-
13.Ağustos.2009, 03:04
İlk yarı ataklarımız çok etkisizdi Sercan'la beraber hem daha etkili olduk hemde etkili oyuncularını oyuna alan Ukrayna atakla beraber daha fazla açık vermeye başladı ve goller ard arda geldi. Güzeldi..
Volkan: Top gelmedi diyebilirim birkaç yan topta zamanlaması iyiydi.Hatasız oynadı.
Gökhan-Servet:Gökhan Servet ikilisini beraber ele almakta yarar var. İlk yarı onlara pek iş düşmedi.Tehlikeli yerlerde fauller yaptılar. Hatta 2. yarı o kadar çok faul oluyordu ki top rakibe geçtiği anda eğlenmek için indir Memati, Abdülhey vs. diyordum..
Beni kırmadılar. Servet golde iyi pozisyon aldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Hakan Balta: Birkaç topta kritik müdaheleler yaptı daha doğru zamanda doğru yerdeydi.Ancak bazen ataklarda geç kaldığını söyleyebilirim.
Gökhan Gönül: Onun kanadından pek sıkıntı yaşamadık diyebilirim iyiydi.
Nuri: Nuri bugün beğendiğim isimlerdendi iyi pas dağıttı. Umarım artık yeri garantidedir.
Arda: Arda'da her zaman olduğu gibi güzeldi.Arda içinde fazla söyleyecek birşey yok. Klasik Arda.
Tuncay:Tuncay bugün çok çabaladı ancak beklediğim Tuncay pek göremedim diyebilirim. O da iyidi. Defans arkasına sarkmaya çalışmaları, Arda ile pas trafiği çok iyiydi.Golde de zaten yine sarktı yine attı hatta topla kaleciyi geçtikten sonra defans müdahele ettikten sonra bir bakıma engellemek için kendini yere bıraktı gibi geldi. Akıllıcaydı.
Nihat: Uzun zamandır Nihat'ı izleyemiyorum bu maçta izleyemedik. Umarım toparlar.
Sercan:Forvette çok haraketliydi çok beğendiğimi söylemeliyim. Özelllikle goldeki hareketi müthişti orda atmak yerine pas vermesi takdire şayan.
Ceyhun: Top dağıtımı konusunda fena değildi ancak savunma konusunda o da tam bir felaketti. Yer yer iyi müdaheleler yaptı ancak o da Gökhan ve Servet gibi çok faul yaptı. Gereksiz faullerdi.Sol ayağını geliştirirse pas dağıtımı konusunda daha etkili olacağını düşünüyorum.Hatta Terim Gökhan'ın yerine Ceyhun'u oynatırsa çok daha iyi savunma yaparız.
Son not olarak bizde iyiydik ancak Ukrayna'da çok kötüydü. Ukraynanın kötü oynamasıyla iyi oynamamızda doğru orantılı oldu normal olarak.İsmail'in daha önce oyuna alımasını beklerdim almadı.
Mesaj Yetkileri