F.C NapoLi CaLCio
Prince2005
S.S Lazio
Misakisan
Evet arkadaşlar Anıl'la beraber çizmede ortak bir kariyer yapmayı kararlaştırdık..
- Bir Yanda NapoLi..
- Diger Yanda Lazio
Umarız hepimiz için zevkli bir kariyer olur..
Kuralları Okuduk Kabul ediyoruz
F.C NapoLi CaLCio
Prince2005
S.S Lazio
Misakisan
Evet arkadaşlar Anıl'la beraber çizmede ortak bir kariyer yapmayı kararlaştırdık..
- Bir Yanda NapoLi..
- Diger Yanda Lazio
Umarız hepimiz için zevkli bir kariyer olur..
Kuralları Okuduk Kabul ediyoruz
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
SaoL Bursa![]()
kariyere bak sen turğay favorim..her ikinizede basarılar![]()
Her ikinize de basarılar. Favorim Turgay.
TariboWest
Favorim Napoli.Her İkinize de Başarılar...
transferlerin bir kısmı yapıldı kariyer gece oynanacak arkadaşlar,sürpriz peşindeyim.
Turğay Abi peşindeyiz her yerdeBaşarılar her ikinizede
Transferleri bekliyoruz![]()
TariboWest
ahmetokur29 kariyere bak sen turğay favorim..her ikinizede basarılar
Ümit Her ikinize de basarılar. Favorim Turgay.cskinq1 Favorim Napoli.Her İkinize de Başarılar...Destekleriniz İçin Tşk ederim Arkadaşlar.tugycan Turğay Abi peşindeyiz her yerdeBaşarılar her ikinizede
Transferleri Yaptık Sayılır.
Aksam AnıL GeLSin Ssleri Atacaz
![]()
kariyeri az önce açtık arkadaşlar,transferler ve yetiştirebilirsek hazırlık kampı bu gece sizlerle olacak.
İkinizede başarılar abiler Napoli alır gibi geliyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ulen bi kişide beni tutsun dişimi kırcam valla![]()
transfer dönemini oldukça karlı kapattık,en kötü yanı ise geldikten 1maç sonra diakhate nin sakatlanması oldu 3 ay aramızda olamayacak defansımızın bel kemiği.hazırlık dönemi oldukça iyi geçti,takım olarak maksimum performansımızı gördük ve sisteme alıştık,sezon başlamak üzere artık ss ler geliyor.
NapoLi Transferde Ataga Kalktı
Hızlı Forvet Kullanacagımızdan Sercan yıLdırım Takıma KatıLdı Bize Faydası olacak
Orta Sahanın Her alanında Oynayabilen Witsel Bu Sene Jokerim olacak
Defanstaki Eksikligi Bir Zamanlar Galatasaray Formasını Da Terletmiş oLan Sarr La Cözdük
Datolo'nun alternatifi olacak Bu Sezon Cok İşimize Yarayacak
Orta sahadaki boşlugu doldurmak için aldık güzel transfer oldu
Transferi kapattık
İnter Toto Kupası 3. Tur 1.Maç
Rakibimize Posizyon Vermeden Kazandık
İnter Toto Kupası 3. Tur 2. maç
Rakibi Saf Dısı Bıraktık
Uefa Kupası Eşleşmeleri
Uefa Kupası 2.tur 1.maç
güzel oynadık ve kazandık
Uefa Kupası 2.Tur 2. Maç
TurladıK Mutluyuz
Hazırlık Dönemi
Uefa Kupası Ön eleme Eşleşmesi
Ön Eleme Oynamaktan DaraL GelDi anasını Satim![]()
Serie A 1. Hafta
3 PuanLa Başlamak İstiyok Fakat
Rakibimiz kasap Havası Oynadı
Mactan Sonra Hamsik 3 Ay
Witsel 2 Hafta
Maggio 2 Hafta
Sakatlandı
kupa büyük bir sürprizle başladı,defans bölgemizdeki eksiklere mutsuz olan pandevin isteksizliği ve alexis sanchez in şanssızlığı katılınca böyle bir sonuç ortaya çıktı,üzgünüz fakat en yakın zamanda telafi edicez takım olarak.
Takım olarak harika mücadele ettik özellikle zarate attığı gollerle takımı coşturdu,frikik golü ise görülmeye değerdi.lige iyi başladık ve sakatlarımız da iyileştiği zaman daha da iyi olacağız şimdilik bu kadar arkadaşlar iyi geceler hepinize.
Turğay Abi transferler bomba gibiTotoyuda geçip Uefaya kalırsın
![]()
valla napoli iyi takim , hamsik, lavezzi, witsel falan
Başarılar dilerim. takipçinim![]()
witsel adamım ya hakkaten joker.. lazio nun kupa macı baya bi süpriz olmus yaw..
İki takımında transferler güzel. Ama Lazionun transferler su an daha kaliteli. Turgay ise genc adamları almıs. İlerde faydasını görecektir.
TariboWest
Başarılar..Turgay abi favorim![]()
Başarılar İkinizede Kardeşlerim. Napoli Transferlerde Daha Aktif Lazio Biraz Pasif Kalmış Ama Seria A'nın Kötü Gününde de Olsa Büyüklere Her Zaman Çelme Takan Bir Takım Lazio İtalyada Benim Favori Takımım Roma'yı Fethedecektir Eminim Bundan![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
5.5 milyon paund bütçe ancak böyle değerlendirebildim valla![]()
Kinder Toto Cikolata Gibi Alır Yeriz Biz Onu
![]()
Hamsik'in Sakatlanması Lavezzinin Formsuzlugu Ve Witselin Uyumsuzlugu Varridvanv valla napoli iyi takim , hamsik, lavezzi, witsel falanElbet Bu Takım Acılacak
SaoL Kardesim.THEFM Başarılar dilerim. takipçinim![]()
Heheheahmetokur29 witsel adamım ya hakkaten joker.. lazio nun kupa macı baya bi süpriz olmus yaw..O Lazio'nun Kazmalıgı Kardesim
Macta Ayaklarına geleni havaya diktiler oldu olacagı
![]()
Ümit Kanka Ligde Bu Sezonu DüşünmüyorumÜmit İki takımında transferler güzel. Ama Lazionun transferler su an daha kaliteli. Turgay ise genc adamları almıs. İlerde faydasını görecektir.Gelecek Sezonun Kadrosunu Kuruyorum
Eyw.. KutluhanFreeStyLR Başarılar..Turgay abi favorim![]()
Eyw.. Ama Sen Uzun Zamandır YokSun Bemehmetocal Başarılar İkinizede Kardeşlerim. Napoli Transferlerde Daha Aktif Lazio Biraz Pasif Kalmış Ama Seria A'nın Kötü Gününde de Olsa Büyüklere Her Zaman Çelme Takan Bir Takım Lazio İtalyada Benim Favori Takımım Roma'yı Fethedecektir Eminim Bundan![]()
Kanka Bahanelerin Ardına Sıgınma.misakisan 5.5 milyon paund bütçe ancak böyle değerlendirebildim valla![]()
Evet arkadaşLar Oyunu Hemen Acıyoruz En Kısa Zamanda Ssler Geliyo
Serie A 2. Hafta
Napoli Calcio Turnayı Duraklamalarda Gözünden Vurdu
3. PuanLa Tanıstık Mutluyuz
Uefa Kupası Ön Eleme Turu 1. Maç
Eksiklerimize Ragmen Güzel Oynadık Ve Kazandık
Tur İçin Büyük Avantaj Yakaladık
Serie A 3. Hafta
Rakip Attı Biz Beceriksizligimizin Kurbanı oLduk
OlSun oynanan Oyun Bizi Tatmin Ediyo Tek Atak GoL oLunca Rakipte Kapanınca Rakibi Acamadık![]()
Canımız SaoLsun
Serie A 4. Hafta
Catania'yı Sahamızda Rahat Gectik
Artık Sistem Olarak 4-4-2 Ye Geciş Yapmış BuLunMaktayız 3 Puanı Taraftarımıza Hediye Ediyoruz
Serie A 5. Hafta
Cok Kötü Oynadıgımız Bir Mactı
Bariz Ofsayt GoLü Yedik
Fakat Mazeretlerin Arkasına Sıgınmıyoruz
Cünkü Atagımız YokTu
Serie A 2. Hafta
Vasat oynadığımız maçta mağlup olmaktan kurtulamadık,ilerleyen haftalarda telafi edeceğimizi düşünüyorum.
Serie A 3.Hafta
Pandev'in yıldızlaştığı maçta gülen taraf olduk,keyifsiz pandev ise yavaş yavaş açılmaya başladı takımımız gibi.
Serie A 4.Hafta
Müthiş geçen maçta Milan ve Pato havamızı söndürmeyi başardı,uzaktan yediğim 2 gol maçtan kopmama neden oldu,yenildik ama ezilmedik.
Serie A 5.Hafta
Maçın başında kornerden bulduğumuz 2 gol maçı koparmamızı sağladı,1 gol atan pandev ise şimdiden gol krallığında tepeye çıktı.
Serie A Puan Durumu
Turğay da ben de istediğimiz konumda değiliz fakat takımlarımızda sakatlar çok,diakhate ve pepe yaklaşık 2 hafta yoklar ve oyuncularında katılımıyla üstlere doğru tırmanışa geçiceğimize inanıyorum.
Genelde İyi Oynamış Napoli Sadece Son Maçta Kaza Olmuş...Lazionunda Sakatlar İyileşince Düzeleceğini Düşünüyorum
...Başarılar İkinizede
...