1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ya arkadaşlar deli olacağım. Şimdi bu yamada şöyle bir sorun çıktı. Avrupa Kupaları'na giden takımları değiştiremiyorum. Mesela; Galatasaray'ı, Fenerbahçe'nin yerine UEFA'ya atacaktım ama bir türlü olmadı. Ayrıca, seçtiğin ülkenin dışındaki ülkelerden Avrupa Kupaları'na 2008-2009 sezonundaki gibi gidiyorlar. Örneğin; Türkiye'yi seçtiğinizde Genoa hiç bir kupaya gitmiyor gibi, ya da İngiltere'yi seçtiğinizde Kayseri UEFA'ya gidiyor gibi.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Güncelleme üzerinde değişiklik yapıpta bir sorunla karşılaşırsan bu güncellemeden kaynaklanan değil senden kaynaklanan bir sorundur. Ayarlamaları düzgün yapıp yapmadığını gözden geçir. Oyunu ne kadar 2010 a benzetmeye çalışsamda oyunun başlagıcı 2008-2009 sezonuna uyarlıdır. Türkiye liglerinde avrupa kupalarına gidecek takımları ve katılım şartlarını 2008-2009 sezonuna uyarlı yapmalısın.

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    Güncelleme üzerinde değişiklik yapıpta bir sorunla karşılaşırsan bu güncellemeden kaynaklanan değil senden kaynaklanan bir sorundur. Ayarlamaları düzgün yapıp yapmadığını gözden geçir. Oyunu ne kadar 2010 a benzetmeye çalışsamda oyunun başlagıcı 2008-2009 sezonuna uyarlıdır. Türkiye liglerinde avrupa kupalarına gidecek takımları ve katılım şartlarını 2008-2009 sezonuna uyarlı yapmalısın.
    Arkadaşım, ben de yapmayı biliyorum herhâlde bunları. Şimdiye kadar yüz kere yaptım, hatta geçen sene bir yama yayınladım. Senin yamanda Fenerbahçe, Euro Cup'a 2'den katılıyor, Galatasaray da Euro Vase'e 2'den katılıyor. Bunların yerini değiştiriyorum ama olmuyor.

Bence sen bir ülkenin Avrupa Kupaları'nı ayarlarken bir takımı çıkartmayı falan unuttun ondan sonra böyle bir şey oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene Uefa'nın statüsü değişti, daha çok takım katılıyor. Yama'da bunu ayarlamak imkansız olduğundan böyle sorunlar çıkması normaldir.

Mesaj Yetkileri