1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Ispartaspor... Yeni Bir Macera...

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

başarılar dilerim....

eyvallah arkaşlar yorumlarınızla bana bu zor görevde yardımcı olacağınızdan eminim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Dönemi
    Herşeyi ile zor durumda olan ve maddi imkanları çok zayıf olan bir takımla yola çıktık.
    Kadromuzu bir nebze güçlendirmek için olaya serbest transferlerle başladım.

Takım için oldukça faydalı olabilecek Serkan Aggez ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.
    Defansımıza yararlı olacak Ömer Özçelik adlı oyuncuyu kadromuza dahil ettikten sonra hücum hattı için Galatasaray'ın serbest bıraktığı Ferdi Elmas ve Cafercan Aksu ile de kontrat imzaladık.
    Bizzat kendimin yaptığı araştırmalar sonucu Türk uyruğuda taşıyan Karadağ'lı oyuncu Agron Bequiri'yi renklerimize bağladık.
    Last edited by seckinnalca : 12.Ağustos.2009 at 03:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hazırlık Dönemi

Gördüğünüz gibi pekte iyi bir hazırlık dönemi geçirmedik. Oyuncularım uyum sürecini henüz atlatamadılar.
    Umarım lige kadar daha hazır duruma geleceklerdir.

İç açıcı bir hazırlık dönemi değil .. Umarım toparlanırsın :P

Taktik değişikliğine giderek belki bu durumdan kurtulabiliriz

Ürkek bir davranış sergileyerek dengeli bir mentalitede 4-4-2 sistemi ile başlamak istedim baktım sonuçlar kötü.

4-1-3-1-1 taktiğini denemek istiyorum.

Takımıma tam saha kapanma ve hızlı tempoyla atak bir futbol uygulatacağım.

Karşı atakları ise bölgesel markajlarla durdurmayı deneyeceğim

Veee..Sezon Başladı

Çiçeği burnunda teknik direktör Seçkin Nalça sezon öncesi iddialı konuştu:

''Öncelikle 2008-2009 sezonu tüm takımlara hayırlı olsun. Çok mütevazi bir kadroya sahipiz ama her maçı yüreğimizi ortaya koyupta oynayacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum ki yükselme grubuna gireceğiz.''

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde ki ilk 5 maç fikstürüm
    Afyonkarahisar (D)
    Gaziantep Bld. (D)
    Turgutluspor (E)
    Fethiyespor (E)
    Marmaris Bld. (D)

Veee İlk Maç...

Oldukça zor geçen bir maçı 3 puan alarak bitirdik. Oyunda etkili olan ve penaltıyı gole ceviren futbolcum Cafercan'ı kutluyorum..takım içindeki uyumdan son derece memnunum.
    Artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız..

Last edited by seckinnalca : 12.Ağustos.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

2.Hafta

Başa baş geçen bir mücadele oldu zorlu bir deplasmandan 1 puan aldık mutluyuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet arkadaşlar yorum ve önerilerinizi bekliyorum umarım iyi bir kariyer yaparız
    Last edited by seckinnalca : 12.Ağustos.2009 at 04:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri