Murat Bardakçı önce Almanya'dan bizden kaçırılan tarihi eserleri getirsin...
Murat Bardakçı önce Almanya'dan bizden kaçırılan tarihi eserleri getirsin...
Peki kimi gönderip 2 yıldızı alacağız. Hadi aldık diyelim kimi yedeğe çekeceğiz. 1 kontenjanımız var 2 yıldız gelirse 1 yabancı oynayamaz. Muhtemelen Deivid olur ama Deivid ilede sözleşme yapıldı. Bence biraz atmasyon gibi duruyor![]()
Fenerbahçe Fanatik Gazetesi'ni yalanladı
Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla yayınlanan Fener'de müthiş operasyon isimli haber gerçeği yansıtmamaktadır..
İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesindeki haber Bu habere itibar etmeyiniz
11 Ağustos 2009 Salı
Kulüpten Haberler kategorisindeki haberleri görüntüle
Tüm haber kategorilerini görüntüle
11 Ağustos 2009 tarihli Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla yayınlanan "Fener'de müthiş operasyon" isimli haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün haberde adı geçen futbolcularla herhangi bir teması söz konusu değildir. Bu isimlere ilişkin iddialar tarafımızdan defalarca yalanlandığı halde, ısrarla aynı yönde haberler yapılmasını anlamakta güçlük çekmekteyiz.
Haberde imzası bulunan gazeteci, sürekli olarak asılsız transfer dedikodularını gündeme getirmekte ve taraftarımızı gereksiz bir beklentiye sokmaktadır.
Taraftarımızı bir kez daha, bu tip haberlere itibar etmemeye davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Tuncay ve Sheva haberleri yalanlanmış. zaten fanatikten doğru bir haber ancak bizim takımların cl'de gruptan çıkması kadar çıkar
Murat Bardakçı yalanlanmamış, garip.
(/s)
Semih Şentürk'e resmi teklif !
Fenerbahçe'de Semih'e Katar Ligi'nden ciddi teklif geldi.
Fenerbahçe'de forma şansını bir türlü yakalayamayan ve gerek milli takımda gerekse Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde herkesi kendine hayran bırakan Semih için Al-Sadd takımı resmen talip oldu.
Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışmalar yapan Semih yönetime gelen resmi teklif için önemli açıklamalarda bulundu.
Semih, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Sadece Katar'dan değil avrupanın bir çok takımından resmi teklif aldım ama burada kalmayı çok istiyorum. Gelen teklif çok ciddi olabilir ama ben burada formayı giyip herkese özlenen Semih'i göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.
Al-Sadd takımı Semih için Fenerbahçe kulübüne 5 milyon euro bonservis bedeli önerirken futbolcu için ise yıllık 3 milyon euro parayı ile birlikte 4 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.(www.1907haber)
Bence satilabilir Sercan Yildirim'i alsinlar![]()
Ne Semih Katar'a gider ne de Fenerbahçe Semih'i bırakır. Kaldı ki 1907haber, zamanında Fenerbahçe'ye Totti'yi getirmiş bir sitedir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kaptan Semih'i satan bizi satar....Bu kadar basit...
Espanyol Selçuk'u istiyormuş..Hadi inşAllah..![]()
Star veriyo İsmail abi.
Star Tv Diye biliyorum ama..
Evet Star vericek maci..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Birinci Ligi (La Liga) takımlarından Espanyol Barcelona'nın, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Selçuk Şahin ile ilgilendiği bildirildi.
Fenerbahçe ile iki ay önce dört yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivetli oyuncunun menajeri Ersin Akan, görüşme sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Espanyol Barcelona kulübü idarecileriyle Düsseldorf'ta görüştüğünü belirterek, ''Espanyollu idareciler Selçuk'u geçen yıldan bu yana izlediklerini belirttiler. Luis Aragones'e futbolcuyu soruyorlar ve Argones kendilerine 'Sakın kaçırmayın hemen alın. Avrupa'da Türkiye'den daha başarılı olur' dediğini ifade ettiler.
Selçuk ile Fenerbahçe yeni sözleşme imzaladı. Bundan sonra Espanyol'un, Fenerbahçe ile masaya oturması gerekiyor. Buna biz karar veremeyiz. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacaklar'' dedi.
Espanyol kulübünün bir ön liberoya ihtiyacı olduğu ve bu boşluğu Selçuk ile doldurmayı planladığı kaydedildi.
Sporx
![]()
Last edited by tarikko : 12.Ağustos.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Boumsong da listede!
Fenerbahçe'nin yeni stoperinin kim olacağı merakla beklenirken, gündemdeki isimlere Lugano ve Grygera'dan sonra Lyon'da forma giyen Boumsong da eklendi. İtalya'nın ünlü spor gazetesi Tuttosport, Fenerbahçe'nin özellikle Juventus'ta oynayan Grygera'da ısrar ettiğini, ancak henüz Çek futbolcuyu ikna edemediğini ileri sürdü.
Tuttosport haberinde Fenerbahçe yönetiminin 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus ile anlaştığını, Grygera'nın ise kendisine yapılan yıllık 2 milyon Euro'luk teklife henüz net bir yahıt vermediğini de yazdı.
Gazete Fenerbahçe'nin Grygera'yı ikna edememesi halinde Lyon'da forma giyen Boumsong'a yöneleceği ve Kamerun asıllı Fransız futbolcunun menajeriyle ön bir görüşme bile yapıldığını da iddia etti.
Çizme basınında bu haberler yayınlanırken, Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar ise Lugano ile görüşmelerin sürdüğünü, Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe'nin teklif ettiği 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücreti kabul ettiğini ve tarafların anlaşma zeminine çok yakın olunduğunu ifade etti.
Bu arada sakatlıkları nedeniyle Rize'ye götürülmeyen Roberto Carlos ve Emre Belözoğlu'nun durumlarının iyiye gittiği belirtildi. İki futbolcu da Teknik Direktör Christoph Daum'a; görev vermesi halinde Sivasspor maçında oynayabileceklerini söyledikleri öğrenildi. Alman Hoca'nın takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer Hurmacı'yı da Sivasspor maçının kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi.
ligtv.com.tr
antu'dan alıyorlar bunlarda haberleri.![]()
beyler fenerin maçı saat kaçta inş milli maçla çakışmıyordur ikisinide izleriz
Desenize Selçuk'tan da Kurtuluyoruz![]()
Rize'nin yeni stadının açılış maçı olacak Coşkun.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=77016&page=10
Selçuk gibi Türk ön liberoyu şuanda zor buluruz.İnş. doğru haber değildir.
Gülünücek bişey yok.Ben demiyorum ki Türkiye'nin en iyi ön liberosu ama şu anda daha iyisini bulamayız.Bak buraya yazıyorum Selçuk en kısa zamanda Cristian'dan formayı da kapıcak.Kaç tane ön libero aldık yine Selçuk oynadı yine Selçuk oynadıİ.Üzülmez gibi o bölgeye ne kadar adam alırsan al yine de o oynuyoor yine o oynuyor
![]()
selcuk satılır insallah hatta bedavaya bile gitse itiraz etmem bunu istememin tek sebebi o bölgede cristiandan sonra denizin oynamasını istiyorum ben geçen sene ne zaman deniz oynasa daha başarılı oldu orta sahamız ama hocalar tarafından genelde selçuk tercih ediliyo nedenini de çok merak ediyorum aslında
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bologna'da forma giyen ön libero Gaby Mudingayi, Fenerbahçe'nin gündeminde. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun menajeri, sarı-lacivertlilerin ilgisini doğruladı.
Fenerbahçe bir orta saha oyuncusu daha almaya hazırlanıyor. Daha önce birkaç kez Belçika Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki savunma ağırlıklı orta saha oyuncusu Gaby Mudingayi, Kanarya'nın gündemine girdi.
2008-2009 sezonundan bu yana İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Mudingayi'nin menajeri Massimo Lattuca, TuttoNapoli.net'e yaptığı açıklamada, "Napoli oyuncunuzla ilgileniyor mu?" sorusunu, "Bu haberler doğru değil. Napoli'den kimseyle görüşmedim. Şu âna kadar tek teklif Türk takımı Fenerbahçe'den geldi" şeklinde yanıtladı.
Palermo'nun da gündeminde olduğu ifade edilen Mudingayi'ye 6 milyon avro bonservis bedeli biçiliyor. Mudingayi 2005-2008 yılları arasında Lazio, 2004-2005 sezonunda Torino, 2000-2003 yılları arasındaysa Gent takımında forma giymişti.
Goal
Bu kadar naz ve cilveden sonra Lugano'nun kalmasını istemiyorum..İyi bir stoper alınması durumunda yine altı+iki problemi yaşanacak..Bu durumda ise en mantıklı çözüm Carlos'u kenara göndermek..Transfer olsun diye oyuncu almasınlar..