Ya bıktım artık Uefa'yı kazanıp saltanat süren zamanları dolduğunda da ayrılmak istemeyip 80 yaşına kadar oynamak isteyen , jübile yapmayan , futbolu bıraktığında da galatasaray'a laf atan oyunculardan . neredeyse keşke almasaydınız uefa kupasını deyecek kıvama geldim . Hakan Ünsal , Ergün Pembe , Hasan Şaş , Hakan Şükür bunlar çok sevdiğim emekleri galatasaray'a inanılmaz derecede fazla olan oyunculardır . Ama madem bu kadar karakterliydiniz de niye 1 seneliğine anadolu takımında oynamak uğruna yıllarınızı verdiğiniz nice başarılar kazandığınız takımınızda futbolu bırakıp tamamen efsane olmadınız ? Ergün Pembe çok mu oynadın antep'te ? nolurdu bir sene oynamayıp galatasaray'da bıraksaydın ? hakan ünsal , çok mu büyük başarılara imza attın rize'de ? hakan şükür , hani oynayacaktın niye gidemedin bir takıma ? sen bizim kralımızdın efsane golcümüzdün yaşarken heykelini yapacaktık okullara adını verecektik niye böyle birşey yaptın ? şimdi de hasan şaş ... bana bir jübile yapın bu sezon sonu futbolu bırakayım desen hayır mı diyecekti sana bu klup ? bırakın bu işleri allah aşkına . o kadar yıllarca oynadığın takıma laf etmek bu kadar kolay ha ? Hakkınız ödenmez kesinlikle katılıyorum ... bari bundan sonra da konuşmayın da sizi yaptıklarınızla hatırlayalım .