele şu son denizli maçında ismini çok nadiren duydum desem yalan olmaz. Aldığında olumlu kullanıyor fakat bölgesine göre daha çok top alması gerekiyor.
    Cristian bu arada cHristian değil

Sana katılıyorum topla çok fazla buluşmuyor fakat, aldığı topu Emre'ye kazandırıyor ve görevide bu zaten. Bunuda çok iyi yapıyor.

Ayrıca bunu ara sıra yapıyor ama rast geleniniz vardır, ön liberodan topu alıp muhteşem bir şekilde takımı atağa kaldırıyor.Bu özelliğinden çok umutluyum ben dahada geliştirmesini bekliyorum açıkcası.

3-4 maçlık görünüme göre tam bir görev adamı, gittikçe kendini geliştirebilirse çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Lugano geri döncek haberleri çoğaldı hadi bakalım Gygera'nın yerine tercih ederim Luganoyu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lugano Lazio'ya gidecek.
    (/s)

Nesil
    2006

Buluşmasına gerek yok, defansda durması için alındı, rakip takım geldiğinde pres yapıp topu alması yeterli. Topu aldıktan sonra iyi bir şekilde arkadaşlarına gönderdiği sürece sorun olmaz.

Nesil
    2006

Murat Bardakçı açıklama yaptı, Fenerbahçe dünyayı sarsacak iki transfer yapıyor. Yakında açıklanacak dedi. Bunlardan birisi stopermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Murat Bardakçı açıklama yaptı, Fenerbahçe dünyayı sarsacak iki transfer yapıyor. Yakında açıklanacak dedi. Bunlardan birisi stopermiş.
    Güvenebileceğimiz birisimidir Murat Bardakçı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Murat Bardakçı'nın futbolla alakası ne?

Bende pek anlayamadim futbol ile ilgisini..

Nesil
    2006

Murat Bardakçı tarihçi, söz bi anda futboldan açıldı oda yönetimden duyumunu açıkladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yakinda ne zaman yakinda ? eylül ayinin basinda transfer sezonu kapaniyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bilica,Cristian,Deivid,Santos,Alex,Guiza,R.Carlos + Edu

Şuanda kontenjan dolu.Edu'nun gideceği ihtimali düşünülürse ancak bir yabancı alınır.Buda stopere olur...

Murat Bardakçı-2 dünya yıldızı falan filan bilmem ama bende hali hazırda bir Cordoba duyumu var...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bilica,Cristian,Deivid,Santos,Alex,Guiza,R.Carlos + Edu

Şuanda kontenjan dolu.Edu'nun gideceği ihtimali düşünülürse ancak bir yabancı alınır.Buda stopere olur...

Murat Bardakçı-2 dünya yıldızı falan filan bilmem ama bende hali hazırda bir Cordoba duyumu var...
    Bilmiyorum, Tuncay'ın kiralanması gündemde, belki bu oyuncuda transfer olabilir. Tabii bu ne kadar dünyayı sarsacak bir transfer tartışılır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

kandırmayın Fenerbahçelileri..Dünya Yıldızı falan gelmez..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    kandırmayın Fenerbahçelileri..Dünya Yıldızı falan gelmez..
    Ya tutarsa .

Sheriff Misafir

Edu giderse Nesta'yı bekliyoruz ozaman.

Mesaj Yetkileri