Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: 16 Maç,16 Köy,16 Okul

16 Maç 16 Köy 16 Okul projesinde 4.köy okulumuz olan Gemlik'in Kurtul Köyü okulundaydık.

Bursasporlu Taraftarlar Derneği’nin başlattığı eğitime katkı hamlesinin son durağı Kurtul Köyü İlköğretim Okulu oldu. 16 okul belirleyen Bursasporlu Taraftarlar Derneği Bursa Bölgesinde 4’ncü okul olarak Gemlik Kurtul Köyü İlköğretim Okulunu baştan aşağıya restore ettiler. Kurtul Köyü İlköğretim Okulu’nun boya ve badana çalışmalarının yanı sıra, cam, çerçeve, sıra ve kapı yenileme çalışmalarını ve çehre düzenlemesi organizasyonları yapılırken, tadilatı ve restorasyonu yapılan okulun önümüzdeki ay içinde modern biçimde teslim edileceği ifade edildi. Derneğin Gemlik Şube Başkanı Halil Bilgin, Bursaspor’un eğitime verdiği katkıların devam ettiğini hatırlatarak, Gemlik’te tespit ettikleri Kurtul Köyü İlköğretim Okuluna bu proje kapsamında gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Yeşil Beyaz renklere boyanan okulda öğrencilere Bursaspor’u sevdirmek, tanıtmak ve onları taraftar yapmak gibi çalışmalarda hedefleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Vay misyonerler

Şaka bir yana gerçekten takdir edilecek bir davranış tebrikler Bursa Taraftarlar Derneği.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default 16 Maç,16 Köy,16 Okul

Bursaspor Sosyal Bir projeye imza atıyor

Tesislerden Sorumlu Yöneticimiz Mehmet Kara`nın düşüncesiyle başlatılan “16 Maç, 16 Köy, 16 Okul” adlı proje hayata geçiriliyor.

Bursaspor`un önderliğinde başlatılan projenin ilk durağı Keles`in Delice Köyü oldu. Yöneticimiz Mehmet Kara yaptığı açıklamada projenin amacı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursaspor`un sosyal bir kurum olması adına bu tür projelerin çoğalması gerektiğini vurgulayan Kara “ Bursaspor olarak bu projeyi hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Yardıma ihtiyacı olan Köylerimizin Okullarının her türlü eksikliklerini gidermek için bu projeyi başlattık. Aynı zamanda bu okullarda eğitim gören öğrencilerimizi de evimizde oynayacağımız maçlarda konuk edeceğiz. Minik yavrularımızın böylelikle Bursaspor`u daha yakından tanıma fırsatları olacak. Aynı zaman Bursaspor sevgisini gönüllerinin bir köşesine yerleştirmeyi de planlıyoruz. Daha önce eksikleri tespit edilen Delice Köyü Okulunun yenileme çalışmaları bu hafta sonu başlayacak. Okulun boya badana, eksik masa sandalyelerinin yanı sıra teknolojik ürünler ile donatılması amaçlanıyor. Hedefimiz köy okullarımızın, şehirdeki okul binalarının seviyesine yükseltilmesidir. Bu projemize destek olmak isteyen, kişi ve kurumlar bizler ile irtibata geçebilirler” dedi.

İlk okul düzeyinde hikaye kitabı test gibi kitap yardımında bulunmak isterseniz.Özel mesaj atabilirsiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok çok örnek bir davranış..

futbolun sosyal yaşam üzerindeki etkisine çok güzel bir örnek..

tebrikler Mehmet Kara..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yarın ilk köyümüze gidilecektir.Allah utandırmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte taraftarlık böyle birşey! Canı gönülden destekliyorum Bursaspor taraftarlarını çok örnek bir davranış darısı diğer kulüplerin başına..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'u gönülden tebrik ediyorum . . .

Zafer Plaza'nın oradaki .... Spor'a veriliyor dimi yardımlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Zafer Plaza'nın oradaki .... Spor'a veriliyor dimi yardımlar ?
    Evet orayada var....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yardım Edeceğimiz köyün şuan ki hali..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bursaspor'u bu konuda tebrik etmek lazım. Çok iyi işler yapıyorlar. Spor Kulübü olmak sadece futbolla şununla bununla ilgilenmek değil toplumsal konulara da eğilip sosyal destekler vermektir diye inananlardanım. Bursaspor Türkiye'de bu misyonu üstlenip öncü olacak alt yapıya sahip bir kulüp. Umarım bütün kulüplerimize örnek olur. Bir oyuncudan 14M€ zarar eden bir kulüp bu paranın 10'da birini bu haldeki okullara ya da o okullardaki çocuklara harcasa hem ülkenin geleceği açısından hem de oradaki çocukların geleceği açısından müthiş bir olay olur.

Tebrikler Bursaspor can-ı gönülden tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursasporu tebrik ediyorum çok güzel bir çalışma

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursasporu Canı Gönülden Tebrik Ediyorum Çok Güzel Bir Çalışma

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Elimden gelirse bende yardıma katılmayı planlıyorum. Eski defter kitaplarımı yakmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk koyümüzü en güzel sekilde yeniledik..İnşallah okulda ki kardeşlerimiz daha da çok başarılı olurlar...

Delice Köy'ünden gelen misafirlerimiz Bursaspor - Kasımpaşa maçında tribündeki yerlerini aldılar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Küçük Mehmet
    -Mehmet nn büyük kim
    -Abim

" 16 Maç- 16 Köy- 16 Okul " projemizin 2.Köy`ü, Büyükorhan`ın Sarnıç Köy`ü oldu. Proje kapsamına alınan okulun eskiklerinin tespiti yapıldı. Önümüzdeki hafta içinde binanın bakım, onarım ve eksiklerinin giderilmesi için ekipler Sarnıç Köy`üne gidecektir.

Sizde projeye destek olmak istiyorsanız [email protected] mail adresine mail atabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu kimse sallamıyor..Seninle benim mesajlar sürekli.. Ayrıca ''Crocodile1963'' seni de Sarnıç Koy'de görmek isteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben takip ediyorumda mesaj yazmıyorum siz bilgilendirmeye devam edin merak ediyorum

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Konuyu kimse sallamıyor..Seninle benim mesajlar sürekli.. Ayrıca ''Crocodile1963'' seni de Sarnıç Koy'de görmek isteriz..
    Kısmet diyelim, gerekenleri yapmaya çalışıyoruz merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Resimlerini 1-2 yerde gördüm. Taraftar olarak herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışmış. Okulu yeniden tamir etmeleri. Köyde yaşayan çocuklara ilgi göstermeleri, onları maça götürmeleri çok güzel davranış. Bravo teXas

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tarihi:
    Köyün adı : KÖYÜN KURUCULARINDAN SARNIÇLI OĞULLARI SÜLALESİNDEN GELMEKTEDİR BİLİNEN TARİHİ :520 YILLIK TARİHİ DEVLET KAYITLARINDA MEVCUTTUR

Kültür:
    köyümüzün yemekleri TARHANA ÇORBASI-YUKA KIRMASI-KURUFASULYE-SAC KAVURMA v.b. yemek çeşitleri mevcuttur.

Coğrafya: Bursa iline 98 km, Büyükorhan ilçesine 13 km uzaklıktadır.
    iklimi geceleri ayazdan insanlar donar gündüz cayır cayır yanar

Nüfus:
    Yıllara göre köy nüfus verileri
    2007 701
    2000 584
    1997 586

Ekonomi:
    Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Muhtarlık [değiştir]Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları:
    2004 - mehmet kaya
    1999 - mehmet kaya

Altyapı bilgileri:
    ]Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak bazı sınılar taşımalı sistemle yararlanılmaktadır. Köyün [[içme suyu şebekesi kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Kaynak: Wikipedia.org
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Sarn%C4%B1 ... 3%BCkorhan

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Sarn%C4%B1 ... 3%BCkorhan
    Last edited by bursa_mc : 14.Ağustos.2009 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default İkinci okulda tamamlandı !

16 Köy 16 Okul 16 Maç projesinin ikinci adresi Büyükorhan'ın Kınık Köyü oldu.

16 Köy 16 Okul 16 Maç kampanyası kapsamında 2. Okul olan Kınık Köyü Okulu'nun onarılmasına gönüllü olarak katılan tüm Bursasporlulara ve Ankaragüçlü arkadaşlara teşekkür ederiz.

Fotoğraflar http://foto.teksas.org/serie.php?id_album=158&stat=ok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Resimlerin hepsine bakmak isteyen Facebook grubundan bakabilir.
    Burdan Girebilirsiniz.

Bursaspor'u tebrik ediyorum üstlendigi görev nedeniyle. Böyle toplumsal projeler de yer almak gerekiyor. Helal olsun ...

Hasan Köy`de İşlem Tamam
    16 Maç 16 Köy 16 Okul projesinde 3.köy okulumuz olan Gürsu`nun Hasan Köy okulundaydık. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam`ın da yer aldığı ziyarette okulun son durumu kontrol edildi.
    Okula Bursaspor bayrağını asan Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada " Bursasporluluğun temeli minik gençlerin okuduğu bu okullarda atılıyor. Böylesine güzel bir organizasyonun Bursaspor`un önderliğinde gerçekleştirilmesi çok önemli. Bizlerde futbolcularımız ile birlikte bu hayırlı organizasyonun içinde daha fazla olacağız. Başta yöneticimiz Mehmet Kara`ya ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Öztürk, Yöneticimiz Mehmet Kara`ya projeyi uyguladıkları için teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca okulun sponsoru olan Fevzi Kıraç`a da teşekkür plaketi verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

demekki taraftar olmak böyle birşey olsa gerek.

Bursa taraftarının Tr Liginde ayrı bir yeri var. Hem maçlarda hem sosyal hayatta.. Helal olsun..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri